Voetbeschermer (spaken)

Een voetbeschermer, ofwel spaakafschermer, helpt een botbreuk of andere vervelende verwonding als gevolg van een kindervoet tussen de spaken, te voorkomen.  Fietsparadijs.com heeft diverse spaakbeschermers. Van verschillend materiaal. Zowel voor achterop de fiets als speciaal bestemd voor de Zadel op Stang fietszitjes.

Het kan gauw misgaan. Kinderen kunnen soms gekke bewegingen maken op de fiets. Voor u het weet zit er een kindervoet tussen de spaken van het wiel. Met in het ergste geval een gebroken voet tot gevolg. Deze voetbeschermplaten (ook wel spaakafschermers genoemd) voorkomen dit.

Voetbeschermers voor een kind op de fiets: welke?

De Bobike spaakafschermers zijn gemaakt van kunststof. Zodoende zijn ze flexibel – handig voor als u eens bij het wiel of het slot moet. Maar ze zijn ook sterk, zodat kindervoeten geen kans hebben om tussen de spaken te komen.

Standaard inbegrepen maar ook los te bestellen
Bij het fietsstoeltje Bobike Maxi Classic zijn deze spaakbeschermers standaard inbegrepen. Ze zijn echter ook los (bij) te bestellen. Met de bijgeleverde bouten schroeft u de voetbeschermingsplaten op de stangen van dit achterzitje. Ook verkopen we bijvoorbeeld lichte voetbeschermers gemaakt van aluminium, namelijk die voor de Zadel op Stang.

Alle onderdelen + instructie
Het pakketje dat u na bestellen ontvangt, bevat alle benodigde onderdelen, inclusief instructie.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenZadel op Stang Spaakbeschermer
Deze spaakafschermer voorkomt verwonding van een kindervoet die tussen de spaken komt. Zeer licht, sterk, en weerbestendig accessoire. Gemaakt van aluminium. Past bij elk model van de Zadel op Stang-fietszitjes.
Urban Iki Voetbeschermers Junior Seat
Deze verstelbare voetbeschermers voor de Junior Seat van Urban Iki bieden extra veiligheid. Speciaal voor fietsen zonder spaak- of jasbescherming. Geschikt voor gebruik met de Junior Seat-voetsteunen.
Pagina 1 van 1