Adapters en montage-onderdelen voor fietsstoeltje en andere kinderfietsaccessoires

Voor de montage van een fietsstoeltje op een fiets of e-bike zijn er speciale adapters. Er zijn op maat gemaakte methoden van bevestiging voor respectievelijk het fietsstoeltje vóór en het fietsstoeltje achter. Dit is vaak merkspecifiek. Adapters voor de montage van een fietsstoeltje zijn er voor plaatsing op de bagagedrager, aan het frame of aan de stuurpen. Behalve voor de 'hoofdfiets' zijn deze fietsstoeltje adapters ook bruikbaar voor op een tweede bike; om het stoeltje makkelijk van fiets (of elektrische fiets) te kunnen wisselen.

In de meeste gevallen wordt het bevestigingsmateriaal inclusief geleverd wanneer u een fietsstoeltje aanschaft op Fietsparadijs.com. Echter, een goede reden voor het kopen van een aparte adapter, kan bijvoorbeeld zijn dat u het fietsstoeltje ook op een andere, tweede fiets of e-bike wilt kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld de fiets van partner, oppas, opa of oma. Met de juiste adapter is het fietsstoeltje immers makkelijk en snel over te hevelen van de ene naar de andere fiets.

Adapters voor de montage van een fietsstoeltje op e-bike of andere variant

Wilt u het fietsstoeltje kunnen plaatsen op een e-bike en zoekt u daarvoor een passende adapter? Of moet het fietszitje een plek krijgen op een andere fiets met bijvoorbeeld afwijkende stuurpen? We hebben fietsstoel adapters voor onder meer een fiets met ahead stuurpen en voor stuurpennen met anderszins een afwijkende maat. Daarnaast biedt deze webshop ook losse onderdelen die horen bij deze speciale adapters en andere methoden voor montage van een een fietsstoeltje.

Meer informatie over een adapter voor een fietsstoeltje?

Direct uw fietsstoeltje adapter gevonden? Mooi.

Nog enige twijfel of onduidelijkheid en is het daarom nog niet meteen gelukt?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u zo op weg.

Fietsparadijs.com: daarom!

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Bobike 1P Montageblok voor Maxi ONE en Maxi Exclusive
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive + Maxi Exclusive Tour kunt u aan de bagagedrager óf aan het frame monteren. Bij frame-montage hoort de 1-punts montageset en daar is dit montageblok een onderdeel van.
Qibbel Bevestiging Stuurpen voorzitje
Het voorzitje ‘Basiselement’ van Qibbel is te bevestigen op twee manieren: aan de stuurpen en aan de zogeheten Ahead stuurpen. Voor eerstgenoemde heeft u dit bevestigingssysteem nodig.
Polisport Houder voor framebevestiging 28-40 millimeter
Met deze bevestigingsset voor de zabelbuis kunt u de Guppy of Bubbly Maxi van Polisport óók op de bagagedrager van een andere fiets plaatsen. Past op fietsen met frames van 28-40 millimeter.
Qibbel Bevestiging Stuurpen Air Voorzitje
Een stuurpenbevestiging voor het plaatsen van een Qibbel Air voorzitje. Deze adapter is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen.
Qibbel Bevestiging Ahead Stuurpen voorzitje
Het voorzitje ‘Basiselement’ van Qibbel is te bevestigen op twee manieren: aan de stuurpen en aan de zogeheten Ahead stuurpen. Voor laatstgenoemde heeft u dit bevestigingssysteem nodig.
Qibbel Bevestiging Achterzitje voor frame
Dit bevestigingselement voor het achterzitje bevestigt u aan het frame. Vervolgens klikt u het achterzitje met draagbeugel in het element aan het frame. Dit framebevestigingselement past op ronde en ovalen frames met diameter tussen 22 – 40 mm.
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het Yepp Mini fietsstoeltje voorop de fiets monteren maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Dan is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Bobike A-Head Adapter Keep ahead
Met deze A-Head adapter kan een fietsstoeltje van Bobike ook op een fiets met Ahead balhoofdstel worden gemonteerd. Heeft uw fiets een verstelbare stuurpen? Deze blijft gewoon bruikbaar, net als het display of controller van een e-bike.
Bevestigingsset voorzitje en windscherm ahead
Uw voorzitje én windscherm van Urban Iki tegelijk aan één bevestigingsbeugel op een ahead stuur? Deze Compact Adapter zorgt ervoor. Voor stuurpennen met diameter van 21 t/m 28 mm. Inclusief keurig afdekkapje bij niet-gebruik van het scherm.
Urban Iki Front mounting block - montageblok voorzitje Front seat
Heeft u het fietszitje Urban Iki Front seat? Dan bezit u automatisch al dit montageblok. Maar u kunt deze accessoire ook apart bijbestellen. Bijvoorbeeld om het Urban voorzitje makkelijk te kunnen overhevelen van de ene naar de andere fiets.
Qibbel Beugel Achterzitje 2C voor framebevestiging
Deze universele beugel van Qibbel kan in combinatie met het framebevestigingselement op uw fiets worden gemonteerd. De beugel monteert u onder het achterzitje en vervolgens klikt u de beugel in de framebevestiging.
Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Als een Bobike Mini fietsstoeltje bestelt, krijgt u het montagemateriaal voor aan de stuurpen erbij. Maar u kunt deze montageset ook los bestellen. Handig als reserve of voor op een tweede fiets!
Pagina 1 van 2