Fietskussentje voor op bagagedrager - comfortabel, leuk en voordelig!

Comfortabel achterop de fiets zitten: of u wilt het zelf, of u wilt het voor uw compaan. Voor kleine kinderen komt u al gauw terecht bij een fietsstoeltje, maar voor iets grotere kinderen en volwassenen kan een fietskussentje qua zitcomfort al gauw wonderen verrichten.

Cushies in veel designs
Het fietskussentje - of de cushie - is er zoals de meeste producten op Fietsparadijs.com in veel soorten en maten. Omdat het oog óók iets wil, bieden we tal van designs om uit te kunnen kiezen. Van fris en vrolijk tot een meer stoere en robuuste look. De betreffende prints zijn overigens vaak óók te vinden in de vorm van bijvoorbeeld een fietstas, fietsbel, zadelhoesje of rugleuning. U kunt van uw fiets en alle onderdelen dus een uniform uiterlijk maken!

Verschillende diktes fietskussentjes
Een fietskussentje is niet duur, maar maakt voor degene op de bagagedrager wel het verschil. De dikte kan verschillen: zo hebben we ze van 4 centimeter en van 8 centimeter. Alle versies zijn erg gemakkelijk te bevestigen op de achterdrager, zodat ze niet kunnen schuiven.

Makkelijk schoon te houden
Een cushie is altijd handig om achter de hand te hebben. Ze zijn bovendien in bijna alle gevallen waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te houden.

>>> En... wist u waarvoor zo'n snel los te klikken kussentje óók nog handig is:

  • Je hebt 'm op de fiets altijd bij je; óók wanneer je ervan af stapt
  • Dus: eet je een broodje en is er alleen een hard muurtje? Gebruik je cushie!
  • Dus: is het bankje waarop je even wilt uitrusten, stoffig, kil of vochtig? Gebruik je cushie!
  • Zo zit je ook bij een korte tussenstop op een niet te koud, schoon en droog zitvlak
  • Zónder dat je hiervoor je dikke trui of jas als noodoplossing hoeft te gebruiken
  • En zónder dat je hiervoor extra ruimte hoef vrij te maken in je tas
  • Zo'n kussentje dekt ook enigszins je fietsaccu af (maar voor een officiële beschermhoes voor de e-bike accu klik hier)

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Proof Fietskussen bagagedrager Leaves
Met dit fietskussentje (bladerig licht- en donkergroen) voor op de bagagedrager zit het wel goed! Uw metgezel neemt zacht plaats, het kussen kan stabiel vast, is met rits uitneembaar, blijft simpel schoon en droog én matcht met vele andere Urban Proof's!
Urban Proof Fietskussen bagagedrager Stippen Zwart
Met dit fietskussentje (zwart met hippe stippen) voor op de bagagedrager zit het wel goed! Uw metgezel neemt zacht plaats, het kussen kan stabiel vast, is met rits uitneembaar, blijft simpel schoon en droog én matcht met vele andere Urban Proof's!
FastRider Zitkussen Botanic
Voortaan comfortabel achterop de fiets met dit leuke zitkussen! Dit waterafstotende kussentje is 5 cm dik en voorzien van een vrolijke print.
Lynx Bagagedrager Kussen Zwart
Wie bij u achterop springt, zit goed met dit fietskussentje (geheel zwart) voor de bagagedrager. Hij of zij neemt zacht plaats. Het kussen kan stabiel vast, is met rits uitneembaar en waterbestendig.
Hooodie Cushie Driftwood
Geen houten kont met deze Cushie van Hooodie! Dit gezellige fietskussentje van 4 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Zebra
Met dit kussentje is het bij u op de fiets altijd een groot avontuur! Dit fietskussentje van 3 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Fruit
Vrolijk achterop met deze fruitige Cushie van Hooodie! Dit gezellige fietskussentje van 4 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Daisy's
Met dit kussentje is het bij u op de fiets altijd lente! Dit gezellige fietskussentje van 4 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Silver Solid
Voortaan comfortabel achterop de fiets met de Cushie. Dit hippe, zilvergrijze fietskussentje is 4 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. En dat voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie Blocks
Met de Cushie van Hooodie maakt u het comfortabel om achterop de fiets te zitten. Dit waterafstotende fietskussentje is 4 cm dik en voorzien van een kleurige blokkenprint.
Hooodie Cushie Watercolors
Maak achterop de fiets zitten comfortabel met de Cushie van Hooodie! Dit waterafstotende fietskussentje is 4 cm dik en voorzien van een frisse roze en paarse print. Een aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie Blackish Pattern
Voortaan comfortabel achterop de fiets? Neem deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 4 cm dik en voorzien van een hippe zwart- witprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Pagina 1 van 4