Adapter & montage - onderdelen voor fietsmand

Uw fietsmand handig en stevig bevestigen aan het stuur (zie ook KLICKfix)? Kijk dan hier, bij onze montagematerialen specifiek voor een fietsmand (of fietstas). Losse onderdelen bestellen voor het monteren van een tas aan de fiets of e-bike? Preventief een reserveonderdeel in huis halen? Een kapot montageonderdeel vervangen door een nieuwe? Of een adapter kopen voor op een tweede fiets of e-bike, zodat de fietsmand gemakkelijk van tweewieler te switchen is? We hebben deze producten verzendklaar liggen, in ons eigen magazijn. Bovendien hebben we over deze fietsonderdelen veel kennis. Daardoor kunnen we u er goed over informeren.

Veelal is een dergelijk onderdeel inbegrepen bij de aankoop van een fietsmand. Maar er zijn genoeg situaties waarin het los bestellen van een adapter of ander bevestigingsonderdeel voor de hand komt te liggen.

Redenen om een adapter of montageonderdeel voor een fietsmand te bestellen

Er kunnen meerdere redenen zijn voor het bestellen van een losse adapter of ander onderdeel voor de montage van een fietsmand:

 • De adapter is onverhoopt kapot gegaan;
 • De wens of noodzaak van het kopen van een reserve-exemplaar;
 • Uitbreiding van de mogelijkheden; zoals de fietsmand plaatsen op een e-bike met display, of de fietsmand willen gebruiken in combinatie met een ander type accessoire aan het stuur;
 • De fietsmand óók gebruiken op een tweede fiets binnen het gezin, waarvoor dan eveneens een adapter nodig is;
 • Wisselen naar een ander bevestigingssysteem; bijvoorbeeld na het kopen van een andere fietsmand met ander systeem, terwijl u ook de huidige mand wil blijven gebruiken.

Kortom, vaak is een accessoire zoals een adapter inbegrepen bij het product. Maar ook dan kan het praktisch zijn om een los onderdeel te bestellen. Bijvoorbeeld als reservemateriaal of als adapter voor frequent gebruik op een tweede fiets of e-bike.

Advies over een adapter of montage van een fietsmand

Twijfels over bijvoorbeeld welk bevestigingsmateriaal of welke adapter in een specifiek geval benodigd is? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers denken graag en vrijblijvend met u mee!

Voordelen Fietsparadijs.com

 • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
 • Standaard lage prijzen
 • Snelle verzending, uit voorraad
 • Ook afhalen mogelijk
 • Betrouwbare levering, via PostNL
 • Beste productinformatie
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Steco Manddrager montageset Steco 22 mm Mand-Mee
De universele mandhouder Mand-Mee van Steco biedt uitkomst voor fietsen zonder voordrager of met afwijkend stuur. Heeft uw fiets een stuurpen met een diameter van 22 mm? Dan is dit onderdeel de onmisbare schakel.
Basil Green Life Bevestigingsset MIK Zwart
De Green Life bevestigingsset MIK is een set van 4 brackets om de Basil Green Life-mand op een MIK-adapterplaat te monteren.
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 1/8 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare Willex fietstas of fietsmand? En is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 1/8 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
Willex Adapter voor montagebeugel - 1 inch
Gebruikt u de montagebeugel van Willex ter beveiliging van uw kostbare fietstas of fietsmand van dit kwaliteitsmerk? Is de diameter van de stuurpen van uw fiets 1 inch? Dan is deze adapter de missing link om de beugel te kunnen bevestigen.
Basil MIK Stick voor MIK adapterplaat
Uitklapbare MIK Stick voor de Basil MIK bagagedrageradapter, waarmee manden en tassen van Basil of andere merken kunnen worden gemonteerd.
KLICKfix E-bike display spacers
Met deze twee kleine onderdelen kunt u de afstand vergroten tussen de klemmen van de e-bike display van Yamaha en Giant, zodat het mogelijk wordt om tegelijkertijd de KLICKfix stuuradapter te gebruiken.
Lynx Bevestigingsset voor fietskratten
Met deze RVS bevestigingsset van Lynx bevestigt u eenvoudig uw fietskrat op een voor- of achterdrager. De set bestaat uit drie bevestigingsklemmen.
Basil Bevestigingsset voor kratten en manden
Uw fietsmand of fietskrat van het merk Basil vastzetten op de voordrager? Daarvoor is deze bevestigingsset van RVS op maat gemaakt.
Cortina Atran Velo AVS Premium slot
Met dit AVS Premium-slot als aanvulling op de AVS Premium Adapter, beschermt u uw tas, mand of krat op uw fiets tegen diefstal. Het Premium-slotje wordt geleverd met 2 sleutels.
KLICKfix GTA montageset E-bike
Vlakke montagebrug voor het kunnen plaatsen van een KLICKFix mand of tas via de GTA adapter op een e-bike met vaste accu achterop. Speciaal bedoeld voor de elektrische fiets met weinig ruimte op de bagagedrager door de ingebouwde accu.
Basil MIK Double Decker
De Basil MIK Double Decker voor de MIK-adapterplaat is een praktische oplossing voor het combineren van een dubbele fietstas en een andere MIK-accessoire, zoals een mand of trunk bag.
Cortina AVS Dragerslot Boston Zwart
Met dit dragerslot Boston beveiligt u uw Cortina-accessoire met het AVS-systeem. Het slot kan aan de voor- of achterdrager worden bevestigd.
Pagina 1 van 3