Kinderfietssloten - voor jongens en meisjes

Een goed kinderfietsslot beveiligt tegen diefstal. En als de keuze in de ogen van uw zoon of dochter valt op het juiste slot, dan is de factor 'fun' óók aanwezig. Fietsparadijs.com heeft een aantal leuke en goede fietssloten voor kinderen. Met en zonder cijfercode. In veel kinderkleuren. Met deze sloten voelen kleine jongens en meisjes zich al groot, mede omdat ze met hun eigen slot goed kunnen oefenen hoe ze hun fiets op de juiste wijze kunnen beschermen tegen diefstal.

Fietsparadijs.com & fietssloten
Zoekt u een fietsslot voor volwassenen? Zie dan ons zeer ruime assortiment aan ART goedgekeurde sloten van alle typen en formaten.Lees meer
Filter uw producten

AXA Kabelslot Resolute 6-60 Ice Blue
Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht kabelslot in lichtblauw van AXA van 60 cm lang en 6 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
AXA Kabelslot Resolute 6-60 Army Green
Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht legergroen kabelslot van AXA van 60 cm lang en 6 mm dik. Een ideaal fietsslot voor een kinderfiets!
AXA Kabelslot Resolute 6-60 Royal Purple
Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht paars kabelslot van AXA van 60 cm lang en 6 mm dik. Een ideaal fietsslot voor een kinderfiets!
AXA Kabelslot Resolute 6-60 Petrol Blue
Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht kabelslot in petrolblauw van AXA van 60 cm lang en 6 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Groen
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, groene kabelslot. Dit flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
AXA Kabelslot Resolute 8-120 Ice Blue
Een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht blauw kabelslot van AXA van 120 cm lang en 8 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
AXA Kabelslot Resolute 8-120 Army Green
Een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht groen kabelslot van AXA van 120 cm lang en 8 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
AXA Kabelslot Resolute 8-120 Royal Purple
Een gebruiksvriendelijk en lichtgewicht paars kabelslot van AXA van 120 cm lang en 8 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
AXA Kabelslot Resolute 8-120 Petrol Blue
Gebruiksvriendelijk en lichtgewicht kabelslot in petrolblauw van AXA van 120 cm lang en 8 mm dik. Een ideaal kinderfietsslot!
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Cyaan
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, turquoise kabelslot. Het flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Kabelslot Flappie de Waakhond 58 cm Roze
Beveilig de kinderfiets met dit grappige, roze kabelslot. Het flexibele slot is 58 centimeter lang en heeft een automatische kliklsluiting. Flappie de waakhond wordt geleverd met twee sleutels.
Pagina 1 van 2