BiciSupport

Bicisupport is sinds 1976 een toonaangevend Italiaanse fabrikant op het gebied van fiets gerelateerde producten en sinds 30 jaar onder andere de officiële sponsor van het Italiaanse wielerteam. Zij produceren onder andere producten als reparatiestandaards, fietssteunen en fietsstandaards, gereedschap en onderhoudsproducten. Kenmerkende eigenschappen van BiciSupport producten zijn innovatie, kwaliteit en bruikbaarheid. Alle producten van BiciSupport worden in Italië ontwerpen en geproduceerd. Op deze pagina vindt u ons aanbod van producten van dit Italiaanse merk.

 

Lees meer
Filter uw producten


BiciSupport fiets reparatiestandaard Flash zwart-blauw
Bezit u een sportieve of andere fiets waarop u zeer zuinig bent? Dan kunt u niet om deze flexibele fietsreparatiestandaard als deze heen! Ideaal voor rond huis, voor geconcentreerd en ontspannen klein fietsonderhoud.

€139,95

Informatie
BiciSupport fiets reparatiestandaard Folding Clamp XL
Met zijn 360 graden draaiklem, stabiele basis, vouwbare elementen, framebescherming en in hoogte verstelbare posities is er, voor élke mooie fiets die een goed thuisonderhoud verdient, veel voor deze reparatiestandaard te zeggen!

€229,95

Informatie
Pagina 1 van 1