Acculader elektrische fiets vervangen

Behalve de accu kan ook de acculader van uw e-bike aan vervanging toe zijn. Een goede lader is essentieel voor het correct opladen van uw fietsaccu. Ook verlengt het de levensduur van de accu. Kies uw nieuw acculader dus altijd zorgvuldig. Bij onze producten vindt u een uitgebreide omschrijving en goede foto’s die u helpen de juiste lader te kiezen.

U kunt natuurlijk bij het uitzoeken van een acculader kiezen voor precies dezelfde die u nu heeft. Echter, het kan zijn dat deze precieze lader niet meer verkrijgbaar is of dat u eens een andere lader wilt proberen, bijvoorbeeld vanwege de prijs. U kunt niet zomaar elke acculader aansluiten op uw accu. Sterker nog, dit kan zelfs schadelijk zijn. Er zijn een aantal zaken om in het achterhoofd te houden bij de keuze van een nieuwe acculader.

Waarop letten bij het kiezen van een nieuwe acculader?
Er zijn een aantal dingen belangrijk als u op zoek gaat naar een nieuwe acculader voor de accu van uw elektrische fiets. We hebben ze hieronder voor u op een rijtje gezet:

• Het voltage van de fietsaccu (meestal 36 Volt, maar het kan ook 24V of 43V zijn bijvoorbeeld)
• De laadcapaciteit van de lader (meestal rond de 2A, daarboven speken we van een snellader)
• De soort aansluiting van de fietsacculader op de accu (het aantal pinnen en de vorm van de stekker)
• Het type fietsaccu (meestal lithium, maar het kan ook AGM of Calcium zijn bij oudere e-bikes)

 

Lees meer
Filter uw producten

Bafang Acculader e-bike voor Bafang 43V
Deze Bafang fiets acculader is speciaal geschikt voor de Bafang accu’s. De Bafang accu’s zijn gemonteerd op Cortina e-bikes met een Bafang motor.
METCO fiets acculader 36V 2A
Fietsacculader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 2A. Deze fiets acculader is geschikt voor o.a. Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€119,95

Informatie
Phylion Acculader e-bike 36V 2A
Hoge kwaliteit fiets acculader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 2A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Bosch Standaard oplader 4A
Originele Bosch standaard oplader met een laadvermogen van 4A. Deze Bosch fietslader is geschikt voor alle Bosch e-bike accu’s: Active line, Performance line en Classic line.

€109,95

Informatie
Shimano STEPS acculader EC-E6000
Shimano fiets acculader voor Shimano STEPS accu's. Deze fietslader is specifiek bedoeld voor het laden van accu's voor de Shimano STEPS fietsen.

€149,95

Informatie
METCO fiets acculader 24V 2,8A
Deze fiets acculader is o.a. geschikt voor de 24V Cortina Ecomo en Bikkel iBee fietsen. Andere 24V lithium accu's kunnen mogelijk ook hiermee geladen worden. Let wel goed op de juiste stekker.

€119,95

Informatie
Bosch Oplader adapter voor Classic line accu
Deze Bosch oplader adapter voor Classic line accu is bedoeld voor gebruik in combinatie met de acculaders van Bosch met een ovale stekker. Met deze adapter kunt u uw Bosch Classic line accu laden met een standaard Bosch acculader.
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 4A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 4A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€137,95

Informatie
Phylion Acculader e-bike 36V 4A
Hoge kwaliteit snellader o.a. geschikt voor uw Cortina elektrische fiets. Deze lader geeft een laadvermogen van 4A bij 36V. Let op: NIET geschikt voor Stella fietsen!
Shimano adapter voor bagagedrager accu
Shimano SM-BTE60 adapter voor bagagedrager accu. Met deze adapter kunt u met de Shimano EC-E6000 acculader uw Shimano bagagedrager accu opladen.
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 6A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 6A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€174,95

Informatie
Cellpower Acculader 48V 5A
48V acculader van Cellpower met een laadvermogen van 5A. Deze lader is geschikt voor het laden van 48V droge loodzuur accu's tot ongeveer 100Ah voor o.a. scootmobiels, elektrische scooters en elektrische fietsen.

€149,95

Informatie
Pagina 1 van 2