Voetsteunen - voor voorzitjes en achterzitjes

Voetsteunen vormen een belangrijk onderdeel bij het vervoeren van een kind voorop of achterop de fiets. Als het kind zijn of haar voeten stabiel kan neerzetten en geen kramp of spierpijn krijgt, zit het comfortabel en gaat het ook een volgende keer weer graag mee op de fiets. 

De fietsstoeltjes op Fietsparadijs.com hebben per definitie stevige voetsteunen. Deze zijn óók los te verkrijgen, in meerdere varianten en voor meerdere merken voorzitjes en achterzitjes. Sommige zijn inklapbaar, sommige hebben riempjes, sommige zijn wat luxer dan andere. Alle voetsteunen zijn makkelijk op de fiets te monteren en stevig van kwaliteit.


Lees meer
Filter uw productenBobike Voetsteunen 1110s
Deze Bobike voetsteunen - model 1110s - zijn te monteren op de achterbuis/staande achtervork. Ideaal voor bij een kinderzitje achterop de fiets. Gemaakt van geanodiseerd staal, in te klappen en geschikt voor bijna elke fiets. De rubberen grip voorkomt weg
Bobike Voetsteunen 1119
Deze voetsteunen van Bobike - model 1119 - zijn universeel te gebruiken. U kunt ze monteren op de as. Gemaakt van geanodiseerd staal, inklapbaar en met goede grip dankzij stevig rubber.
Bobike Voetsteunen 1118
Deze voetsteunen van Bobike - model 1118 - zijn universeel te gebruiken. U kunt ze monteren op de as. Gemaakt van geanodiseerd staal, inklapbaar en met goede grip dankzij stevig rubber.
Steco Voetsteun
Heeft u voor uw kind een zadel op de stang? Oftewel een fietszitje op het frame tussen uw zadel en uw stuur? Dan zijn deze voetsteunen van Steco de ideale toevoeging. Het maakt de rit een stuk aangenamer en – ook niet onbelangrijk –een stuk veiliger.
Qibbel Voetsteunen voor bij 6+ Junior Seat
Deze voetsteunen horen bij het 6+ Junior Seat fietsstoeltje. De voetsteunen zijn ook los verkrijgbaar. Inklapbaar en stevig, voor een prettige zit. Handig om extra te hebben, voor bijvoorbeeld op een andere fiets.
Pagina 1 van 1