Loopfiets 1 jaar

Een loopfiets voor 1 jaar. Hoe leuk kan een fietsje zijn? Zoekt u een loopfietsje voor een peuter of baby nog eigenlijk, dan is het een feest om er één uit te zoeken. Want zo schattig als dit: geniet er even met volle teugen van, van deze vluchtige fase in het kinder- en ouderbestaan. Met zo'n kinderfietsje zonder trappers voor de leeftijd van(af) 1 jaar leren meisjes en jongens alvast hun coördinatievermogen via talloze ritjes op de tweewieler of driewieler. Het is een vertederende manier van leren fietsen, als veilige voorbereiding op later.

In het bijgaande aanbod in de categorie 'loopfietsjes 1 jaar' zijn fietsjes te vinden op meerdere prijsniveaus. Van schattige stalen loopfietsjes tot luxe aluminium exemplaren met onverwachte extra's. U vindt hier loopfietsjes voor alle ouders die het beste willen voor hun kind, en daarbij ook een beetje denken aan hun eigen momenten van ontspanning, bij het gadeslaan van al die speelse, ontluikende loop-fiets-activiteiten...

Zoekt u een fietsje voor een andere leeftijd? Zie dan ook:

Of maak een selectie via:

Of zoek specifiek op:

 

Lees meer
Filter uw producten
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Wit
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze witte tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
Loopfiets Mini 6" Oranje
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze oranje minifiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Roze
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze roze tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
PexKids Loopfiets Scooter Tri-bike 6" Blauw
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze blauwe tri-bike van scooter is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
Loopfiets Mini 6" Groen
Een loopfietsje voor de allerkleinsten! Deze groene minifiets is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. Met stalen frame, soft grip stuur en stootdoppen.
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Mini Rood
Alléén het allerbeste goed genoeg? Dit rode, luxe loopfietsje ademt kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole Mini voor 1-2 jaar blinkt uit in gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem en quick-release zadelpen.

€155,00

Informatie
Pagina 1 van 1