Acculader E-Bike Vision

E-Bike Vision is in 2011 opgericht in Attendorn en is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van vervangende batterijen/ accu's voor pedelecs en e-bikes.

E-Bike Vision biedt goede vervangende oplossingen voor 26V, 36V en 42V fietsaccu's en fietsacculaders. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is daarbij erg gunstig. Voor minder geld koopt u een fietsacculader die een groter bereik heeft dan de originele acculader in uw huidige fiets. Ditzelfde geldt voor de vervangende fietsaccu's van E-Bike Vision.

 

Lees meer
E-Bike Vision fiets acculader/ snellader 26V 6A
Snellader voor uw 26V fietsaccu of Speed Pedelec accu met een laadcapaciteit van 6A. Deze krachtige fietsacculader met koelventilator, led display en aluminium behuizing is geschikt voor E-Bike Vision fietsaccu's. De stekker is 3 pins.

€174,95

Informatie
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 4A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 4A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€137,95

Informatie
E-Bike Vision Acculader fiets 36V 6A
Snellader voor uw 36V fietsaccu of Speed Pedelec fietsaccu met een laadcapaciteit van 6A. Deze fietsacculader is geschikt voor Bosch-, Panasonic- en Gazelle-systemen. De stekker is 4 pins.

€174,95

Informatie
Pagina 1 van 1