Loopfiets meisjes

Kleine meisjes voelen zich groot, wanneer ze op een loopfiets plaats mogen nemen. Ze oefenen er hun balans mee. Ze zetten hun eerste, voorzichtige schreden op weg naar deelname aan het drukkere verkeer. Ze leren links en rechts om zich heen te kijken. Hun handen-ogen-benen-coördinatie krijgt langzaam maar zeker gedaante. Oefening baart kunst. En het is natuurlijk prachtig, zo'n allereerste fietsje. Kies een loopfietsje voor meisjes in de kleuren en opdruk passend bij de leeftijd van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Van hout, staal of kunststof. Inclusief vele mooie opties.

Loopfietsen voor meisjes kenmerken zich natuurlijk door meisjeskleuren, met als eeuwenoude uitschieter de verschillende tinten roze. Maar het kan ook wit, lichtgeel, lichtblauw, fris oranje, helder groen of bijvoorbeeld paars zijn. Of nog een eindje verder richting de stoerdere kleuren; het is maar net wat uw dochtertje wil en waar u als ouder graag naar kijkt. Vaststaat: er is keuze te over. Er zijn loopfietsjes van hout, van staal, van duurzaam kunststof en gemaakt van lichtgewicht aluminium.

Loopfietsjes voor meisjes: mooi, goed en goedkoop of van extra mooie kwaliteit

Er zijn loopfietsjes voor meisjes vanaf 1 jaar tot en met fietsjes voor 5 jaar en ouder. Veel van de fietsjes hebben een verstelbaar zadel, dus het kind kan er wel een tijdje mee doen.

Zie op de foto's en bij de beschrijvingen van de loopfietsjes voor meisjes op deze pagina ook de extra mogelijkheden.

Houdt u het liever goedkoop en basic, maar met alle basisvoordelen? Of kiest u voor een fietsje met handrem, extra goede banden en/of zelfs beveiliging tegen overstuur? De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel die afglijden voorkomt.

Kortom, er zijn echt prachtige loopfietsjes te koop met veel extra, luxe opties.

Meisjes loopfiets kopen met een bijpassende helm, fietsbel of kinderhandschoen

Het leuke van deze loopfietsjes is ook dat er veelal andere kinderfiets accessoires met hetzelfde design van zijn. Bijvoorbeeld van het merk Kiddimoto of het merk PexKids. Denk aan een bijpassende kinderfietshelm of aan matchende, beschermende fietshandschoenen, een fietsbel of -toeter. Een kinderfietsaccessoire kopen moet immers natuurlijk óók 'n beetje leuk zijn!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Roze
Deze mooie loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 3-5 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Cross Zilver - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Cross helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe outdoor banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Geen twijfel. Deze 'American' luxe loopfiets is een en al kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole voor 2-3 jaar staat aan de top qua gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen + méér.

€160,00 €119,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Street Pink - zonder rem
De FirstBIKE Loopfiets Street helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. De fiets is licht van gewicht en wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€109,00

Informatie
SALE Polisport Loopfiets Balance Bike Crème-mint
Polisport Loopfiets Balance Bike Crème-mint
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.

€49,95 €39,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze blauwe fiets staan vrolijke afbeeldingen van de populaire meidengroep K3.

€99,00 €64,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze wit met gele fiets staan vrolijke afbeeldingen van Maya de Bij.

€99,00 €64,95

Informatie
SALE Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.

€49,95 €39,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met opgewekt uiterlijk vol gekleurde stippen, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Pastel Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €59,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Limited Blauw - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Limited helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€149,00

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Basic Groen
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Perfect voor gebruik binnenshuis. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.
FirstBIKE Loopfiets Basic Blauw - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
Pagina 1 van 2