Loopfiets 1 jaar

Een loopfiets voor 1 jaar. Hoe leuk kan een fietsje zijn? Zoekt u een loopfietsje voor een peuter of baby nog eigenlijk, dan is het een feest om er één uit te zoeken. Want zo schattig als dit: geniet er even met volle teugen van, van deze vluchtige fase in het kinder- en ouderbestaan. Met zo'n kinderfietsje zonder trappers voor de leeftijd van(af) 1 jaar leren meisjes en jongens alvast hun coördinatievermogen; via talloze ritjes op de tweewieler of driewieler. Rijden op een loopfietsje is een vertederende manier van leren fietsen, zoals voor kids van 1 jaar, als voorbereiding op later.

In het bijgaande aanbod in de categorie 'loopfietsjes voor kinderen van 1 jaar' zijn fietsjes te vinden op meerdere prijsniveaus. Van schattige stalen loopfietsjes tot luxe aluminium exemplaren met soms verrassende extra's. U vindt hier loopfietsjes voor alle ouders die het beste willen voor hun kind, en daarbij ook een beetje denken aan hun eigen momenten van ontspanning. Bij het gadeslaan van al die speelse, ontluikende loop-fiets-activiteiten...

Zoekt u een fietsje voor een andere leeftijd? Zie dan ook:

Of maak een selectie via:

Of zoek specifiek op:

Luxe eigenschappen van de betere loopfietsjes voor 1 jaar

De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm behalve in het materiaal en de algehele robuustheid, ook zitten in details. Zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel dat afglijden voorkomt.

Leuke tip: combineer het loopfietsje voor het kind van 1 jaar met een kinderfietshelm, fietsbel, fietstoeter of kinderhandschoenen met hetzelfde design! Bij meerdere loopfietsjes ziet u die suggesties onderaan de pagina al staan.

Daarom Fietsparadijs.com:

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1