Fietssloten en e-bike sloten met keurmerk ART 2

Voor een gewone fiets is het minimale advies tegen diefstalpreventie: een fietsslot met ART 2 keurmerk. Dit garandeert een goede beveiliging. Voor een e-bike geldt hetzelfde, waarbij ook een ART 3 keurmerk tot de betere beveiligingsopties behoort.

De standaard ringsloten van AXA en Pro-tect bijvoorbeeld hebben het certificaat ART 2. Bij sommige uitvoeringen van dat type fietsslot geldt het keurmerk alleen in combinatie met een kettingslot. Bevindt de fiets of e-bike zich in een diefstalgevoelige omgeving? Dan is het verstandig zowel het ringslot te gebruiken als een tweede (ketting)slot. Met dit laatste bevestigt u de fiets aan de vaste wereld. Daarmee is inladen of optillen van de tweewieler door een vreemde, niet meer mogelijk.

Meerdere soorten ART 2 fietssloten van kwaliteitsmerken

Vanaf deze pagina ziet u het uitgebreide overzicht ART 2 fietssloten op Fietsparadijs.com. Het gaat om veel verschillende typen sloten met eveneens verschillende eigenschappen. Ringsloten, kettingsloten, beugelsloten en vouwsloten. Zie ook de foto's en productomschrijvingen.
 
Zie eveneens: meer informatie over het ART keurmerk. Of neem een kijkje in ons ruime aanbod aan ART 3 fietssloten.

Stichting draagt zorg voor het ART 2 keurmerk

De onafhankelijke Stichting ART geeft het keurmerk af. Hierin zitten partijen als ANWB, BOVAG, verzekeraars en politie. Aan het afgeven van het keurmerk gaan diverse laboratoriumtesten vooraf, door de organisatie SKG-IKOB. Naast ART 2 zijn er de gradaties ART 3, ART 4 en ART 5. Hoe hoger de gradatie, hoe beter het slot en het keurmerk past bij een zwaarder en duurder type tweewieler. Zo is ART 4 en ART 5 voor de verzekering geschikt met het oog op diefstalbescherming van scooter en motor. Naast ART 2 is ook de toekenning ART 3 geschikt voor fietsen en e-bikes; zeker voor de duurdere- bikes.

Tot slot een tip: vergeet na aankoop niet de factuur / aankoopbon van het ART 2 slot te bewaren. Bij diefstal zal de verzekeraar daar zeker om vragen.

Daarnaast geldt dat bij onverhoopte diefstal u moet bewijzen dat een ART (2) slot gebruikt is. Daarvoor moeten meestal twee sleutels bij de verzekeraar worden getoond: de reservesleutel én een sleutel die duidelijk gebruikssporen bevat.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
AXA Ringslot Solid Plus zwart ART-2 keurmerk
De AXA Solid Plus is een hoogwaardig frameslot met extra brede opening voor o.a. ballonbanden. Daarnaast kunt u een extra kabelslot gebruiken om uw fiets aan een vast object vast te maken.
SALE AXA Ringslot Defender ART-2 (zwart)
AXA Ringslot Defender ART-2 (zwart)
Fietsparadijs.com heeft dit ringslot van AXA in twee kleuren. Bestel nu en het is morgen al in huis! Dit slot kan bevestigd worden op de schroefdraad in het frame en wordt geleverd zonder bevestigingsmateriaal.

€28,95 €19,95

Informatie
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk (zwart/zilver)
Fietsparadijs.com heeft het klassieke ringslot van AXA altijd voorradig èn scherp geprijsd! U kunt bij ons achteraf betalen. Eenvoudige bevestiging op het achterframe. Geen bevestigingsmateriaal meegeleverd.
Falkx Ringslot 72 mm Zwart - ART-2
Dit ringslot van Falkx biedt een goede bescherming bij een gemiddeld diefstalrisico en heeft een ART-2 keurmerk. Het slot is ook te gebruiken met een insteekketting.
Falkx Ringslot 72 mm Zwart - ART-2
Dit ringslot van Falkx biedt een goede bescherming bij een gemiddeld diefstalrisico en heeft een ART-2 keurmerk. Het slot is ook te gebruiken met een insteekketting.
AXA Ringslot Block XXL Zwart ART-2
Dit AXA Veiligheidsslot Block XXL is een ringslot met keurmerk ART-2 en AXA Safety Index 12. Een hoogwaardig frameslot, geschikt voor een insteekslot. Met fijne bedieningsknop, sleutelservice en extra brede opening. Beveiligd tegen boren.
AXA Ringslot Solid Zwart ART-2
De AXA Solid is een solide ringslot met brede opening (58 mm) voor brede spatborden of ballonbanden. Dit ART-2 ringslot heeft een cilinder met anti-boorplaat, gehard stalen beugel en dito slothuis. Incl. ergonomische bediening en online sleutelservice.
AXA Ringslot Defender met ART-2 keurmerk Zwart
De speciale Anniversary Edition van het AXA Defender-ringslot met ART-2 keurmerk. In zwarte behuizing met een opvallende witte knop. Spatbordbevestiging mogelijk.
SALE AXA Ringslot Defender RefleX - ART-2 - zwart
AXA Ringslot Defender RefleX - ART-2 - zwart
Het bekende en veel verkochte ringslot Defender van AXA - maar dan met reflectie! Een ART-2 ringslot van gehard staal, geschikt voor een insteekketting. Met duimvriendelijke knop en kinderbeveiliging. Kortom: populair, robuust en veilig!

€28,95 €22,95

Informatie
SALE Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
Pro-tect Kettingslot Cubic ART-2 - 95 CM
De Cubic is een veilig, ijzersterk kettingslot van 95 centimeter lang met keurmerk ART-2. Met hoes van nylon en stofklepje.

€37,95 €29,95

Informatie
TRELOCK RS453 Ringslot P-O-C Ballon Zwart ART-2
Dit fraaie ART 2-ringslot biedt een prima beveiliging tegen fietsdiefstal. De beugel is gemaakt van gehard staal. De IN-X inline cilider bemoeilijkt picking. Geschikt voor e-bikes en fietsen met ballonbanden. Eenvoudig op uw fiets te bevestigen.
TRELOCK RS453 Ringslot P-O-C Zwart ART-2
Dit fraaie ART 2-ringslot biedt een prima beveiliging tegen fietsdiefstal. De beugel is gemaakt van gehard staal. De IN-X inline cilinder bemoeilijkt picking. Het slot is eenvoudig op uw fiets te bevestigen met het meegeleverde bevestigingsmateriaal.
Pagina 1 van 7