Adapters en montage-onderdelen voor fietsstoeltje en andere kinderfietsaccessoires

Voor de montage van een fietsstoeltje op een fiets of e-bike zijn er speciale adapters. Er zijn op maat gemaakte methoden van bevestiging voor respectievelijk het fietsstoeltje vóór en het fietsstoeltje achter. Dit is vaak merkspecifiek. Adapters voor de montage van een fietsstoeltje zijn er voor plaatsing op de bagagedrager, aan het frame of aan de stuurpen. Behalve voor de 'hoofdfiets' zijn deze fietsstoeltje adapters ook bruikbaar voor op een tweede bike; om het stoeltje makkelijk van fiets (of elektrische fiets) te kunnen wisselen.

In de meeste gevallen wordt het bevestigingsmateriaal inclusief geleverd wanneer u een fietsstoeltje aanschaft op Fietsparadijs.com. Echter, een goede reden voor het kopen van een aparte adapter, kan bijvoorbeeld zijn dat u het fietsstoeltje ook op een andere, tweede fiets of e-bike wilt kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld de fiets van partner, oppas, opa of oma. Met de juiste adapter is het fietsstoeltje immers makkelijk en snel over te hevelen van de ene naar de andere fiets.

Adapters voor de montage van een fietsstoeltje op e-bike of andere variant

Wilt u het fietsstoeltje kunnen plaatsen op een e-bike en zoekt u daarvoor een passende adapter? Of moet het fietszitje een plek krijgen op een andere fiets met bijvoorbeeld afwijkende stuurpen? We hebben fietsstoel adapters voor onder meer een fiets met ahead stuurpen en voor stuurpennen met anderszins een afwijkende maat. Daarnaast biedt deze webshop ook losse onderdelen die horen bij deze speciale adapters en andere methoden voor montage van een een fietsstoeltje.

Meer informatie over een adapter voor een fietsstoeltje?

Direct uw fietsstoeltje adapter gevonden? Mooi.

Nog enige twijfel of onduidelijkheid en is het daarom nog niet meteen gelukt?

Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u zo op weg.

Fietsparadijs.com: daarom!

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Bobike A-Head Adapter Plus
Met deze A-Head Adapter Plus kan een fietsstoeltje van Bobike ook op een fiets met Ahead balhoofdstel worden gemonteerd. Heeft uw fiets een verstelbare stuurpen? Deze blijft gewoon bruikbaar, net als het display of controller van een e-bike.
Bikkel Bikes Bagagedrager MIK HD Zwart
Deze metalen achterdrager MIK HD van Bikkel Bikes is speciaal ontworpen voor het bevestigen van zwaardere fietsaccessoires, zoals een MIK HD kinderzitje voor achterop.
SALE Yepp Rack - Zilver - voor Yepp Maxi Easyfit en Junior Easyfit
Yepp Rack - Zilver - voor Yepp Maxi Easyfit en Junior Easyfit
Deze stalen drager is solide en stoer en gemaakt voor het plaatsen van de achterzitjes Yepp Maxi Easyfit en Junior Easyfit. Geschikt voor de meeste 28” stadsfietsen en hybride fietsen. Met montageplaat voor achterlicht/reflector.

€49,95 €39,95

Informatie
Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Als een Bobike Mini fietsstoeltje bestelt, krijgt u het montagemateriaal voor aan de stuurpen erbij. Maar u kunt deze montageset ook los bestellen. Handig als reserve of voor op een tweede fiets!
Urban Iki Carrier mounting frame - montageframe bagagedrager
Heeft u het achterzitje Urban Iki Rear seat? Dan ontvangt u daar standaard dit eenvoudige montagesysteem bij, bestemd voor op de bagagedrager. Maar u kunt deze Iki accessoire ook apart bijbestellen. Voor kostenbesparing en extra vrijheid.
Bevestigingsset voorzitje en windscherm ahead
Uw voorzitje én windscherm van Urban Iki tegelijk aan één bevestigingsbeugel op een ahead stuur? Deze Compact Adapter zorgt ervoor. Voor stuurpennen met diameter van 21 t/m 28 mm. Inclusief keurig afdekkapje bij niet-gebruik van het scherm.
Urban Iki Bevestigingsset achterzitje framebevestiging Zwart
Wilt u een achterzitje van Urban Iki plaatsen, maar heeft u geen geschikte bagagedrager? Deze stalen montagebeugel voor aan het frame biedt uitkomst. Inclusief montagemateriaal.
Qibbel Bevestiging Stuurpen Air Voorzitje
Een stuurpenbevestiging voor het plaatsen van een Qibbel Air voorzitje. Deze adapter is geschikt voor een standaard stuurpen en een ahead stuurpen.
Bobike 1P Montageset – voor Maxi ONE en Maxi Exclusive - compleet
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive + Maxi Exclusive Tour kunt u aan de bagagedrager óf aan het frame monteren. Bij frame-montage hoort deze 1-punts montageset.
Urban Iki Adapter MTB/ATB
Met deze MTB/ ATB adapter van Urban Iki is het mogelijk om uw Urban Iki voorzitje eenvoudig te monteren op een sportieve fiets.
Bobike 1P Montageblok voor Maxi ONE en Maxi Exclusive
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive + Maxi Exclusive Tour kunt u aan de bagagedrager óf aan het frame monteren. Bij frame-montage hoort de 1-punts montageset en daar is dit montageblok een onderdeel van.
Qibbel Beugel Achterzitje 2C voor framebevestiging
Deze universele beugel van Qibbel kan in combinatie met het framebevestigingselement op uw fiets worden gemonteerd. De beugel monteert u onder het achterzitje en vervolgens klikt u de beugel in de framebevestiging.
Pagina 1 van 2