Fietsstoeltjes voor een pop

Een fietsstoeltje voor de pop: waaruit kunt u kiezen voor uw meisje - of natuurlijk jongen? Een speelgoed poppenzitje voor de fiets is er in meerdere kinderkleuren. Er zijn fietsstoeltjes voor achterop en voorop, met daarop held(inn)en als Mickey, Minnie, Winnie en vele anderen...

... of denk aan poppenstoeltjes met een Teletubbie, Princess Tiana, Aurora, Elsa of niemand anders dan Anna. Met als thema's bijvoorbeeld Frozen of Disney.

Poppenzitje fiets

Poppenfietsstoeltjes
Het spreekt voor zich dat een poppenzitje géén echt fietsstoeltje betreft, maar in de belevingswereld van een jonge peuter geldt natuurlijk het tegenovergestelde. Een echt fietsstoeltje voor de pop! En daarbij zorgen merken van fietsaccessoires zoals bijvoorbeeld Widek ervoor dat het stoeltje beschikt over 'echte kenmerken': een riempje, voetsteunen en het nodige comfort mogen ook voor de pop niet ontbreken.

Fietsstoeltje pop achter
Een poppen fietsstoeltje kan achterop de fiets worden bevestigd. Dit gebeurt doorgaans met drie eenvoudige montageriempjes, aan de achterdrager ofwel de bagagedrager. 

Fietsstoeltje pop voorop
Maar een speelgoed poppenzitje kan evengoed voorop de kinderfiets worden gemonteerd, met dezelfde montageriempjes. In dat geval gaat het in principe om bevestiging aan de stuurpen. Voor de meeste poppen fietsstoeltjes geldt dat deze zowel voorop als achterop kunnen.

Fietszitje pop

 

Materiaal van het poppenfietsstoeltje
Een poppenfietsstoeltje is doorgaans gemaakt van (sterk) kunststof. Ze zijn er in kindvriendelijke kleuren zoals wit, roze, rood of een combinatie daarvan. Meestal siert een patroon van een held of heldin zoals Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie de Poef, Anna en/of Elsa van Frozen het mini fietszitje. Die print kan zich bevinden aan de voorzijde, maar meestal in elk geval aan de achterzijde. 

Voor welke leeftijd is een poppen fietsstoeltje geschikt?
Hoe oud een kind kan zijn om nog volledig op te gaan in het spelen met een pop en bijbehorend fietszitje, hangt af van het betreffende meisje (/jongen), maar in de regel is een poppen fietszitje geschikt voor een leeftijd vanaf 3 jaar.

Fietszitje pop voorop

Het poppenzitje als onderdeel van meer accessoires voor kind en fiets
Indien gewenst is het fietszitje voor de pop onderdeel van een 'groter' plaatje. U kunt daarbij denken een veilige kinderfietshelm, een fietsbel of kindermandje in dezelfde print.

Zie hieronder ons actuele assortiment poppenzitjes!

 

Lees meer
Geen producten gevonden...
Pagina 1 van 1