Adapter & montage - onderdelen voor fietsmand

Uw fietsmand handig en stevig bevestigen aan het stuur (zie ook KLICKfix)? Kijk dan hier, bij onze montagematerialen specifiek voor een fietsmand (of fietstas). Losse onderdelen bestellen voor het monteren van een tas aan de fiets of e-bike? Preventief een reserveonderdeel in huis halen? Een kapot montageonderdeel vervangen door een nieuwe? Of een adapter kopen voor op een tweede fiets of e-bike, zodat de fietsmand gemakkelijk van tweewieler te switchen is? We hebben deze producten verzendklaar liggen, in ons eigen magazijn. Bovendien hebben we over deze fietsonderdelen veel kennis. Daardoor kunnen we u er goed over informeren.

Veelal is een dergelijk onderdeel inbegrepen bij de aankoop van een fietsmand. Maar er zijn genoeg situaties waarin het los bestellen van een adapter of ander bevestigingsonderdeel voor de hand komt te liggen.

Redenen om een adapter of montageonderdeel voor een fietsmand te bestellen

Er kunnen meerdere redenen zijn voor het bestellen van een losse adapter of ander onderdeel voor de montage van een fietsmand:

 • De adapter is onverhoopt kapot gegaan;
 • De wens of noodzaak van het kopen van een reserve-exemplaar;
 • Uitbreiding van de mogelijkheden; zoals de fietsmand plaatsen op een e-bike met display, of de fietsmand willen gebruiken in combinatie met een ander type accessoire aan het stuur;
 • De fietsmand óók gebruiken op een tweede fiets binnen het gezin, waarvoor dan eveneens een adapter nodig is;
 • Wisselen naar een ander bevestigingssysteem; bijvoorbeeld na het kopen van een andere fietsmand met ander systeem, terwijl u ook de huidige mand wil blijven gebruiken.

Kortom, vaak is een accessoire zoals een adapter inbegrepen bij het product. Maar ook dan kan het praktisch zijn om een los onderdeel te bestellen. Bijvoorbeeld als reservemateriaal of als adapter voor frequent gebruik op een tweede fiets of e-bike.

Advies over een adapter of montage van een fietsmand

Twijfels over bijvoorbeeld welk bevestigingsmateriaal of welke adapter in een specifiek geval benodigd is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag en vrijblijvend met u mee!

Voordelen Fietsparadijs.com

 • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
 • Standaard lage prijzen
 • Snelle verzending, uit voorraad
 • Ook afhalen mogelijk
 • Betrouwbare levering, via PostNL
 • Beste productinformatie
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Basil MIK bagagedrager adapter
Basil MIK bagagedrager adapter - Bedoeld voor montage van bijpassende manden en tassen van Basil of andere merken en producten geschikt voor het MIK systeem. Deze accessoire past op de MIK base accessoire voor op de bagagedrager.
Basil MIK bagagedrager base
Basil MIK bagagedrager base - Bedoeld voor montage van bijpassende manden van Basil met het MIK systeem. Handige accessoire bijvoorbeeld voor als u uw mand op een tweede fiets wilt kunnen plaatsen.
DoggyRide Doggyride Britch Rack
Deze DoggyRide Britch Rack kunt u gebruiken als u geen of geen goede bruikbare bagagedrager op uw fiets hebt, bijvoorbeeld om de Doggyride Cocoon op te monteren.
Basil MIK Double Decker
De Basil MIK Double Decker voor de MIK-adapterplaat is een praktische oplossing voor het combineren van een dubbele fietstas en een andere MIK-accessoire, zoals een mand of trunk bag.
Racktime Snap-it adapter
Voor elke fietskrat, fietstas of fietsmand die voorbereid is op het slimme Snap-it systeem van Racktime: dit is de adapter die het mogelijk maakt. Hiermee zet u de krat, tas of mand stabiel op de achterdrager. Maar hij is er ook met één klik weer van af!
DoggyRide DoggyRide Britch Basket Adapter
Met deze DoggyRide Britch Basket Adapter kunt u uw DoggyRide Cocoon op de fiets meenemen. U kunt de adapter zowel voorop als achterop de fiets monteren.
Basil Bevestigingsset voor kratten en manden
Uw fietsmand of fietskrat van het merk Basil vastzetten op de voordrager? Daarvoor is deze bevestigingsset van RVS op maat gemaakt.
DoggyRide Adapterplaat Zwart
Met deze DoggyRide adapterplaat kunt u uw DoggyRide Cocoon op de fiets meenemen. U kunt de mand met de adapter zowel voorop als achterop de fiets monteren.
Racktime Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat
Snap-it 2.0 is het nieuwe bevestigingssysteem van Racktime, geschikt voor Racktime 2.0 bagagedragers. Wanneer u deze drager niet heeft, biedt de Snap-it 2.0 Connect adapterplaat uitkomst.
Cortina AVS Adapter Zwart
Een AVS adapter van Atran Velo voor bevestiging op tas, mand of krat. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire vervolgens gemakkelijk op uw fiets.
Basil MIK Stick voor MIK adapterplaat
Uitklapbare MIK Stick voor de Basil MIK bagagedrageradapter, waarmee manden en tassen van Basil of andere merken kunnen worden gemonteerd.
Cortina Atran Velo AVS Premium adapter Zwart
Een AVS-adapter van Atran Velo voor bevestiging op een fietsaccessoire. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire, zoals een fietsmand, vervolgens gemakkelijk op een AVS-drager.
Pagina 1 van 3