Fietsverlichting | losse fietslampen en -lampjes

Basisveiligheid voor de fiets: verlichting! Een paar euro kan een leven lang verschil maken. Kies voor goede fietsverlichting. Onze losse fietslichten zijn makkelijk in gebruik, zodat er géén reden is om het níet te gebruiken. Kies voor goed en scherp licht. En daarmee voor goed en scherp zicht. Voor uzelf én voor de medeweggebruiker. 

Het is soms hét verschil tussen ongecompliceerd verder fietsen of het moeten ondergaan van veel ellende. Voldoet het vaste licht van uw fiets niet meer? Is dat licht kapot? Of wilt u simpelweg extra bescherming voor uzelf en/of de kinderen? Vind hier fietslampjes van budget- en kwaliteitsmerken. Voor een paar euro is 'goed gezien worden' bij voorbaat weer geregeld!

Flexibel en fel
Ledlampjes zijn flexibel te plaatsen aan de e-bike of traditionele fiets. Bind ze even vast aan de bagagedrager, de voordrager, om het stuur, om bijvoorbeeld de dubbele of enkele fietstas of door een opening van het fietskrat of aan een mand. Ledlichtjes geven vaak fel licht dat zichtbaar is op grote afstand. Zie de beschreven mogelijkheden bij elk van deze producten.

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
Fietsverlichting Velo Led Bike Light Set
Een set van twee Led-fietslampjes, met helder wit en rood licht voor voor en achter. De lampjes zijn gemakkelijk te bevestigen en hebben twee standen: constant en knipperlicht.
Lynx Sleutelhanger / ledverlichting set rood en wit
Deze superfelle leds zijn zichtbaar tot 600 meter afstand! Dit setje bestaat uit een rood en een wit lampje, dus voor vóór en achter op de fiets. De lampjes zijn tevens te gebruiken als sleutelhanger en kunnen constant branden én knipperen.
Snake Ledverlichting Rood (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met rood omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Lynx Fietsverlichting led koplamp 7 lux
Ze zien u met deze fiets ledlamp aankomen: al vanaf 600 meter afstand. Een beschermende metgezel voor vóór op de fiets. Deze krachtige koplamp van Lynx, met lichtsterkte van 7 lux, is inclusief houder, batterijen, knipperlicht én reflector.
Snake Ledverlichting Oranje (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met oranje omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Lynx Retro koplamp & reflector achterlicht
Goed en degelijk, voor belangrijke bescherming in het verkeer: deze retro koplamp aangevuld met reflector achterlicht. Een voordelige, complete verlichtingsset voor de fiets, met superfelle leds die zorgen voor zichtbaarheid al vanaf 600 meter.
Lynx Fietsverlichting LED Koplamp Clever 20 Lux OEM
Een krachtige, heldere koplamp van Lynx, met een lichtsterkte van 20 lux waarmee u zichtbaar bent tot 1.500 meter. Inclusief 3 AAA-batterijen.
AXA Verlichtingsset Niteline 44
De AXA niteline 44 is een set fietsverlichting voor voorop en achterop de fiets. De fietslampjes werken op CR2032 batterijen en zijn eenvoudig op uw fiets te bevestigen. 
LITTA Fietsverlichting LED op zonne-energie Stormy Grey
Een verlichtingsset op zonne-energie voor op de fiets. Waterproof, ook zichtbaar van opzij en vaste bevestiging met tie-wraps. Een opgeladen lampje gaat tot wel 6 uur mee!
AXA Verlichtingsset Niteline 44-R LED USB
USB-oplaadbare led fietslichten vóór en achter: de AXA Niteline 44-R is een moderne, veilige fietsverlichting. Klein, fijn en sterk, zowel qua flexibele bevestiging, schokbestendigheid als lichtsterkte. Met liefst vier standen.
AXA Verlichtingsset Niteline T4-R LED USB
Een USB-oplaadbare torch fietslamp vóór plus fietslamp achter: de AXA Niteline T4-R is modern, handig en veilig. Een compacte, sterke fietsverlichting met flexibele bevestiging. Schokbestendig, grote lichtsterkte, lange levensduur en vier standen.
ONE Bikeparts Fietslicht F.LIGHT 30
USB-oplaadbaar, een ferme lamp met 90 lumen aan lichtsterkte, elegant vormgegeven, met een sterke aluminium behuizing en flexibel draaibaar op meerdere standen: zie hier het F.LIGHT 30 voorlicht.
Pagina 1 van 2