Draadkoepel voor hondenmand

Een draadkoepel voor op de hondenfietsmand zorgt dat uw hond uitstekend zicht behoudt én veilig zit. Een onverwachte manoeuvre wordt al in de kiem gesmoord. Uw viervoeter blijft hierdoor rustig op zijn comfortabele hondenkussen zitten. Daarmee zit ook uzelf rustig op de fiets of e-bike, met volle aandacht voor route en verkeer.

Zie onze collectie draadkoepels. Ze zijn gemaakt van staal en altijd eenvoudig te bevestigen aan de hondenfietsmand.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


New Looxs Clipper Pet Package
Met de Pet Package tovert u fietsmand Clipper van New Looxs om tot een veilige hondenfietsmand. De set bestaat onder meer uit een korf, een riempje en een waterafstotend kussentje.
Basil Draadkoepel Buddy Space Frame
Met de hondenfietsmand Buddy van Basil kunt u uw hond op veilige en gezellige wijzen overal mee naartoe nemen op de fiets. Deze Buddy Space Frame is de bijbehorende, stalen draadkoepel voor op de hondenfietsmand.
Basil Draadkoepel Voor Hondenmand Pasja 50 cm
Wanneer u beschikt over een Basil Pasja hondenmand, dan kunt u zelf uw dier vastzetten met bijvoorbeeld een riem of ketting. Voor nog meer veiligheid kunt u ook deze draadkoepel aanschaffen. Deze versie past op de Pasja-mand van 50 cm.
Basil Draadkoepel Voor Hondenmand Pasja 45 cm
Wanneer u beschikt over een Basil Pasja hondenmand, dan kunt u zelf uw dier vastzetten met bijvoorbeeld een riem of ketting. Voor nog meer veiligheid kunt u ook deze draadkoepel aanschaffen. Deze versie past op de Pasja-mand van 45 cm.
Cortina Cover voor Manchester mand met AVS Zwart
Zwarte metalen cover van Cortina voor de Multi Basket Manchester. Met deze draadkoepel tovert u uw Manchester mand om tot een hondenfietsmand.
Basil Draadkoepel voor Pluto hondenmand Zwart
De Basil Pluto Koepel is een zwarte draadkoepel voor de Pluto hondenmand. Hiermee vervoert u uw hond of kat veilig op de fiets.
Pagina 1 van 1