Top 10 fietskrat aanbieding / goedkoop

Op zoek naar een goedkoop fietskrat of een fietskrat aanbieding? Speciaal voor de koopjesjagers hebben we onderstaande top 10 samengesteld. Op deze pagina vindt u onze scherpst geprijsde fietskratten van het moment. Uiteraard zijn ook deze fietskratten van goede kwaliteit.

In het overzicht vindt u veelal kunststof fietskratten. Deze zijn doorgaans lager geprijsd dan rieten of houten exemplaren. De kunststof kratten op deze pagina zijn nog eens extra goedkoop. Toch hebben we ook een houten fietskrat en een rieten kratmand toegevoegd. Goedkoop kan namelijk ook verhoudingsgewijs bedoeld worden. Ook het houten en rieten fietskrat zijn voordelig omdat de prijs-kwaliteitverhouding van deze kratten nu extra gunstig is.

Basiskwaliteit van onze kratten is dik in orde
Voor alle fietskratten die we verkopen op Fietsparadijs.com geldt dat de basiskwaliteit van de kratten dik in orde is. Met andere woorden, onze kratten kunnen wel tegen een stootje. In ons assortiment vindt u kratten in diverse kleuren en maten. Al onze fietskratten zijn eenvoudig te bevestigen op de voordrager van uw fiets.

 

Lees meer
Filter uw producten

Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Wicked Kratmand S Bruin 19L
Deze Wicked kratmand maat S is een gevlochten, rieten fietsmand van 19 liter. Een naturelle, klassieke mand voor al uw fietsbagage.
VWP Houten Fietskrat 40L
Dit authentieke, houten fietskrat van VWP biedt extra gemak voorop de fiets. Ideaal voor het meenemen van al uw spullen. Inclusief bevestigingsmateriaal. Inhoud: 40 liter.
Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Urban Proof Fietskrat 30L Dark Brown
Donkerbruin. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!
Basil Fietskrat Crate 25L Silver cloud MIK/RT
Is dit kleintje onder de fietskratten iets voor u? De Basil Crate S Silver cloud kan achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets – super handig dus! Ook geschikt voor MIK en Racktime plaat!
Basil Fietskrat Crate 25L Bluestone MIK
Is dit kleintje iets voor u? De Basil Crate S Bluestone kan voorop, achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets! Dit voordelige, stevige fietskrat (25 liter) in stoer blauw is klaar voor MIK, Racktime en Carry-More platen.
Fastrider Fietskrat Junior 25L Legergroen
Legergroen: stoerder kan een kleur niet zijn! Dit fietskrat van Fastrider heeft 25 liter aan capaciteit voor al uw spullen. Het is een praktisch krat, van gerecycled (!) kunststof. Prijsvriendelijk bovendien. Kortom, een slimme keus.
Urban Proof Fietskrat 30L Ocean Blue - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit blauwe fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Pagina 1 van 1