Top 10 | best verkochte fietskratten

Stel u bent op zoek naar een fietskrat (of fietsmand) maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Het aantal aanbieders van fietskratten is enorm en de keuze ook. Dan kan het handig zijn als de meest populaire kratten al voor u zijn geselecteerd. U maakt dan makkelijker een keuze en de kans is groot dat één van deze kratten ook past bij uw smaak en uw wensen.

Fietskratten met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Onze veelverkochte fietskratten zijn niet voor niets zo populair. Ze zijn in trek vanwege hun formaat, kleur of prijs-kwaliteitverhouding. Als u dus kiest voor één van de producten in deze Top 10 weet u zeker dat u een goede keuze maakt, net als de vele mensen voor u.

Onze meest populaire fietskratten en -manden
Als u in onderstaand overzicht van meest populaire fietskratten kijkt, ziet u dat er voor iedereen wel wat bij zit. In onze Top 10 best verkochte fietskratten vindt u kunststof kratten maar ook een houten krat en zelfs een kratmand. We willen u er graag op wijzen dat sowieso de kunststof kratten ook in andere kleuren beschikbaar zijn - mocht het krat van uw keuze net niet doen voldoen qua kleur. Als u op het product klikt, ziet u onderaan de pagina bij de Gerelateerde producten doorgaans de andere varianten.

 

 

Lees meer
Filter uw productenSALE Kerri Fietskrat Zwart 40L
Kerri Fietskrat Zwart 40L
Klassieker onder de fietskratten, van een flink formaat! Deze Kerri krat in traditioneel fietskrat-zwart biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Basil Fietskrat Groot Zwart 50L MIK/RT
Een hip, riant fietskrat om lekker veel spullen mee te kunnen nemen. De Basil fietskrat van 50 liter, zoals deze in klassiek zwart, biedt mogelijkheden. Gemaakt van sterk kunststof en toch... voor een lage prijs! Met reflecterend logo.
TWO-O Houten fietskrat The Stormchaser
Dit fietskrat The Stormchaser is gemaakt van gebeitst vurenhout (vier lagen) en is degelijk en duurzaam. De bekerhouder én houder voor uw paraplu zijn uniek!
SALE Kerri Fietskrat Olijfgroen 40L
Kerri Fietskrat Olijfgroen 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (olijfgroen) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Basil Fietskrat Medium Zwart 33L MIK/RT
Sterk kunststof, schappelijke prijs, klassiek zwart, bekend merk, mooi compact formaat. Deze hippe fietskrat van Basil (33 liter) is misschien wel gemaakt voor u! Met reflecterend logo en geschikt voor MIK en Racktime.
Basil Fietskrat Crate 25L Silver cloud MIK/RT
Is dit kleintje onder de fietskratten iets voor u? De Basil Crate S Silver cloud kan achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets – super handig dus! Ook geschikt voor MIK en Racktime plaat!
Kerri Fietskrat Babyblauw 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (babyblauw) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!
Wicked Kratmand Grijs - Maat M
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van 30 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
Kerri Fietskrat Babyroze 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (babyroze) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!
Pagina 1 van 1