Voetbeschermer (spaken)

Een voetbeschermer, ofwel spaakafschermer, helpt voorkomen wat u als ouder niet wilt meemaken: een botbreuk of andere vervelende verwonding als gevolg van een kindervoet die tussen de spaken komt. Bij Fietsparadijs.com hebben wij diverse spaakbeschermers in het assortiment. Verschillend van materiaal en zowel voor achterop de fiets als speciaal voor Zadel op Stang-fietszitjes.

 

Lees meer
Filter uw producten

Bobike Voetbeschermplaten
Deze voetbeschermplaten (spaakafschermers) van Bobike passen bij de Maxi Classic en beschermen kindervoeten zodat deze niet tussen de spaken van het wiel komen.
Yepp Yeppie Feet spaakafscherming
Voetjes tussen de spaken; dat wilt u natuurlijk helemáál niet. Toch gebeurt het vaker dan u denkt. Terwijl het eenvoudig is om te voorkomen. Neem deze Yeppie Feet. Een universele spaakafscherming voor 26 en 28 inch fietsen met spatbord. Met slim ontwerp!
Zadel op Stang Spaakbeschermer
Deze spaakafschermer voorkomt verwonding van een kindervoet die tussen de spaken komt. Zeer licht, sterk, en weerbestendig accessoire. Gemaakt van aluminium. Past bij elk model van de Zadel op Stang-fietszitjes.
Pagina 1 van 1