Top 10 | best verkochte fietskratten

Stel u bent op zoek naar een fietskrat (of fietsmand) maar u ziet door de bomen het bos niet meer. Het aantal aanbieders van fietskratten is enorm en de keuze ook. Dan kan het handig zijn als de meest populaire kratten al voor u zijn geselecteerd. U maakt dan makkelijker een keuze en de kans is groot dat één van deze kratten ook past bij uw smaak en uw wensen.

Fietskratten met uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
Onze veelverkochte fietskratten zijn niet voor niets zo populair. Ze zijn in trek vanwege hun formaat, kleur of prijs-kwaliteitverhouding. Als u dus kiest voor één van de producten in deze Top 10 weet u zeker dat u een goede keuze maakt, net als de vele mensen voor u.

Onze meest populaire fietskratten en -manden
Als u in onderstaand overzicht van meest populaire fietskratten kijkt, ziet u dat er voor iedereen wel wat bij zit. In onze Top 10 best verkochte fietskratten vindt u kunststof kratten maar ook een houten krat en zelfs een kratmand. We willen u er graag op wijzen dat sowieso de kunststof kratten ook in andere kleuren beschikbaar zijn - mocht het krat van uw keuze net niet doen voldoen qua kleur. Als u op het product klikt, ziet u onderaan de pagina bij de Gerelateerde producten doorgaans de andere varianten.

 

 

Lees meer
Filter uw productenWicked Kratmand XL Bruin 60L
Deze Wicked kratmand maat XL is een gevlochten, rieten fietsmand van 60 liter. Een naturelle, klassieke mand voor al uw fietsbagage.
Urban Proof Fietskrat 30L Warm Pink - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit roze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
FastRider Fietskrat Junior 25L oud roze
Dit kleinere fietskrat van Fastrider heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in mooi, oud roze. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en al wat dies meer zei.
SALE Kerri Fietskrat Zwart 34L
Kerri Fietskrat Zwart 34L
Klassieker onder de fietskratten, van een flink formaat! Deze Kerri krat in traditioneel fietskrat-zwart biedt u al het gemak om fietsend 34 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
SALE Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Dat is nog eens gemakkelijk: een opvouwbare fietskrat! Steco heeft het bedacht en vormgegeven. Deze krat is geheel plat te maken en voor gebruik weer eenvoudig uit te klappen. Compact en stevig!

€19,95 €16,95

Informatie
Urban Proof Fietskrat 30L Black - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit zwarte fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van 30 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
FastRider Fietskrat Klein Babyblauw 27L
Dit vlotte Fastrider fietskrat van 27 liter is geschikt voor op zowel de kinderfiets als een fiets voor volwassenen. Kan op de grote fiets óók achterop. Gemakkelijk te bevestigen.
Basil Fietskrat Crate S 17,5L Black MIK
Deze zwarte Crate S van gerecycled kunststof kan zó op de voordrager van uw fiets. De stevige krat met 17,5 liter inhoud is voorzien van een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
Lynx Fietskrat Kunststof 30L Zwart
Een mooi zwart krat voor een klein prijsje! Die heeft u te pakken met dit krat van Lynx. Een kunststof fietskrat met een inhoud van 30 liter die ook prima past op een wat grotere kinderfiets.
Pagina 1 van 1