Fietskratten

Ons assortiment aan fietskratten? We hebben fietskratten van hout, fietskratten van kunststof en fietskratten voor kinderen. Die typen kratten zijn alle onder te verdelen in uiteenlopende afmetingen, kleuren en prijsklassen. Voor eenieder is er een passend fietskrat. Een alternatief voor een krat kan ook een kratmand zijn.

Van klassiek zwart in kunststof tot een houten exemplaar met motief van bloemen. We voeren onder meer de merken Basil, Kerri en Wicked. Alle fietskratten hebben wij zoveel mogelijk op voorraad, dus we kunnen de (vóór 22.00 uur bestelde) krat dezelfde dag nog toesturen.

Fietskratten en kwaliteit

Een goede kwaliteit fietskrat is van belang omdat deze altijd buiten gebruikt wordt. Door de weersinvloeden en de blootstelling aan UV-straling van de zon heeft het materiaal het extra te verduren. We verkopen daarom alleen de betere kwaliteit fietskratten. Een goede kwaliteit kunststof geeft het fietskrat langdurig een mooie, nette uitstraling.

Fietskratten en bevestiging

Bij sommige fietskratten worden riempjes meegeleverd. Fietskratten en kratmanden zonder gespen of bandjes, ontvangt u bij Fietsparadijs.com altijd met gratis tiewraps. Hiermee kunt u de krat in een handomdraai bevestigen aan de bagagedrager of - meestal - op de voordrager van een transportfiets. Voor sommige van de fietskratten kunt u ook kiezen voor een speciaal montagesetje. Weten waarvoor te kiezen? Bij de productdetails van het betreffende krat staat onder andere beschreven welke soort bevestiging we meeleveren of aanraden. Een voordrager kunt u ook apart bestellen.

Bestellen

Kijk eens bij onze kunststof fietskratten, houten fietskratten en/of kinderfietskratten. Een andere mogelijkheid is het kopen van een kratmand. Dit zijn fietsmanden die met hun rechthoekige vorm lijken op 'gewone' fietskratten, maar gemaakt zijn van riet. Fietskratten van hout zijn weer een ander, natuurlijk georiënteerd product. Kunststof fietskratten bieden volop keuze in kleur. Vanzelfsprekend verkopen we zowel kleine, medium als grote fietskratten!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer