Filter uw productenJack Wolfskin Kindersporttas Looks Cool 20L Rhododendron
De ideale sporttas voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een inhoud van 20 liter, groot hoofdvak, ruim zijvak met ventilatiesleuf, een extra voorvak en reflectie.
Jack Wolfskin Rugzak Dayton 28L Black
De Dayton is een comfortabele, praktische rugzak met 28 liter inhoud. Met twee ruime hoofdvakken, voorvakken, zijvakken en een vak voor uw tablet. Draagt comfortabel!
Jack Wolfskin Kinderrugzak Grow Up School 25L Rhododendron
De ideale schooltas voor kinderen vanaf 6 jaar. Het rugpand is in hoogte verstelbaar, waardoor de tas met uw kindje meegroeit. Inclusief gymtas, etui, nektas, magneetsluiting en reflectie.

€149,95

Informatie
Jack Wolfskin Kinderrugzak Grow Up School 25L Coastal Blue
De ideale schooltas voor kinderen vanaf 6 jaar. Het rugpand is in hoogte verstelbaar, waardoor de tas met uw kindje meegroeit. Inclusief gymtas, etui, nektas, magneetsluiting en reflectie.

€149,95

Informatie
Jack Wolfskin Rugzak Halo 12 Pack 12L Aurora Lime
De Halo 12 Pack is een sportieve rugzak van Jack Wolfskin. Deze groene tas heeft een inhoud van 12 liter, comfortabel draagsysteem, geschikt voor een drinksysteem en meer.
Jack Wolfskin Rugzak Perfect Day 22L Ebony
De Perfect Day is een grote, praktische rugzak met 22 liter inhoud. Met onder andere een ruim hoofdvak, voorvak met organiser en comfortabel draagsysteem.
Jack Wolfskin Rugzak Kingston 22 Pack 22L Black
De Kingston is een lichte, sportieve rugzak van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 22 liter, een comfortabel draagsysteem, geïntegreerde regenhoes en meer.
Jack Wolfskin Rugzak Crosstrail 6 Ebony
De Crosstrail is een sportieve rugzak van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 6 liter, een comfortabel licht en flexibel draagsysteem, geïntegreerd drinksysteem en meer.

€129,95

Informatie
Jack Wolfskin Schoudertas Heathrow 2L Ultra Black
De Heathrow is een kleine schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 2 liter, verschillende opbergvakken en is gemaakt van gerecycled materiaal.
Jack Wolfskin Shopper/ Rugzak Piccadilly 10L Night Blue
Een moderne en robuuste tas van Jack Wolfskin met 10 liter inhoud. De tas is gemaakt van gerecycled materiaal en is te dragen als shopper én als rugtas.
Jack Wolfskin Schoudertas Warwick Ave 3L Night Blue
De Warwick Ave is een kleine schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 3 liter, verschillende opbergvakken en is gemaakt van gerecycled materiaal.
Jack Wolfskin Schoudertas Delta Bag Air 4L Zwart
Een sportieve, zwarte schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 4 liter, is PFC-vrij en heeft een innovatief gespsysteem. De Delta Bag Air kan om beide schouders gedragen worden.
Pagina 1 van 7