Cijfersloten

Een cijferslot als fietsslot? Of een cijferslot als praktisch slot(je) voor de fietskrat, fietsmand, het kinderzitje of een andere vaste accessoire op de fiets of e-bike? Sloten met cijfercode: vind hier deze producten én meer informatie, over deze vaak multifunctionele sloten en slotjes.

Elk slot doet ertoe, om de drempel voor diefstal te verhogen. Cijfersloten zijn niet per de meest sterke sloten, maar ze kunnen wel degelijk een grote meerwaarde hebben. Dat zit 'm met name in het feit dat ook dit type slot de gelegenheidsdief afschrikt.

De potentiële dief van uw fietskrat, fietsmand of fietsstoeltje, bijvoorbeeld. Als aanvullende bescherming doet een slot met cijfercode daarmee prima dienst. Dat geeft op voorhand al meer rust. Bovendien zijn ze gemakkelijk te gebruiken. Daarbij is er géén sleutel die kwijt kan raken. Daarom zijn cijfersloten ook populair voor het op slot zetten van de kinderfiets. Zorg uiteraard wel even voor een back-up van de code ;). Hoewel, jonge kinderen zien het onthouden ervan vaak als een uitdaging, zodat ze het ook niet gauw zullen vergeten. Daarmee draagt een kinderslot met cijfercode zelfs bij aan hun ontwikkelproces...

Liever een anders soort slot? Hier vindt u ons gehele assortiment aan fietssloten!

Cijfersloten met instelbare cijfercode

Cijfersloten voor de fiets zijn verkrijgbaar in meerdere lengtes. Ook het gewicht verschilt per slot. Een fietsslot met cijferslot kan ook voor volwassenen handig zijn. De 'sleutel' in de vorm van de draaischijf is immers per definitie altijd bij de hand. Vaak is de cijfercombinatie zelf in te stellen, soms is er sprake van een unieke code; die staat dan vermeld op de verpakking. Het gaat dan, in het geval van fietssloten, doorgaans om een driecijferige of viercijferige combinatie.

Cijferslot, diefstalbescherming en verzekering

Een cijferslot voor de fiets is meestal een kabelslot. Maar het kan ook wel degelijk een kettingslot zijn. Een normaal slotmechanisme is echter bijna altijd veel betrouwbaarder. Een cijferslot kan lang zo veilig niet worden gemaakt als een cilinder voor een sleutel. Een fietsslot met cijfercode zal normaal gesproken daarom géén ART-certificaat hebben. Alleen de stevigste varianten komen daarvoor in aanmerking.

Cijferslotje voor accessoires
Een cijfercombinatieslot voor het beschermen tegen diefstal van een, min of meer vaste, accessoire voor op fiets of e-bike? Dat is er zoals aangegeven óók. In dat geval doet een ART-keurmerk er ook niet toe. Maar zo'n cijferslot is dan wél een welkome geruststelling dat het krat, de mand of bijvoorbeeld het stoeltje op de fiets zeer zeker niet zomaar weg te grissen is.

De meeste cijfercombinatiesloten hebben voldoende grip. Even in de juiste stand draaien en klaar. Zie de producten in deze categorie - en de soms zeer waardevolle mogelijkheden ervan!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
ABUS Kabelslot Combiflex 2503 - cijfercode - oprolbaar - 120 CM
Met dit compacte Combiflex kabelslot (120 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
Qibbel Mini kabelslot met cijfercode
Dit minislotje van Qibbel met cijfercode is handig én compact. U kunt het gebruiken om o.a. een Bobike kinderzitje, fietskrat of andere accessoires mee vast te zetten. Met dit slotje geeft u de gelegenheidsdief minder kans om uw bezittingen te stelen.
ABUS Kabelslot Sportflex 2504/90
De Sportflex 2504 van ABUS is een lichtgewicht kabelslot met een individueel instelbare cijfercode. Voor vaste montage aan het frame, bijvoorbeeld onder de bidonhouder.
AXA Kettingslot Absolute C5-90 Zwart 90 cm
Het sterke kettingslot Absolute C5-90 van AXA is 90 cm lang en heeft schakels met een diameter van 5 mm. Met zwarte hoes en zelf in te stellen cijfercode.
ABUS Kettingslot Tresor 1385 zwart - 110 CM
Dit kettingslot met cijfercode van ABUS is gemaakt van speciaal gehard staal, heeft een lengte van 110 centimeter, een beschermende nylonhoes en is sterk conform ABUS Security Level 7.
ABUS Kettingslot Tresor 1385 Bruin - 85 CM
Dit kettingslot met cijfercode van ABUS is gemaakt van speciaal gehard staal, heeft een lengte van 85 centimeter, een beschermende nylonhoes en is sterk conform ABUS Security Level 7.
Lynx Siliconen Combinatie Kabelslot 70 CM Zwart
Dit cijfercombinatieslot beschermt uw fiets: zowel tegen diefstal als tegen krassen. Het slot met de viercijferige beveiliging heeft een siliconen omhulsel, in de kleur zwart. Erg flexibel en met gevlochten staalkabel, voor prima diefstalpreventie.
ABUS Kettingslot Steel-O-Chain 4804C Pink Symbols - 75cm
Deze Steel-O-Chain van ABUS is een licht kettingslot met een lengte van 75 centimeter en een schakeldikte van 4 millimeter. Het (kinder)slot sluit met een code van symbolen in plaats van cijfers.
Pagina 1 van 2