Kinderfietssloten - voor jongens en meisjes

Een goed kinderfietsslot beveiligt tegen diefstal. En als de keuze in de ogen van uw zoon of dochter valt op het juiste slot, dan is de factor 'fun' óók aanwezig. Fietsparadijs.com heeft een aantal leuke en goede fietssloten voor kinderen. Met en zonder cijfercode. In veel kinderkleuren. Met deze sloten voelen kleine jongens en meisjes zich al groot, mede omdat ze met hun eigen slot goed kunnen oefenen hoe ze hun fiets op de juiste wijze kunnen beschermen tegen diefstal.

Fietsparadijs.com & fietssloten
Zoekt u een fietsslot voor volwassenen? Zie dan ons zeer ruime assortiment aan ART goedgekeurde sloten van alle typen en formaten.Lees meer
Filter uw producten
Qibbel Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje van Qibbel met cijfercode is handig én compact. U kunt het gebruiken om o.a. een Bobike kinderzitje, fietskrat of andere accessoires mee vast te zetten. Met dit slotje geeft u de gelegenheidsdief minder kans om uw bezittingen te stelen.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Groen
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, groene kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Blauw
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, blauwe kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Lynx Kettingslot 85 CM - 8 MM
Een auto-clicksysteem, een handige lengte van één meter, een stevige ketting met diameter van 8 millimeter, een beschermende nylon hoes, een stofklepje en vaste kop. Inclusief in totaal drie sterke sleutels. En dat voor een mooie Lynx-prijs!
Lynx Kettingslot Cityline M - 85 CM - 5,5 MM Zwart
Dit voordelige kettingslot van Lynx heeft een handig formaat en is met nylon afgewerkt in de basic kleur zwart. Het 85 cm lange slot is van gehard staal en weerbestendig. Het heeft een stofklepje én auto-clicksysteem voor dagelijks gemak.
ABUS Kettingslot 1500/60 rose
Fietsparadijs.com heeft kettingsloten in alle kleuren en maten. Van de veiligste toppers voor €100 of meer tot leuke instapmodellen zoals dit ABUS kettingslot.
ABUS Kettingslot 1500/60 wit
Fietsparadijs.com heeft kettingsloten in alle kleuren en maten. Van de veiligste toppers voor €100 of meer tot leuke instapmodellen zoals dit witte ABUS kettingslot.
ABUS Kettingslot 1500/110 zwart
Fietsparadijs.com heeft alle kettingsloten! Van de veiligste types voor €150 tot leuke instapmodellen zoals dit ABUS kettingslot.
ABUS Kettingslot Steel-O-Chain 5805C Blue - 75cm
Deze Steel-O-Chain van ABUS is een licht kettingslot met een lengte van 75 centimeter en een schakeldikte van 5 millimeter. Het slot heeft een blauwe beschermhoes en sluit met een cijfercode.
ABUS Kettingslot Steel-O-Chain 5805C Pink - 75cm
Deze Steel-O-Chain van ABUS is een licht kettingslot met een lengte van 75 centimeter en een schakeldikte van 5 millimeter. Het slot heeft een roze beschermhoes en sluit met een cijfercode.
SALE AXA Kettingslot Clinch+ 85CM Roze
AXA Kettingslot Clinch+ 85CM Roze
Fietsparadijs.com heeft dit populaire kettingslot altijd op voorraad liggen in verschillende kleuren.

€29,95 €24,95

Informatie
Pagina 1 van 2