Een XXL slot: voor beveiligen terras, boot of meerdere fietsen aan elkaar

Een XXXL fietsslot is ook handig voor het vastzetten van terrasstoelen en ander buitenmeubilair. We hebben een tip voor de lente en zomer: een super lang kabelslot. Ideaal voor het op slot zetten van meerdere fietsen, maar ook voor het beveiligen van camping- en strandspullen. Deze tip is: het sterke, veilige, doch goedkope Lynx kabelslot van 10 meter lang.

Een extra lang kabelslot biedt, zeker in de warme maanden, veel gebruiksmogelijkheden. Voor het beveiligen van een opzichzelfstaande dure fiets of e-bike zijn er weer andere (ART-)sloten, maar om meerdere fietsen of bijvoorbeeld een heel terrasmeubilair op slot te zetten? Dan is dit populaire, zeer lange kabelslot van Lynx een heel goed koopje.

Deze gaat via Fietsparadijs.com veelvuldig over de online toonbank.


Immers,

>>> U kunt met één beweging alle fietsen van het hele gezin behoeden tegen diefstal als u vlakbij even een hapje wilt eten.


>>> U kunt er dus meerdere fietsen (aanvullend) mee aan elkaar vastzetten.


>>> U hoeft uw tuinmeubelen na een zwoele zomeravond nu niet op te bergen, maar weet met deze Lynx wel zeker dat van meenemen door onbekenden 's nachts geen sprake zal zijn.


>>> U kunt zelfs een heel terras met stoelen en overig meubilair beveiligen met dit sterke, lange en flexibele slot.


>>> U kunt hiermee uw sloep of andere boot gemakkelijk en snel een tijdje tussendoor aan de kade vastzetten, zonder te hoeven passen en meten.


>>> U kunt hiermee aan zee tijdens de lunch een paar honderd meter verderop de zekerheid hebben dat uw strandbedjes ook echt van u en de uwen blijven.


>>> U wilt een handig, flexibel en lang slot mee in de camper, vouwwagen of caravan? Deze komt altijd wel eens van pas!


>>> U wilt vast en zeker een lang kabelslot overal bij de hand kunnen hebben, maar dan wel van superlaag gewicht, om géén zwaar slot te hoeven meezeulen.


>>> U wilt vast en zeker zo'n lang kabelslot mee, maar dan moet deze niet te duur zijn, of liever nog: spotgoedkoop.


>>> U wilt vast en zeker een goedkoop super lang kabelslot mee, maar dan moet deze natuurlijk óók gewoon erg sterk zijn.


>>> U wilt vast en zeker een supersterk kabelslot van extra lengte mee, maar u bent tevens zuinig op uw spullen, en een zachte coating is dan wel een vereiste...


>>> U wilt vast en zeker multifunctioneel slot dat al heel veel andere mensen in (hun vakantie-)huis hebben gehaald, zodat u zeker weet dat dit kabelslot zich bewezen heeft...


Dus...


Is een kabelslot van 10 meter lang, van een budgetmerk dat goede kwaliteit levert, van gedraaid staal van 10 millimeter doorsnede, met bijgeleverd messing hangslot inclusief een reservesleutel, met zwarte kunststof beschermlaag, van nog géén 1,7 kilogram het beste wat u kopen kunt!

Extra lang kabelslot voor terras, stoelen en meubilair

 

 

Bestelt u 'm vóór 22.00 uur, dan heeft u dit mega lange, uitstekende slot morgen binnen. Of wilt u mogelijk een net iets minder lang slot van dit type? Ook de 5 meter variant is, net als al onze andere fietssloten en overige sloten, op voorraad en zó voor u ingepakt. Bestellen of meer weten? Klik verder voor uw extra lange kabelslot.

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Lynx Kabelslot 10 meter lang
Lynx Kabelslot 10 meter lang
Door de riante lengte van dit kabelslot zijn er veel toepassingen! Zo is deze Lynx met los messing hangslot (plus twee sleutels) ideaal voor het vastzetten van meerdere fietsen, tuinmeubelen of terrasstoelen.

€34,65 €24,95

Informatie
Pagina 1 van 1