Adapters en montage-onderdelen voor fietsstoeltje en andere kinderfietsaccessoires

De adapters en montageonderdelen die horen bij kinderfiets accessoires, zijn vaak bestemd voor het fietsstoeltje. Er zijn voor het voorzitje en het achterzitje verschillende bevestigingsmogelijkheden van verschillende merken. 

Adapter voor bevestiging aan bagagedrager, frame of stuurpen
In de meeste gevallen is het bevestigingsmateriaal inclusief wanneer u een fietsstoeltje aanschaft. Een goede reden voor het kopen van een aparte adapter, kan bijvoorbeeld zijn dat u het fietsstoeltje ook op een andere, tweede fiets wilt kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld die van opa, oma of partner. Met de juiste adapter is het fietsstoeltje makkelijk en snel over te hevelen van de ene naar de andere fiets.

E-bike, afwijkende stuurpen en overige losse onderdelen voor een fietszitje
Een adapter kan ook nodig zijn voor onder meer een fiets met ahead stuurpen, of als de stuurpen anderszins een afwijkende maat heeft. Of als u het stoeltje wilt plaatsen op een e-bike. Daarnaast biedt deze website ook losse onderdelen die horen bij de diverse bevestigingsmethoden.

Meer info?
De kans is groot dat u direct vindt wat u zoekt. Is dit echter niet het geval, neem dan gerust contact met ons op.Lees meer
Filter uw productenYepp Maxi Cable King
Schroef deze Cable King aan de Yepp zadelbuisbevestiging (geschikt voor het Yepp Maxi fietsstoeltje) en de kabel voor rem/versnelling zit niet meer in de weg. Met dit simpele accessoire gaat de kabel netjes mee in het zadelbuisbevestigingselement.
Bobike 1P Montageblok voor Maxi ONE en Maxi Exclusive
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive + Maxi Exclusive Tour kunt u aan de bagagedrager óf aan het frame monteren. Bij frame-montage hoort de 1-punts montageset en daar is dit montageblok een onderdeel van.
Qibbel Demper achterzitje voor frame-bevestiging
Deze demper voorkomt doorveren van de beugel framebevestiging op de bagagedrager of accu van een e-bike. De demper is met name geschikt voor fietsen waar de ruimte tussen de onderkant van de beugel framebevestiging en bagagedrager minder is dan 10 cm.
Bobike Verlengstuk voor voetsteun Maxi - zwart
Met dit verlengstuk kunt u de voetenbakjes van het fietsstoeltje Classic Maxi van Bobike aanpassen aan de lengte van de benen van uw kind.
Qibbel Bevestiging Stuurpen voorzitje
Het voorzitje ‘Basiselement’ van Qibbel is te bevestigen op twee manieren: aan de stuurpen en aan de zogeheten Ahead stuurpen. Voor eerstgenoemde heeft u dit bevestigingssysteem nodig.
Polisport Houder voor framebevestiging 28-40 millimeter
Met deze bevestigingsset voor de zabelbuis kunt u de Guppy of Bubbly Maxi van Polisport óók op de bagagedrager van een andere fiets plaatsen. Past op fietsen met frames van 28-40 millimeter.
Qibbel Bevestiging Ahead Stuurpen voorzitje
Het voorzitje ‘Basiselement’ van Qibbel is te bevestigen op twee manieren: aan de stuurpen en aan de zogeheten Ahead stuurpen. Voor laatstgenoemde heeft u dit bevestigingssysteem nodig.
Yepp Mini Adapter Slim Fit
Wilt u het Yepp Mini fietsstoeltje voorop de fiets monteren maar heeft de stuurpen niet het benodigde aantal millimeters voor een goede montage? Dan is er deze Yepp Mini adapter slim fit, waaraan óók het windscherm van Yepp past!
Qibbel Bevestiging Achterzitje voor frame
Dit bevestigingselement voor het achterzitje bevestigt u aan het frame. Vervolgens klikt u het achterzitje met draagbeugel in het element aan het frame. Dit framebevestigingselement past op ronde en ovalen frames met diameter tussen 22 – 40 mm.
Bobike Universele montagebeugel voor elke Bobike Mini
Als een Bobike Mini fietsstoeltje bestelt, krijgt u het montagemateriaal voor aan de stuurpen erbij. Maar u kunt deze montageset ook los bestellen. Handig als reserve of voor op een tweede fiets!
Qibbel Bevestiging achterzitje bagagedrager
Kent u het achterzitje van Qibbel al? Deze is geheel te stylen naar eigen wens. U bevestigt het zitje op de bagagedrager met het bevestigingselement dat u hier ziet. Monteren gaat snel en gemakkelijk, zonder gereedschap.
Bobike 1P Montageset – voor Maxi ONE en Maxi Exclusive - compleet
De achterzitjes Bobike Maxi ONE en Maxi Exclusive + Maxi Exclusive Tour kunt u aan de bagagedrager óf aan het frame monteren. Bij frame-montage hoort deze 1-punts montageset.
Pagina 1 van 3