Draadkoepel voor hondenmand

Een draadkoepel voor op de hondenmand zorgt ervoor dat uw hond weliswaar uitstekend zicht behoudt, maar ook veilig zit. Een onverwachte manoeuvre wordt al in de kiem gesmoord en uw viervoeter blijft rustig op zijn comfortabele hondenkussen zitten. En daarmee uzelf rustig op de fiets, met aandacht voor route en verkeer. Zie onze collectie draadkoepels, van staal en altijd eenvoudig te bevestigen aan de hondenfietsmand.


Lees meer
Filter uw productenBasil Draadkoepel Voor Hondenmand Pasja 40 cm
Wanneer u beschikt over een Basil Pasja hondenmand, dan kunt u zelf uw dier vastzetten met bijvoorbeeld een riem of ketting. Voor nog meer veiligheid kunt u ook deze draadkoepel aanschaffen. Deze versie past op de Pasja-mand van 40 cm.
Basil Draadkoepel Voor Hondenmand Pasja 45 cm
Wanneer u beschikt over een Basil Pasja hondenmand, dan kunt u zelf uw dier vastzetten met bijvoorbeeld een riem of ketting. Voor nog meer veiligheid kunt u ook deze draadkoepel aanschaffen. Deze versie past op de Pasja-mand van 45 cm.
Basil Draadkoepel Voor Hondenmand Pasja 50 cm
Wanneer u beschikt over een Basil Pasja hondenmand, dan kunt u zelf uw dier vastzetten met bijvoorbeeld een riem of ketting. Voor nog meer veiligheid kunt u ook deze draadkoepel aanschaffen. Deze versie past op de Pasja-mand van 50 cm.
Pagina 1 van 1