Qibbel stylingsets voor het fietszitje achter

Het Qibbel basiselement voor het achterzitje kunt u - eventueel samen met uw kind - stylen naar wens! Het sterke fundament (het basiselement) voorziet u van een speciale look in de kleuren en het motief van uw of jullie voorkeur. Er zijn uiteenlopende stylingsets, waarbij de voetriempjes, armsteunen en waterafstotende bekleding uniform op elkaar zijn afgestemd.

Styling op het witte of op het antraciete achterstoeltje
De foto's bij de producten tonen telkens de betreffende styling op beide kleuren basiselementen van dit achterzitje (wit en antraciet).

>TIP!<
Ziet u op de site van fabrikant Qibbel zelf nog een andere stylingset die uw interesse heeft? Laat het ons weten! Geef ons de set van uw voorkeur aan en wij helpen u snel verder. Zie verder ook de Qibbel stylingsets voor het voorzitje en de stylings voor het windscherm!Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Checked Green
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Checked Green. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Dots Purple
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Dots Purple. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Blauw
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Polka Dot Blauw. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Blue
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Blossom Roses Blue. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Red
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Polka Dot Red. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Princess Dreams
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Princess Dreams. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Pagina 1 van 1