Loopfiets jongens

Crossen kan al op jonge leeftijd. Met een loopfietsje voor jongens leren jochies van 1 jaar, 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar en 5 jaar in een veilige omgeving datgene waar ze gek op zijn. Terwijl ze er al hun energie in kwijt kunnen, gebeurt er ondertussen nóg iets volautomatisch. Namelijk, op een loopfiets oefenen ze hun balans. Bereiden ze zich voor op een toekomstige plek in het verkeer. En leren ze het daarvoor benodigde coördinerende vermogen.

Geniet van het schouwspel van de jongen op een prachtige, stoere loopfiets. Loopfietsen zijn soms bijna tot kunst verheven, zo mooi als sommige exemplaren kunnen zijn... Kies een loopfietsje voor jongens in de kleuren en opdruk passend bij de leeftijd van 1, 2, 3, 4 of 5 jaar. Van hout, staal of kunststof. En laat u verrassen door mooie opties.

Natuurlijk zijn alle voordelen ook prima voorhanden met een goedkope loopfiets. Daarbij bent u nog altijd verzekerd van uitstekende basisveiligheid, sterke kwaliteit én een aftastende blik in de ogen van uw zoontje dat op verkenning gaat...

Loopfietsjes voor jongens: mooi, goed en goedkoop of van extra mooie kwaliteit

Keuze te over. Qua stoere kleuren, race loopfietsjes en opties zoals handrem, kwaliteitsbanden en zelfs beveiliging tegen overstuur. De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel dat afglijden voorkomt. Er zijn loopfietsjes van hout, van staal, van duurzaam kunststof en lichtgewicht aluminium. Er zijn loopfietsjes voor jongens vanaf 1 jaar tot en met fietsjes voor 5 jaar en ouder. Eigenlijk alle fietsjes hebben sowieso een verstelbaar zadel. Dus uw eigen jongen kan er nog wel een tijdje prima op mee!

Kortom, er zijn echt prachtige loopfietsjes te koop met veel extra, luxe opties.

Jongens loopfiets kopen met een bijpassende helm, fietsbel of kinderhandschoen

Het leuke van deze loopfietsjes is ook dat er veelal andere kinderfiets accessoires met hetzelfde design van zijn. Bijvoorbeeld van het merk Kiddimoto of het merk PexKids. Denk aan een bijpassende kinderfietshelm of aan matchende, beschermende fietshandschoenen, een fietsbel of -toeter. Een kinderfietsaccessoire kopen moet immers natuurlijk óók 'n beetje leuk zijn!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
FirstBIKE Loopfiets Cross Zilver - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Cross helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe outdoor banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
SALE Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.

€99,95 €89,95

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Frog Bikes Loopfiets Tadpole USA
Geen twijfel. Deze 'American' luxe loopfiets is een en al kwaliteit. De aluminium Frog Tadpole voor 2-3 jaar staat aan de top qua gewicht, stevigheid, rijkwaliteit, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen + méér.

€160,00 €119,95

Informatie
SALE Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
Frog Bikes Loopfiets Tadpole Plus Union Jack
De loopfiets aluminium Frog Tadpole Plus voor 3-4 jaar staat op grote hoogte qua gewicht, stevigheid, rijgedrag, veiligheid en oefengemak. Met Tektro handrem, quick-release zadelpen en méér. Dit stoere , luxe loopfietsje is vol gebouwd op kwaliteit.

€195,95 €149,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze blauwe fiets staan vrolijke afbeeldingen van de populaire meidengroep K3.

€99,00 €64,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze wit met gele fiets staan vrolijke afbeeldingen van Maya de Bij.

€99,00 €64,95

Informatie
SALE Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.

€49,95 €39,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met opgewekt uiterlijk vol gekleurde stippen, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Pastel Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €59,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Limited Blauw - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Limited helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem en speciale Schwalbe banden. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€149,00

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Basic Groen
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Perfect voor gebruik binnenshuis. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.
FirstBIKE Loopfiets Basic Blauw - met rem
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Met rem. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.

€129,00

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met stoere, prehistorische print, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fossil voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €59,95

Informatie
Pagina 1 van 2