Zadel op Stang - voor herenfiets en damesfiets

Een zadel op de stang van de fiets is een bijzondere variant van het fietsstoeltje. De meeste hiervan op Fietsparadijs.com zijn van het merk met de toepasselijke naam Zadel op Stang. Een extra zadel op het frame van de fiets kan buitengewoon handig zijn en is daarom ook een populair product. Dat komt ook omdat het qua montage en zitgemak een doordacht concept is.

Alternatief voor het fietsstoeltje
Er zijn meerdere typen Zadel op stang. Voor zowel herenfietsen als damesfietsen. Dit type fietszitje is ideaal om een (rustig) kind in de leeftijd van 3-4 tot ongeveer 6-7 jaar op mee te nemen. Het kan dus een goed alternatief zijn voor het fietsstoeltje, bijvoorbeeld als uw kind te zwaar wordt voor in een voorzitje.

Sturen blijft gemakkelijk
De Zadel op stang is zeer solide te monteren. Het frame draagt het gewicht van het kind, zodat de kilo's van de jongen of het meisje dat erop plaatsneemt, géén invloed hebben op het stuurgedrag.

Modellen Zadel op stang voor damesfietsen en herenfietsen
De Zadel op Stang is ook een handige oplossing voor als er meerdere kinderen tegelijk op de fiets moeten. Zie de verschillende modellen. Voor haast elk type heren- of damesfiets is er wel één!Lees meer
Filter uw producten

Velo Zadel met framebuisklem
Dit extra zadel van Velo bevestigt u op de stang van een herenfiets zodat uw al iets grotere kind makkelijk met u mee kan fietsen. Het zadel met framebuisklem beschermt de lak van het frame.
Zadel op Stang Spaakbeschermer
Deze spaakafschermer voorkomt verwonding van een kindervoet die tussen de spaken komt. Zeer licht, sterk, en weerbestendig accessoire. Gemaakt van aluminium. Past bij elk model van de Zadel op Stang-fietszitjes.
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 2
Zadel op Stang nummer 2 is een stabiel zadel voor op een herenfiets met stalen stang. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met rugsteun en voetsteunen!
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 1
De Zadel op Stang nr. 1 is speciaal gemaakt voor op een damesfiets. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met ruggensteun en voetsteunen!
Zadel op Stang Zadel op stang Nummer 3
Zadel op Stang nummer 3 is een stabiel zadel voor op een oversized damesfiets met aluminium frame en dubbele buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen) en ruggensteun.
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 5
Zadel op Stang nr. 5 is er speciaal voor op herenfietsen met oversized aluminium frame. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen) en ruggensteun.
SALE Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang nr. 4 is er speciaal voor op damesfietsen met enkele aluminium buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen!) en ruggensteun.

€89,95 €82,95

Informatie
Mirage Buiszadel Kinderzitje Jantje en zijn Kornuiten
Dit extra zadel met voetsteunen is geschikt als voorzitje voor (wat grotere) kinderen. Het zitje past op vrijwel elke damesfiets en wordt bevestigd op het frame.
Pagina 1 van 1