Fietskussentje voor op bagagedrager - comfortabel, leuk en voordelig!

Comfortabel achterop de fiets. Neem er zelf op plaats of regel het voor een vriend, kind of vriendin. Het kan met een fietskussentje. Voor kleine kinderen is er natuurlijk een fietsstoeltje, maar voor iets grotere kinderen en volwassenen kan een fietskussentje qua zitcomfort al gauw wonderen verrichten. Voor niet al te veel geld!

Een mooi fietskussentje kopen zal in deze shop al gauw lukken. Voordelig zijn ze op Fietsparadijs.com óók. En snel verstuurd, rechtstreeks uit voorraad, dus de volgende dag bij je in huis - en daarmee waarschijnlijk ook meteen op de fiets, raden we zo. 'Cushies' zoals de fietskussens aan de hand van het Engels ook worden genoemd, zijn er in leuke designs. Ze zijn daarmee niet alleen praktisch, maar ook mooi! Bovendien zijn fietskussentjes er in meerdere maten: zoals wat dikker en wat dunner.

Mooie fietskussentjes: kiezen uit leuke prints!

Omdat het oog óók iets wil, bieden we tal van designs om uit te kunnen kiezen. Van fris en vrolijk tot een meer stoere en robuuste look. De betreffende prints zijn overigens vaak óók te vinden in de vorm van bijvoorbeeld een fietstas, fietsbel, zadelhoesje of rugleuning. Zo maak je van de fiets en alle onderdelen daarbij één, uniform uiterlijk!

Verschillende diktes fietskussentjes
Een fietskussentje is niet duur, maar maakt voor degene op de bagagedrager wel het verschil. De dikte kan verschillen: zo hebben we ze van 4 centimeter en van 8 centimeter. Alle versies zijn erg gemakkelijk te bevestigen op de achterdrager, bovendien zodanig dat ze niet kunnen schuiven.

Makkelijk schoon te houden
Een cushie is altijd handig om achter de hand te hebben. Ze zijn bovendien in bijna alle gevallen waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te houden.

Waarvoor zo'n snel los te klikken fietskussentje óók nog handig is:

 • Je hebt 'm op de fiets altijd bij je; óók wanneer je ervan af stapt
 • Dus: eet je een broodje en is er alleen een hard muurtje? Gebruik je cushie!
 • Dus: is het bankje waarop je even wilt uitrusten, stoffig, kil of vochtig? Gebruik je cushie!
 • Zo zit je ook bij een korte tussenstop op een niet te koud, schoon en droog zitvlak
 • Zónder dat je hiervoor je dikke trui of jas als noodoplossing hoeft te gebruiken
 • En zónder dat je hiervoor extra ruimte hoeft vrij te maken in je tas
 • Zo'n kussentje dekt ook enigszins je fietsaccu af (maar voor een officiële beschermhoes voor de e-bike accu klik hier)

Waarom Fietsparadijs.com?

 • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
 • Standaard lage prijzen
 • Snelle verzending, uit voorraad
 • Ook afhalen mogelijk
 • Betrouwbare levering, via PostNL
 • Beste productinformatie
 • Uitstekende klantenservice
 • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenHooodie Cushie Panthar
Geen houten kont met deze Cushie met panterprint van Hooodie! Dit trendy fietskussentje van 2,5 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Driftwood
Geen houten kont met deze Cushie van Hooodie! Dit gezellige fietskussentje van 2,5 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Fruit
Vrolijk achterop met deze fruitige Cushie van Hooodie! Dit gezellige fietskussentje van 2,5 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Daisy's
Met dit kussentje is het bij u op de fiets altijd lente! Dit gezellige fietskussentje van 2,5 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Silver Solid
Voortaan comfortabel achterop de fiets met de Cushie. Dit hippe, zilvergrijze fietskussentje is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. En dat voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie Blocks
Met de Cushie van Hooodie maakt u het comfortabel om achterop de fiets te zitten. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een kleurige blokkenprint.
Hooodie Cushie Watercolors
Maak achterop de fiets zitten comfortabel met de Cushie van Hooodie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een frisse roze en paarse print. Een aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie Blackish Pattern
Voortaan comfortabel achterop de fiets? Neem deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een hippe zwart- witprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie White Small Dots
Zit voortaan comfortabel achterop de fiets met deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een hippe stippenprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie Tulips Red
Met de Cushie van Hooodie maakt u het comfortabel om achterop de fiets te zitten. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een vrolijke bloemenprint.
Hooodie Cushie Black Solid
Met de Cushie wordt achterop de fiets zitten heel aangenaam. Dit zachte, zwarte fietskussentje is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. En dat voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie PTT
U zit prinsheerlijk achterop de fiets met deze Cushie van Hooodie. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en uitgevoerd in een vintage PTT-look. Een vriendelijke zit voor een vriendelijke prijs!
Pagina 1 van 4