Fietsmand accessoires

Accessoires voor de fietsmand. Waaraan te denken? Een fietsmand is zelf al een fietsaccessoire, maar er zijn ook losse producten hieraan gerelateerd. Bijvoorbeeld om de fietsmand te kunnen bevestigen op een bepaald type fiets. Of om het plaatsen van de fietsmand te combineren met een fietstas. Daarvoor zijn er onze adapters. Er zijn ook accessoires die een fietsmand een goede plek geven op een ander deel van de fiets: dan kunt u denken aan een voordrager, achterdrager, één van de universele dragers of juist een drager speciaal voor de fietsmand! Een ander type onderdeel voor een fietsmand is een handig minislotje; ter bescherming tegen gelegenheidsdiefstal.

We hebben alle KLICKFix adapters, maar ook een reeks adapters en onderdelen van andere systemen voor het plaatsen van de fietsmand op elk type bike. Een leuke, tevens tegen weersomstandigheden beschermende afdekhoes voor de kratmand in een passend formaat? Ook dat is een goed voorbeeld van een accessoire voor de fietsmand. Net zoals losse onderdelen behorende bij speciale bevestigingsmethoden. Ook een draadkoepel en zitkussentjes voor de hondenmand vindt u hier. 

Onderdelen, producten en accessoires die horen bij een fietsmand

Nog één voorbeeld, voordat u natuurlijk zelf een kijkje kunt nemen: hebt u een merk en model fietsmand die gemaakt is voor het plaatsen van een inlay of design inzettas? Dan is dat een typisch product voor de fietsmand dat hier voorradig is. Kortom, alle onderdelen, producten en accessoires die een fietsmand en het gebruik ervan veelzijdiger maken, leuker, veiliger, beschermender en/of praktischer, komen hier vanzelf in beeld. Alleen nog even verder naar beneden scrollen!

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Steco Manddrager montageset Steco 22 mm Mand-Mee
De universele mandhouder Mand-Mee van Steco biedt uitkomst voor fietsen zonder voordrager of met afwijkend stuur. Heeft uw fiets een stuurpen met een diameter van 22 mm? Dan is dit onderdeel de onmisbare schakel.
Basil Green Life Bevestigingsset MIK Zwart
De Green Life bevestigingsset MIK is een set van 4 brackets om de Basil Green Life-mand op een MIK-adapterplaat te monteren.
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare fietstas of fietsmand van dit kwaliteitsmerk? Is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
KLICKfix E-bike display spacers
Met deze twee kleine onderdelen kunt u de afstand vergroten tussen de klemmen van de e-bike display van Yamaha en Giant, zodat het mogelijk wordt om tegelijkertijd de KLICKfix stuuradapter te gebruiken.
Basil Bagageriem voor Portland-voordrager en fietsmand
Een losse, afneembare bagageriem geschikt voor de Portland-voordrager of fietsmand van het merk Basil. De zwarte band is verstelbaar.
Lynx Bevestigingsset voor fietskratten
Met deze RVS bevestigingsset van Lynx bevestigt u eenvoudig uw fietskrat op een voor- of achterdrager. De set bestaat uit drie bevestigingsklemmen.
Basil Bevestigingsset voor kratten en manden
Uw fietsmand of fietskrat van het merk Basil vastzetten op de voordrager? Daarvoor is deze bevestigingsset van RVS op maat gemaakt.
Cortina Atran Velo AVS Premium slot
Met dit AVS Premium-slot als aanvulling op de AVS Premium Adapter, beschermt u uw tas, mand of krat op uw fiets tegen diefstal. Het Premium-slotje wordt geleverd met 2 sleutels.
Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja Large 50 cm Elegance Grey
Een grijs kussentje voor hondenmand Pasja van Basil, voor als u nog geen kussentje heeft of ter vervanging van de oude. Dit kussen heeft een lengte van 50 centimeter.
Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja Medium 45 cm Elegance Grey
Een grijs kussentje voor hondenmand Pasja van Basil, voor als u nog geen kussentje heeft of ter vervanging van de oude. Dit kussen heeft een lengte van 45 centimeter.
Basil Kussen Voor Hondenmand Pasja Small 40 cm Elegance Grey
Een grijs kussentje voor hondenmand Pasja van Basil, voor als u nog geen kussentje heeft of ter vervanging van de oude. Dit kleine kussen heeft een lengte van 40 centimeter.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Pagina 1 van 7