Fietstas accessoires

Accessoires voor de fietstas. Waaraan kunt u dan zoal denken? Een fietstas is zelf al een fietsaccessoire, maar er zijn ook meerdere losse producten die hieraan gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld om de fietstas goed of nog beter te kunnen bevestigen, zoals op een bepaald type fiets; dan komt u terecht bij onze adapters. Er zijn ook accessoires die een fietstas een goede plek geven op een ander deel van de fiets: dan kunt u denken aan een voordrager, achterdrager of één van de speciale combinatiedragers. Ook met het oog op veiligheid zijn er accessoires voor de fietstas: denk aan de wielbeschermer. Of - meer ter bescherming tegen diefstal door de gelegenheidsdief - aan een handig minislotje. Dan is er ook nog puur gemak: een fietstasdrager voor een dubbele fietstas is hiervan een typisch voorbeeld.

Zo vindt u hier veel KLICKFix adapters, maar ook veel adapters en onderdelen van andere systemen voor het plaatsen van de fietstas op elk type fiets. Een hoes om de fietstas mee te beschermen tegen regen en hagel? Ook dat is een goed voorbeeld van een accessoire voor de fietstas. Net zoals losse onderdelen, een bodemplaat en een bagageriem. Daarnaast zijn er producten gericht op het design van een fietstas, zoals de losse voorflappen die specifiek horen bij de Beck Custom.

Onderdelen, producten en accessoires die horen bij een fietstas

Nog één voorbeeld, voordat u natuurlijk zelf een kijkje kunt nemen: hebt u een merk en model fietstas die gemaakt is voor het plaatsen van een vakverdeler / opbergsysteem of extra bovenvak? Dan is dat een typisch product voor de fietstas dat hier snel te vinden is. Kortom, alle onderdelen, producten en accessoires die een fietstas en/of het gebruik ervan veelzijdiger maken, leuker, veiliger, beschermender en/of praktischer, komt u tegen door nu nog éven verder naar beneden te scrollen.

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten

Willex Afneembare tasdrager voor dubbele tas
Met de afneembare tassendrager van Willex kunt u uw dubbele fietstas snel en gemakkelijk van de fiets halen en met u meenemen. Opvallend snel te bevestigen. Geschikt voor meerdere merken!
ABUS Kabelslot Combiflex 2503 - cijfercode - oprolbaar - 120 CM
Met dit compacte Combiflex kabelslot (120 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
SALE Steco Transport voordrager Original Matzwart
Steco Transport voordrager Original Matzwart
Met deze voordrager Steco Original kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Met plaats voor een vaste fietslamp.

€39,95 €29,95

Informatie
KLICKfix Stuurhouder CC-100 + Oversized
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Bij deze adapter zitten 2 standaard stuurklemmen en 2 oversized stuurklemmen. De houder kan permanent blijven zitten.
Steco Monkey-Mee Zwart
Veilig naar school met deze bagagedragerverbreder van Steco. Een rugzak plaatst u met de Monkey-Mee handig achter op de fiets. Inclusief aansnoerbare spanband.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
ABUS Kabelslot Combiflex 2502 - 85 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (85 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
Basil Universele Bagagedrager MIK
Deze aluminium bagagedrager van Basil is speciaal ontworpen voor fietsaccessoires met een MIK-adapterplaat. De achterdrager is universeel en geschikt voor 26 en 28 inch-fietsen.
ABUS Kabelslot Combiflex 2501 - 65 CM - met cijfercode - oprolbaar
Met dit compacte Combiflex kabelslot (65 cm lang) zijn uw fietsaccessoires voortaan veilig. Draai uw persoonlijke cijfercode, trek de kabel eruit, steek deze door uw fietsaccessoire en maak de ketting vast. Zo makkelijk kan het zijn!
Basil Afstandhouder - wielbeschermer met achterlampmontage
Voor extra veiligheid en stabiliteit: met deze afstandhouder voorkomt u dat uw (mits daarvoor geschikt zijnde) Basil dubbele fietstas tussen de spaken komt. Bovendien: deze wielbeschermer is geschikt voor achterlampmontage (50-80 mm).
AGU Regenhoes Essentials Neon Geel XL voor dubbele achtertas
Ga de dreiging van een fikse regenbui direct tegen met deze regenhoes 'Essentials Raincover XL', speciaal voor enkele van de AGU dubbele fietstassen. Compleet waterdicht mede dankzij de getapete naden. Uitgevoerd in neon-geel en met extra reflectie.
Beck Afstandhouder
De Beck afstandhouder houdt uw tas stabiel. Extra veilig, want de afstandhouder voorkomt dat de tas tussen de spaken komt. Past alleen op Beck tassen.
Pagina 1 van 11