(Voor)drager

Met een los te bestellen en eenvoudig te monteren voordrager kunt u - in combinatie met een fietskrat of fietsmand - heel wat extra's meenemen op de fiets. Ook kan er met gebruik van bijvoorbeeld een snelbinder of fietsspin gemakkelijk een losse fietstas op.

Voordragers voor volwassen fietsen en kinderfietsen
Fietsparadijs.com heeft voordragers voor volwassen fietsen (wielmaten 26-28 inch) en ook voordragers voor kinderfietsen (banden met afmeting 20-24 inch). De benodigde maat voor de voordrager kunt u vinden op de fietsband zelf.

Dragers voor bevestiging fietsstoeltje
Ook hebben we bijvoorbeeld speciale dragers om de bagagedrager geschikt te maken voor een specifiek type fietsstoeltje, zoals bijvoorbeeld van Yepp.

Makkelijk en stevig te monteren, bovendien verstelbaar 
Zowel deze als onze voordragers voor het plaatsen van een fietskrat of fietsmand zijn altijd makkelijk, tevens stevig te monteren. We hebben ze van gespecialiseerde merken zoals Basil, Kerri en Steco. Onze voordragers zijn makkelijk én traploos verstelbaar en passen op vrijwel elke fiets (zonder verende voorvork). Ook is er aandacht voor details zoals een vrijgehouden plek voor de fietsverlichting.

Stijlvol
Zie onze collectie aan (voor)dragers, die veel vervoersgemak bieden en er bovendien stijlvol uitzien.Lees meer
Filter uw producten
Steco Fietsmanddrager Mand-Mee universeel
Een uitkomst voor als u uw mand kwijt wilt op een fiets zonder voordrager of niet rechtstreeks aan het stuur: de Steco Mand-Mee. Een universele mand-houder, voor vóórop. Snel gemonteerd, stevig in de gewenste stand, óók voor zwaardere (fiets)manden.
Kerri Voordrager PeTeTe Wit
Een voordrager die een gewicht aankan tot wel 10 kilo. En die de fiets extra glans geeft. Met de Kerri PeTeTe neemt u een veelvoud aan spullen mee van wat u gewend bent; een goedgevulde fietstas, -krat of -mand. Voor 'n vriendelijke prijs.
Kerri Voordrager PeTeTe houten inleg Matzwart
Een voordrager die een gewicht aankan tot 10 kilo. En die de fiets een authentieke look geeft dankzij het houten draagvlak. Met de Kerri PeTeTe neemt u met gemak veel spullen mee; een goedgevulde fietstas, -krat of -mand. Voor 'n vriendelijke prijs.
Basil Front Carrier L voordrager White
Monteer 'm snel en solide vast aan uw fiets: deze grote, stevige voordrager, de Basil Front Carrier L. De stuurhaken zijn traploos verstelbaar. Met lamphaak en 10 kilo draaggewicht. Is deze witte voordrager gemaakt voor u, uw fiets en uw krat?
Basil Front Carrier L voordrager Black
Monteer 'm snel en solide vast aan uw fiets: deze grote, stevige voordrager, de Basil Front Carrier L. De stuurhaken zijn traploos verstelbaar. Met lamphaak en 10 kilo draaggewicht. Is deze zwarte voordrager gemaakt voor u, uw fiets en uw krat?
Basil Front Carrier L voordrager Matt black
Monteer 'm snel en solide vast aan uw fiets: deze grote, stevige voordrager, de Basil Front Carrier L. De stuurhaken zijn traploos verstelbaar. Met lamphaak en 10 kilo draaggewicht. Is deze matzwarte voordrager gemaakt voor u, uw fiets en uw krat?
Steco Transport voordrager Original Matzwart
Met deze voordrager Steco Original vervolmaakt u uw fiets. Monteren? Eenvoudig. Extra bagagemogelijkheden? Tot liefst 15 kilo. Plaats voor uw vaste fietslamp? Uiteraard. Past deze matzwarte voordrager op uw fiets? Zeer waarschijnlijk wel.
Steco Transport voordrager Original Zwart
Met deze voordrager Steco Original vervolmaakt u uw fiets. Monteren? Eenvoudig. Extra bagagemogelijkheden? Tot maar liefst 15 kilo. Plaats voor uw vaste fietslamp? Uiteraard. Past deze zwarte voordrager op uw fiets? Zeer waarschijnlijk wel.
Steco Transport voordrager Original Wit
Met deze voordrager Steco Original vervolmaakt u uw fiets. Monteren? Eenvoudig. Extra bagagemogelijkheden? Tot maar liefst 15 kilo. Plaats voor uw vaste fietslamp? Uiteraard. Past deze witte voordrager op uw fiets? Zeer waarschijnlijk wel.
Steco Transport Comfort voordrager Matzwart
Deze traploos te verstellen voordrager Steco Comfort monteert u makkelijk op uw fiets. Vanaf dan neemt u tot maar liefst 15 kilo aan extra bagage mee. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is matzwart en keurig afgewerkt.
Steco Transport Comfort voordrager Zwart
Deze traploos te verstellen voordrager Steco Comfort monteert u makkelijk op uw fiets. Vanaf dan neemt u tot maar liefst 15 kilo aan extra bagage mee. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is glanszwart en keurig afgewerkt.
Steco Transport Comfort voordrager Wit
Deze traploos te verstellen voordrager Steco Comfort monteert u makkelijk op uw fiets. Vanaf dan neemt u tot maar liefst 15 kilo aan extra bagage mee. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is wit en keurig afgewerkt.
Pagina 1 van 2