Filter uw productenJack Wolfskin Kindersporttas Looks Cool 20L Rhododendron
De ideale sporttas voor kinderen vanaf 6 jaar. Met een inhoud van 20 liter, groot hoofdvak, ruim zijvak met ventilatiesleuf, een extra voorvak en reflectie.
Jack Wolfskin Rugzak Dayton 28L Black
De Dayton is een comfortabele, praktische rugzak met 28 liter inhoud. Met twee ruime hoofdvakken, voorvakken, zijvakken en een vak voor uw tablet. Draagt comfortabel!
Jack Wolfskin Kindersporttas TRT School Bag 25L Grey Geo Block
De ideale sporttas voor kinderen vanaf 9 jaar. Met een inhoud van 25 liter, groot hoofdvak met binnenvakken, zijvak, bevestigingslussen en reflectie.
Jack Wolfskin Rugzak Perfect Day 22L Phantom
De Perfect Day is een grote, praktische rugzak met 22 liter inhoud. Met onder andere een ruim hoofdvak, voorvak met organiser en comfortabel draagsysteem.
Jack Wolfskin Shopper/ Rugzak Piccadilly 10L Auburn
Een moderne en robuuste tas van Jack Wolfskin met 10 liter inhoud. De tas is gemaakt van gerecycled materiaal en is te dragen als shopper én als rugtas.
Jack Wolfskin Schoudertas Warwick Ave 3L Night Blue
De Warwick Ave is een kleine schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 3 liter, verschillende opbergvakken en is gemaakt van gerecycled materiaal.
Jack Wolfskin Rugzak Queensbury 12L Ultra Black
De Queensbury is een kleine, praktische rugzak (12L) speciaal voor dames. De tas is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft onder andere een ruim hoofdvak en voorvak met organiser.
Jack Wolfskin Schoudertas Heathrow 2L Night Blue
De Heathrow is een kleine schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 2 liter, verschillende opbergvakken en is gemaakt van gerecycled materiaal.
Jack Wolfskin Schoudertas Maroubra Sling Bag 8L Zwart
Een moderne, zwarte schoudertas van Jack Wolfskin, De tas heeft een inhoud van 8 liter, is PFC-vrij en heeft een extra voorvak met rits. De Maroubra Sling kan om beide schouders gedragen worden.
Jack Wolfskin Kinderrugzak Little Joe 7L Atoll Blue
De Little Joe is een kinderrugzak van Jack Wolfskin, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Gemaakt van lichte materialen, met 7 liter inhoud, comfortabel draagsysteem en meer.
Jack Wolfskin Bidon Kids Tritan Bottle 0,5L Turquoise
De Kids Tritan Bottle van Jack Wolfskin is een bidon met een inhoud van 500 ml. Een kindvriendelijke en onverwoestbare bidon. Vaatwasmachinebestendig en vrij van BPA.
Jack Wolfskin Rugzak Perfect Day 22L Poseidon Blue
De Perfect Day is een grote, praktische rugzak met 22 liter inhoud. Met onder andere een ruim hoofdvak, voorvak met organiser en comfortabel draagsysteem.
Pagina 1 van 7