Filter uw producten
Jack Wolfskin Kinderrugzak Little TRT 15L Coastal Blue
De Little TRT van Jack Wolfskin is een rugzak voor kinderen vanaf 6 jaar. De tas heeft 15 liter inhoud, verschillende opbergvakken, een gevoerde rug, reflectie en meer!
Jack Wolfskin Rugzak Royal Oak 18+4L Ultra Black
Een moderne en robuuste rugzak van Jack Wolfskin met een inhoud van 18+4 liter. De tas is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft gevoerde schouderbanden en rugpaneel.
Jack Wolfskin Rugzak Nighthawk 22 Pack Reflective Grid Black
De Nighthawk 22 Pack is een sportieve rugzak van Jack Wolfskin met praktische mogelijkheden. Zo heeft deze tas onder andere een comfortabel draagsysteem en is hij geschikt voor een drinksysteem.
Jack Wolfskin Rugzak Neuron 18L Black
De Neuron is een moderne rugzak van Jack Wolfskin met praktische mogelijkheden. Zo heeft deze tas onder andere LED-verlichting, een geheim ritsvak, ruimte voor een tablet en laptop, een organiser en meer.

€159,95

Informatie
Jack Wolfskin Schoudertas Delta Bag Air 4L Electric Blue
Een sportieve, blauwe schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 4 liter, is PFC-vrij en heeft een innovatief gespsysteem. De Delta Bag Air kan om beide schouders gedragen worden.
Jack Wolfskin Rugzak Moab Jam 18 Black
De Moab Jam is een sportieve rugzak (18L) van Jack Wolfskin. De tas heeft een comfortabel draagsysteem, helmvak, geïntegreerde regenhoes, mogelijkheid voor een drinkwaterzak en meer.
Jack Wolfskin Rugzak Perfect Day 22L Phantom
De Perfect Day is een grote, praktische rugzak met 22 liter inhoud. Met onder andere een ruim hoofdvak, voorvak met organiser en comfortabel draagsysteem.
Jack Wolfskin Rugzak Coogee 18L Black
De Coogee van Jack Wolfskin is een rugzak met 18 liter inhoud. De tas heeft een hoofdvak, extra opbergvakken, ruimte voor een laptop en tablet en meer!
Jack Wolfskin Kinderrugzak Buttercup 4,5L Fuchsia
De Buttercup is een kinderrugzak van Jack Wolfskin, geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. Gemaakt van lichte materialen, met 4,5 liter inhoud, comfortabel draagsysteem en meer.
Jack Wolfskin Rugzak Royal Oak 18+4L Night Blue
Een moderne en robuuste rugzak van Jack Wolfskin met een inhoud van 18+4 liter. De tas is gemaakt van gerecycled materiaal en heeft gevoerde schouderbanden en een gevoerd rugpaneel.
Jack Wolfskin Schoudertas Delta Bag Air 4L Zwart
Een sportieve, zwarte schoudertas van Jack Wolfskin. De tas heeft een inhoud van 4 liter, is PFC-vrij en heeft een innovatief gespsysteem. De Delta Bag Air kan om beide schouders gedragen worden.
Jack Wolfskin Schoudertas Maroubra Sling Bag 8L Zwart
Een moderne, zwarte schoudertas van Jack Wolfskin, De tas heeft een inhoud van 8 liter, is PFC-vrij en heeft een extra voorvak met rits. De Maroubra Sling kan om beide schouders gedragen worden.
Pagina 1 van 7