Fiets- mountainbikerugzak met drinksysteem

Een rugzak met drinksysteem kopen, is interessant voor wandelaars en voor fietsers. In deze webshop met fietsaccessoires staan veel verschillende rugzakken voor op de fiets, waaronder die met een drinksysteem. De handen vrij en altijd een flinke slok water bij de hand. Het is voor sportieve fietsers een onmisbare combinatie.

Alle rugzakken voor op de fiets staan elders in onze fietsaccessoire-webwinkel; het totale aanbod bij elkaar. Op deze pagina's hebben we het filter met rugzakken met ingebouwde drinkmogelijkheid toegepast. Dit type rugtas met drinksysteem is onder meer goed bruikbaar voor de berijder van de trekking fiets, mountainbike, racefiets of andere toer- of sportfiets.

De voordelen van een rugzak met drinksysteem

Een rugzak met drinksysteem heeft meerdere voordelen. Namelijk, u hoeft géén losse bidons mee te dragen, en beide handen kunnen veilig aan het stuur blijven. Dit is hoe zo'n mobiel drinksysteem meestal werkt:

In de rugzak zit een uitneembaar reservoir. Deze zijn er in kleinere, medium en grotere formaten. Het reservoir is uitneembaar, maar vaak zit er ook opening in de tas om deze van buitenaf met vers H2O te vullen. Een flexibele, lichtgewicht slang met ergonomisch mondstuk loopt vanuit het waterreservoir naar buiten toe. Deze hebt u tijdens het fietsen of wandelen tijdens elk droge-mond-moment zo voor het grijpen. Op de slang is ook een verstelbare clip bevestigd. Daarmee zet u de drinkslang op de meest efficiënte manier 'vast'; klaar om richting mond te gaan, of andersom.

Mooi voorbeeld van een drinkrugzak systeem

Ook de ontwikkeling van systemen voor drinkrugzakken staat niet stil. De CamelBak Crux is hiervan een goed voorbeeld. Het is een modern en lichtgewicht drinksysteem (verkrijgbaar in meerdere inhoudsmaten). Het Crux waterreservoir met drinkslang past in de bijpassende CamelBak rugzak. Deze nieuwe Crux levert 20% meer water per slok dan zijn voorganger, heeft een ergonomisch handvat en extra grote opening van het lekvrije reservoir, voor het vullen én schoonmaken ervan.

Goed schoon te houden, ook proactief
CamelBak en andere producenten van rugzakken met een drinksysteem hebben veel aandacht voor het schoonhouden van zowel het drinkreservoir, de slang als het mondstuk. Een simpele doch doeltreffende reinigingsbeurt is natuurlijk ook onmisbaar, bij regelmatig gebruik inclusief het verspreiden van mondbacteriën. Zo is er van CamelBak hiervoor de speciale alles-in-een schoonmaakset. Bovendien geeft de hydroguard™ technologie de groei van bacteriën in het reservoir en de slang al minder kans. Voor de hygiëne en uw gezondheid is de CamelBak Crux daarnaast vrij van de stoffen BPA, BPS en BPF.

Meer informatie?
Van het Quick Link Systeem tot automatische sluiting tegen lekkage en een drinkslang met aan- en uithendel...

... zie de producten voor meer interessante informatie op het vlak van rugzakken met drinksysteem!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE CamelBak Heuptas Repack Low Rider 4L Zwart
CamelBak Heuptas Repack Low Rider 4L Zwart
Deze heuptas van Camelbak heeft een totale inhoud van 4 liter. De tas is compact, licht van gewicht, heeft een ingebouwd drinksysteem van 1,5 liter en extra ruimte voor klein gereedschap, kleding, voedsel etc.

€79,95 €64,95

Informatie
CamelBak Rugzak Rogue Light 2L Aluminium/Black
Deze rugzak van Camelbak met een inhoud van 2 liter heeft een ingebouwd drinksysteem. De tas is ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Met aparte vakjes voor bijvoorbeeld klein gereedschap en sleutels.
CamelBak Rugzak Rogue Light 2L Black/Silver
Deze rugzak van Camelbak met een inhoud van 2 liter heeft een ingebouwd drinksysteem. De tas is ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Met aparte vakjes voor bijvoorbeeld klein gereedschap en sleutels.
CamelBak Rugzak Mini M.U.L.E. Kids 3L Camelflage
Ergonomische fietsrugzak voor kinderen, van Camelbak, inhoud 3 liter en ingebouwd drinksysteem. Met waterreservoir, opbergvakjes en veiligheidsfluit.
CamelBak Rugzak Classic Light 2L Gibraltar Navy/Black
Deze rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem van 2 liter. De tas is dan ook ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Ideaal voor op de (race)fiets en mountainbike.
CamelBak Rugzak Hydrobak Light 1,5L Gibraltar Navy/Black
Deze kleine, compacte rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem en is de ideale tas wanneer u onderweg alleen water nodig heeft. Met een reservoir van 1,5 liter en klein apart vakje voor bijvoorbeeld sleutels.
SALE CamelBak Rugzak Lobo 9L Fired Brick/Black
CamelBak Rugzak Lobo 9L Fired Brick/Black
Deze rugzak van Camelbak met een inhoud van 9 liter heeft een ingebouwd drinksysteem. De vernieuwde Lobo heeft een 2 liter drinkreservoir en daarnaast is er 7 liter aan ruimte om spullen mee te nemen.

€89,95 €74,95

Informatie
SALE CamelBak Rugzak Lobo 9L Black
CamelBak Rugzak Lobo 9L Black
Deze zwarte rugzak van Camelbak met een inhoud van 9 liter heeft een ingebouwd drinksysteem. De vernieuwde Lobo heeft een 2 liter drinkreservoir en daarnaast is er 7 liter aan ruimte om spullen mee te nemen.

€89,95 €74,95

Informatie
SALE CamelBak Rugzak Classic Light 2L Blue Haze/Black
CamelBak Rugzak Classic Light 2L Blue Haze/Black
Deze rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem van 2 liter. De tas is dan ook ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Ideaal voor op de (race)fiets en mountainbike.

€59,95 €44,95

Informatie
CamelBak Rugzak Rogue Light 2L Golden/Black
Deze rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem. De compacte tas is ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Met een reservoir van 2 liter en een opbergvak voor bijvoorbeeld klein gereedschap en sleutels.
SALE CamelBak Rugzak Women's M.U.L.E. Pro 14L Mineral Blue
CamelBak Rugzak Women's M.U.L.E. Pro 14L Mineral Blue
Deze rugzak Women's M.U.L.E. Pro van Camelbak met een totale inhoud van 14 liter heeft een ingebouwd waterreservoir voor 3 liter. De rugtas is speciaal ontworpen voor dames.

€139,95 €119,95

Informatie
CamelBak Rugzak Classic Light 2L Aluminum/Black
Deze rugzak van Camelbak heeft een ingebouwd drinksysteem van 2 liter. De tas is dan ook ontworpen om voornamelijk water in mee te nemen. Ideaal voor op de (race)fiets en mountainbike.
Pagina 1 van 3