Qibbel stylingsets voor het fietszitje achter

Zélf het Qibbel fietsstoeltje aan de achterzijde stylen? Geef met de styling elementen van Qibbel zelf vorm aan het ideale achterzitje (en/of voorzitje en/of windscherm). Deze fabrikant van mooie fietszitjes heeft daarvoor diverse stylingsets ontwikkeld. Er is volop keus aan designs voor het achterzitje, designs voor het voorzitje en designs voor het windscherm. Zie hier alle mogelijkheden voor het pimpen, verfraaien, kneden, kortom stylen van het achterzitje!

Het Qibbel basiselement voor het achterzitje kunt u - eventueel samen met uw kind - stylen naar wens. Het sterke fundament (het basiselement) geeft u een speciale look in de kleuren en het motief van uw of jullie voorkeur. Er zijn uiteenlopende stylingsets, waarbij ook de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding uniform op elkaar zijn afgestemd.

Styling op het witte of op het antraciete voorstoeltje
De foto's bij de producten tonen de betreffende styling op beide kleuren basiselementen van dit achterzitje (wit en antraciet).

Welke set mag het zijn...?
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel nog een andere stylingset die de interesse wekt? Laat het ons weten! Geef bij ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder.

Achterzitje voor de fiets: zelf stylen met Qibbel

Het stylen van een fietsstoeltje is populair. Kies zelf de kleuren, de print en daarmee het uiterlijk van het fietszitje achter en/of het fietszitje vóór. Kijk hier voor de styling sets van het achterzitje of klik via de links bovenaan deze pagina voor het zien van de styling sets voor het voorzitje respectievelijk het windscherm. Vergeet daarbij ook niet de Qibbel basiselementen!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Red
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Polka Dot Red. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Checked Green
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Checked Green. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Pagina 1 van 1