Fietsdrager voor drie fietsen

Een fietsendrager kopen voor drie fietsen? Dan komen deze modellen fietsdrager in aanmerking: een fietsendrager voor op de trekhaak of eventueel één van de varianten voor op de achterklep. Bij verschillende modellen voor bevestiging op de trekhaak kunnen er behalve drie fietsen, waaronder e-bikes, zelfs maximaal vier fietsen met de auto mee. De dragers op deze pagina zijn geschikt voor het meenemen van in elk geval 3 tweewielers onderweg.

Drie fietsen meenemen op een fietsendrager voor op het dak, is meestal niet aan te raden. De belastbaarheid van een fietsdrager op een dakdrager is daarvoor normaal gesproken te groot. Wilt u drie fietsen of zelfs de wat zwaardere elektrische fietsen kunnen meenemen? Dan komt u eventueel terecht bij een fietsdrager voor op de kofferklep, maar meestal bij bevestiging op de trekhaak. Binnen het laatstgenoemde genre zijn er diverse mogelijkheden; qua merk (XLC, Twinny Load, Thule, XLC, Pro-User en Hapro onder andere), het maximaal aantal fietsen die erop passen, het model, de belastbaarheid (ook van belang voor het aantal e-bikes) en details zoals met betrekking tot het op slot zetten en verlichting.

Meest gekozen fietsdrager voor 3 fietsen

Wilt u drie fietsen vervoeren op een drager voor op de trekhaak? Dat is het meest populaire soort fietsdrager, zeker voor een groter aantal zoals drie. Ze zijn er voor twee, drie of vier fietsen / e-bikes, de montage is eenvoudig en betrouwbaar, er zijn meerdere kantelbare en inklapbare (dus efficiënt op te bergen) modellen, de kofferbak blijft goed bereikbaar en er zijn keuzes met en zonder ledverlichting. Waar u bij dit type verder op kunt of zelfs moet letten leest u bij 'Fietsendragers trekhaak' of direct bij één van de onderstaande producten. Nog een voordeel van deze fietsendragers voor 3 fietsen is dat u altijd gemakkelijk bij de tweewielers kunt; zowel bij het plaatsen als het pakken ervan, bij de fietsbestemming of weer thuis.

 

Fietsdrager 3 fietsen


Voor het met de auto vervoeren van 3 fietsen is ook het kopen van een lichtere fietsendrager voor op de achterklep een goede mogelijkheid. Met drie stuks zit u dan wel aan het maximum aantal, vanwege het lagere draaggewicht (gemiddeld ongeveer 50 kilo). In dat kader zullen er meestal ook niet drie e-bikes op kunnen. Verder is ook dit een praktische oplossing voor het meenemen van drie fietsen. De meeste soorten fietsen passen erop, en deze fietsdragers voor maximaal drie fietsen zijn geschikt voor de meeste drie- en vijfdeurs auto's. De bevestiging van dit type drager aan de auto gebeurt met haken en gespen, inclusief sterke, schokabsorberende elementen. Ook deze fietsendragers zijn meestal inklapbaar.

Flexibele mogelijkheden

Zoals gezegd: meestal is een fietsendrager voor 3 fietsen een exemplaar voor op de trekhaak. Deze bieden een hoger draagvermogen én daarmee ook ruimere mogelijkheden voor het meenemen van tot wel drie elektrische fietsen. Het spreekt voor zich dat een dergelijke, ruim bemeten fietsdrager voor 3 fietsen óók de mogelijkheid met zich meebrengt om slechts twee fietsen of één fiets te vervoeren. Of misschien bent u met zijn tweeën maar wilt u toch graag een reservefiets kunnen meenemen. Of gaat uw kleinkind onverwacht mee. Met een fietsendrager voor 3 fietsen of zelfs 4 fietsen houdt u altijd de nodige marge, voor soms onverwachte leuke fietsuitjes die komen gaan.

Fietsdrager 3 fietsen

Fietsendrager voor 3 fietsen kopen

Een fietsdrager voor 3 fietsen kopen? Kies dan eventueel voor een fietsendrager op de achterklep of vaak beter nog: een fietsendrager voor op de trekhaak. De laatste biedt méér mogelijkheden, ook wat betreft het houden van een marge met betrekking tot het gewicht. Van beide is de montage eenvoudig en ze zijn bij niet-gebruik handig op te bergen. De belangrijkste eigenschappen, voordelen en nadelen van beide typen hebben we hier beschreven. De precieze specificaties vindt u bij de beschrijvingen van onze fietsdragers zelf. Een fietsdrager online aanschaffen, zoals voor drie fietsen? Zie de lage prijzen, goede reviews van Fietsparadijs.com.

 

Daarom Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
XLC Fietsendrager Azura Easy LED 2.0
De lichtgewicht fietsendrager Azura Easy LED is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. De drager is inklapbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€430,00 €399,95

Informatie
XLC Fietsendrager Azura Xtra LED 2.0 – kantelbaar
De lichtgewicht fietsendrager Azura Xtra is eenvoudig te bevestigen op de trekhaak. Inklapbaar, kantelbaar en voorzien van ledverlichting. Het maximale laadvermogen is 60 kg. Ook geschikt voor e-bikes.

€499,95

Informatie
XLC Azura adapter derde fiets
Met deze accessoire van XLC neemt u makkelijk een derde fiets mee op uw fietsendrager van XLC. Deze Azura uitbreiding is eenvoudig te monteren en demonteren.

€124,95

Informatie
Pagina 1 van 1