Buiszadel - zadel op buis

Een 'buiszadel' of een 'zadel op buis' zijn ook wel andere termen voor de populaire Zadels op Stang. Zoals de naam al suggereert zijn dit zadeltjes die u op de buis/de stang tussen het zadel en het stuur van uw fiets monteert. Een Zadel op Stang is een prima alternatief voor een fietsstoeltje en is bijzonder geschikt voor iets oudere kinderen.

Een buiszadel is geschikt om kinderen van een jaar of 3-4 tot ongeveer 6-7 op de fiets te kunnen vervoeren. Ideaal als u uw kind nog mee wilt kunnen nemen op de fiets, maar een fietsstoeltje geen optie (meer) is. De Zadels op Stang zijn solide op het frame van uw fiets te monteren. Omdat u ze op de buis monteert, heeft dit geen invloed op het stuurgedrag. Dit zorgt voor een extra stukje veiligheid. De Zadels op Stang zijn voorzien van een rugsteun en voetsteuntjes. Desgewenst kunt u de zadeltjes uitbreiden met spaakbeschermers. Het maximaal draaggewicht van een Zadel op Stang is 40 kilo.

Diverse modellen voor op de damesfiets en herenfiets
Van het merk Zadel op Stang zijn er in totaal 5 typen zadels verkrijgbaar. Er zijn modellen speciaal voor op de damesfiets en modellen speciaal voor op de herenfiets. Wat voor type fiets u dus ook heeft, de kans is groot dan één van de zadeltjes op uw fiets past. Bij elk van de buiszadels staat duidelijk vermeld voor welk type fiets ze geschikt zijn. Kijk hier dus goed naar voordat u een zadeltje aanschaft.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang nr. 4 is er speciaal voor op damesfietsen met enkele aluminium buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen!) en ruggensteun.

€89,95 €82,95

Informatie
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 1
De Zadel op Stang nr. 1 is speciaal gemaakt voor op een damesfiets. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met ruggensteun en voetsteunen!
Zadel op Stang Zadel op stang Nummer 3
Zadel op Stang nummer 3 is een stabiel zadel voor op een oversized damesfiets met aluminium frame en dubbele buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen) en ruggensteun.
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 2
Zadel op Stang nummer 2 is een stabiel zadel voor op een herenfiets met stalen stang. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met rugsteun en voetsteunen!
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 5
Zadel op Stang nr. 5 is er speciaal voor op herenfietsen met oversized aluminium frame. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen) en ruggensteun.
Zadel op Stang Spaakbeschermer
Deze spaakafschermer voorkomt verwonding van een kindervoet die tussen de spaken komt. Zeer licht, sterk, en weerbestendig accessoire. Gemaakt van aluminium. Past bij elk model van de Zadel op Stang-fietszitjes.
Steco Voetsteun
Heeft u voor uw kind een zadel op de stang? Oftewel een fietszitje op het frame tussen uw zadel en uw stuur? Dan zijn deze voetsteunen van Steco de ideale toevoeging. Het maakt de rit een stuk aangenamer en – ook niet onbelangrijk –een stuk veiliger.
Pagina 1 van 1