Fietstas accessoires

Accessoires voor de fietstas. Waaraan kunt u dan zoal denken? Een fietstas is zelf al een fietsaccessoire, maar er zijn ook meerdere losse producten die hieraan gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld om de fietstas goed of nog beter te kunnen bevestigen, zoals op een bepaald type fiets; dan komt u terecht bij onze adapters. Er zijn ook accessoires die een fietstas een goede plek geven op een ander deel van de fiets: dan kunt u denken aan een voordrager, achterdrager of één van de speciale combinatiedragers. Ook met het oog op veiligheid zijn er accessoires voor de fietstas: denk aan de wielbeschermer. Of - meer ter bescherming tegen diefstal door de gelegenheidsdief - aan een handig minislotje. Dan is er ook nog puur gemak: een fietstasdrager voor een dubbele fietstas is hiervan een typisch voorbeeld.

Zo vindt u hier veel KLICKFix adapters, maar ook veel adapters en onderdelen van andere systemen voor het plaatsen van de fietstas op elk type fiets. Een hoes om de fietstas mee te beschermen tegen regen en hagel? Ook dat is een goed voorbeeld van een accessoire voor de fietstas. Net zoals losse onderdelen, een bodemplaat en een bagageriem. Daarnaast zijn er producten gericht op het design van een fietstas, zoals de losse voorflappen die specifiek horen bij de Beck Custom.

Onderdelen, producten en accessoires die horen bij een fietstas

Nog één voorbeeld, voordat u natuurlijk zelf een kijkje kunt nemen: hebt u een merk en model fietstas die gemaakt is voor het plaatsen van een vakverdeler / opbergsysteem of extra bovenvak? Dan is dat een typisch product voor de fietstas dat hier snel te vinden is. Kortom, alle onderdelen, producten en accessoires die een fietstas en/of het gebruik ervan veelzijdiger maken, leuker, veiliger, beschermender en/of praktischer, komt u tegen door nu nog éven verder naar beneden te scrollen.

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


KLICKfix Stuurhouder CC-100 + Oversized
Met deze KLICKfix stuurhouder CC-100 kunt u diverse stuurtassen en fietsmanden (die geschikt zijn voor KLICKfix) bevestigen aan uw stuur. Bij deze adapter zitten 2 standaard stuurklemmen en 2 oversized stuurklemmen. De houder kan permanent blijven zitten.
Bobike Mini Combinatieslot met kabel - zwart
Dit zwarte Mini Combinatieslot met kabel is zo in uw zak te steken. Bestemd voor het beveiligen van een Bobike mini zitje, maar daarnaast multifunctioneel.
Cortina AVS Adapter Zwart
Een AVS adapter van Atran Velo voor bevestiging op tas, mand of krat. Met het AVS-systeem klikt u uw fietsaccessoire vervolgens gemakkelijk op uw fiets.
Willex Afneembare tasdrager voor dubbele tas
Met de afneembare tassendrager van Willex kunt u uw dubbele fietstas snel en gemakkelijk van de fiets halen en met u meenemen. Opvallend snel te bevestigen. Geschikt voor meerdere merken!
SALE Steco Transport voordrager Original Matzwart
Steco Transport voordrager Original Matzwart
Met deze voordrager Steco Original kunt u voortaan ook een krat of mand meenemen voorop uw fiets. Monteren is eenvoudig. Maximaal gewicht: 15 kilo. Met plaats voor een vaste fietslamp.

€39,95 €29,95

Informatie
Steco Transport Comfort voordrager Matzwart
Deze traploos te verstellen Steco Comfort voordrager monteert u gemakkelijk op uw fiets. Geschikt voor 15 kilo bagage. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is matzwart en keurig afgewerkt.
Basil MIK SIDE Frame Adapter
De MIK SIDE frame adapter is geschikt voor fietsaccessoires met het MIK SIDE-systeem van Basil. Eenvoudige montage aan de voor- of achterdrager van een fiets.
Beck Afstandhouder
De Beck afstandhouder houdt uw tas stabiel. Extra veilig, want de afstandhouder voorkomt dat de tas tussen de spaken komt. Past alleen op Beck tassen.
Racktime Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat
Snap-it 2.0 is het nieuwe bevestigingssysteem van Racktime, geschikt voor Racktime 2.0 bagagedragers. Wanneer u deze drager niet heeft, biedt de Snap-it 2.0 Connect adapterplaat uitkomst.
Steco Transport Comfort voordrager Zwart
Deze traploos te verstellen Steco Comfort voordrager monteert u gemakkelijk op uw fiets. Geschikt voor 15 kilo bagage. Deze voordrager heeft een haak voor de vaste fietslamp, is zwart en keurig afgewerkt.
Hook'd Drager voor boodschappentassen Get Hook’d
Uw plastic tas vol boodschappen hangt u voortaan veilig en eenvoudig aan uw fiets met de Hook’d. 100% groen en duurzaam gefabriceerd. Perfect in zijn eenvoud.
Steco Transport Comfort voordrager klein Wit
Uw kind kan voortaan veilig op weg, mét een fietsmand of fietskrat voorop de fiets. De Steco Transport Comfort is een goede, snel te monteren voordrager. Deze kleinere voordrager kan tot 15 kilo draaggewicht aan en past op bijna elke kinderfiets.
Pagina 1 van 13