Fietsendragers ANWB

Fietsendragers ANWB | Fietsendragers die door de ANWB als beste zijn getest. Waar kunt u die kopen? Of beter gezegd: waar kunt u die het goedkoopst kopen? Goedkope fietsdragers van de ANWB, door hen getest of bij hen te koop, zijn voordelig te vinden op Fietsparadijs.com. Vergelijkt u zelf de prijzen.

 

Fietsendragers ANWB

De prijs is niet het allerbelangrijkst. Dat is namelijk de prijs in combinatie met de kwaliteit. Alleen zo kunt u echt voordelig een fietsendrager kopen. Zoals ANWB fietsendragers die de testen minimaal goed tot maximaal zelfs uitstekend hebben doorstaan. Een fietsendrager of ander product met het 'keurmerk' van de ANWB geeft vertrouwen in de kwaliteit. En dan is het nog eens extra mooi meegenomen als u deze ook nog eens kunt kopen voor de laagste prijs.

ANWB fietsendragers

Fietsparadijs.com heeft door ANWB geteste fietsendragers en ook in de ANWB shop verkochte dragers in eigen voorraad. Koop en ontvang hier voordelig én snel een goedkope fietsendrager van de beste merken zoals Thule, XLC en Twinny Load. We hebben dezelfde én vergelijkbare fietsdragers in alle varianten: voor op de trekhaak, maar ook voor zonder trekhaak zoals voor op het dak (op de dakdrager) en voor op de achterklep. Net als bij de ANWB zijn ze er met en zonder ledverlichting, voor 1, 2, 3 tot maximaal 4 fietsen en/of e-bikes, en zijn ze bijna altijd inklapbaar en soms ook kantelbaar. Solide, veilig én praktisch te monteren en te gebruiken. Vandaag besteld (vóór 22.00 uur) in deze online shop = morgen bij u in huis.

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
De lichtgewicht fietsendrager Azura Easy LED is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. De drager is inklapbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€430,00 €399,95

Informatie
SALE Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Twinny Load Fietsendrager eCarrier II
Deze stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load - de eCarrier II - biedt twee bikes een veilige plek. Met snelle koppeling, kantelfunctie, spanbandjes met slot, lampen, kentekenplaatverlichting en 13-polige stekker. Verfijnde vorm, goed materiaa

€324,95 €294,95

Informatie
XLC Fietsendrager Azura Xtra LED 2.0 – kantelbaar
De lichtgewicht fietsendrager Azura Xtra is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. Inklapbaar, kantelbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€499,95

Informatie
Peruzzo Fietsdrager Cruiser Delux
Deze fietsendrager kunt u gebruiken zonder trekhaak. U monteert deze drager aan de klep van de kofferbak. Hij is geschikt voor 3 fietsen met een totaal gewicht van 45 kilo.
Twinny Load Fietsendrager eCarrier Base
De eCarrier Base is een stabiele (elektrische) fietsendrager van Twinny Load . De drager biedt twee bikes een veilige plek. Voorzien van een snelle koppeling, een kantelfunctie, lampen en een 13-polige stekker. De drager is stevig en handig in gebruik.

€224,95

Informatie
SALE XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
XLC Oprijgoot Azura - universeel - inklapbaar
Universele oprijgoot van XLC. Inklapbaar en licht in gewicht. U heeft voor bevestiging geen gereedschap nodig. Ideaal om te gebruiken bij fietsendragers Azura Easy en Azura Xtra.

€59,95 €54,95

Informatie
SALE XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
XLC Fietsendrager Almada Work-E VC-C07 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. In 2023 als beste getest door de Consumentenbond!

€699,95 €599,95

Informatie
Twinny Load Fietsendrager Easy
De naam zegt het al: de Twinny Load Easy fietsendrager - voor twee fietsen - plaatst u met gemak op de trekhaak. En ervan af is deze inklapbare drager bijzonder compact. De Easy kan 30 kg gewicht aan, heeft een foam beschermlaag en is voorzien van slot.
Carpoint Fietsdrager Universeel
Met deze universele fietsendrager van Carpoint neem u makkelijk uw fiets mee op uw dakdrager. De fietsendrager heeft een draaggewicht van maximaal 15 kg.
XLC Fietsendrager Almada Work-E Low Step VC-C08 Zwart/Zilver
De kantelbare fietsendrager Almada Work-E Low Step is eenvoudig te bevestigen en biedt plaats voor twee fietsen. De drager is voorzien van brede wielgoten, LED-verlichting en is ook geschikt voor e-bikes. Als beste getest door de Consumentenbond!

€649,95

Informatie
XLC Azura adapter derde fiets
Met deze accessoire van XLC neemt u makkelijk een derde fiets mee op uw fietsendrager van XLC. Deze Azura uitbreiding is eenvoudig te monteren en demonteren.

€124,95

Informatie
Carpoint Adapter 7-polig naar 13-polig
Heeft u een auto met een 7-polige stekkerdoos en een aanhanger/caravan met een 13-polige stekkerdoos? Gebruik dan deze verloopstekker van 7 naar 13 polig.
Pagina 1 van 2