Jongens fietshelm - stoer, leuk en/of grappig en... veilig!

Een valhelm voor jongens? Fietsparadijs.com heeft stoere jongenshelmen, grappige jongenshelmen, en ook vrolijke en kleurrijke helmen voor nog iets jongere jongens. En vooral heel veel coole kinderhelmen. Stoer matzwart, fel rood, designs met handtekening van klassieke racehelden, bijvoorbeeld. Maar het assortiment aan kinderfietshelmen voor jongens is te uitgebreid om op te noemen. Scrollen door de pagina's levert echter meteen een goed beeld op van de vele mogelijkheden. Met helmen van merken als Yepp en ABUS in het wat hogere segment of bijvoorbeeld de heel goed betaalbare van Polisport. Ook daartussenin is er volop keuze. Met altijd een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Al onze kinderfietshelmen zijn veilig
De jongenshelmen die u tegenkomt, voldoen allemaal aan het Europese keurmerk EN 1078. Dit geeft aan dat er sprake is van een stevige basiskwaliteit ook als het gaat om veiligheid. Verder zijn eigenschappen zoals ventilatie, een verstelbare binnenring voor de perfecte pasvorm, reflectie, kliksluiting, beperkt gewicht en onder andere draagcomfort bij de jongenshelmen op Fietsparadijs.com van hoog niveau. Zo ontstaat de gewenste combinatie van fun en veiligheid, ideaal voor zowel ouder als kind.


 

Lees meer
Filter uw producten

Kiddimoto Kinderhelm Red Dotty Small
Deze vrolijke kinderhelm Red Dotty maat Small biedt veiligheid en draaggemak. Voorzien van een handig draaisysteem en zachte binnenzijde. In rood met witte stippen.
CoConuts Kinderhelm Orange Star Small
Met deze vrolijke helm schittert uw kind in het verkeer. De helm is veilig en heeft een goede pasvorm. Voorzien van onder meer het EN 1078-certificaat. Maat S.
ABUS Kinderhelm Smooty Beetle Sun S
Deze kleurrijke helm met beestjes is helemaal van deze tijd. De helm, in maat Small, is er speciaal voor kinderen. Met voldoende bescherming, in-moldconstructie en verstelbare binnenring. Veilig en comfortabel dus!
ABUS Kinderhelm Smooty Beetle Sun M
Deze kleurrijke helm met beestjes is helemaal van deze tijd. De helm, in maat Medium, is er speciaal voor kinderen. Met voldoende bescherming, in-moldconstructie en verstelbare binnenring. Veilig en comfortabel dus!
ABUS Kinderhelm Smooty Smiley White S
Deze kleurrijke helm met smileys is helemaal van deze tijd. De helm, in maat Small, is er speciaal voor kinderen. Met voldoende bescherming, in-moldconstructie en verstelbare binnenring. Veilig en comfortabel dus!
Bobike Kinderhelm ONE Olive Green xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Olive Green s
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze Bobike helm misschien iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat s. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Bahama Blue xs
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike iets voor u. Uitgevoerd in Bahama Blue, maat xs. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm ONE Bahama Blue s
Zoekt u een goede kinderfietshelm? Dan is deze helm van Bobike misschien iets voor u. Uitgevoerd in Olive Green, maat s. Een degelijke, sportieve en veilige fietshelm van een merk met goede naam. En: betaalbaar!
Bobike Kinderhelm Go S
Deze bijzonder vrolijke kinderfietshelm van Bobike zit lekker dankzij de goede pasvorm en het Easy Lock-systeem. De helm is veilig (EN 1078-norm), ventileert en is voorzien van leuke verkeersprint. Kortom, de ultieme kinderhelm!
Kinderhelm QT Blue Space
Deze QT Blue Space kinderhelm is van buitenaardse kwaliteit. Echt een helm om mee op ontdekkingstocht te gaan dus. Voorzien van vliegennetje, te verstellen binnenring en comfortabele pads.
Kinderhelm QT Purple Dots
Deze QT Purple Dots kinderhelm is van goede kwaliteit en voorzien van kleurrijke stippenprint. Echt een helm voor meisjes dus. Voorzien van vliegennetje, te verstellen binnenring en comfortabele pads.
Pagina 1 van 9