VK International

VK International is een Nederlands bedrijf met ruim 35 jaar ervaring in de fietsenbranche. Dit bedrijf specialiseert zich in zowel fietsbescherming als fietsvervoer. Op deze pagina vindt u verschillende VK Fietsbeschermhoezen®, gemaakt van diverse materialen en kleuren. In ons assortiment vindt u onder andere hoezen voor één of twee fietsen, maar ook hoezen speciaal voor uw e-bike of bakfiets.

Lees meer
Filter uw productenVK International Fietsbeschermhoes Classic Zwart
Deze afdekhoes zorgt voor een optimale bescherming van uw fiets. De sterke hoes is gemaakt van waterdicht materiaal, heeft een levensduur van tien jaar en is afsluitbaar met touw of slot.
VK International Bakfietsbeschermhoes Cargo Bike Zwart
Deze afdekhoes zorgt voor een optimale bescherming van uw bakfiets, vrachtfiets of koeriersfiets. De sterke hoes is gemaakt van waterdicht materiaal, heeft een levensduur van tien jaar en is afsluitbaar met touw of slot.
VK International Fietsbeschermhoes E-bike Grijs
Deze afdekhoes zorgt voor een optimale bescherming van uw elektrische fiets. De hoes is gemaakt van kwalitatief materiaal , voorzien van een elastische zoom en wordt geleverd met een handige opbergtas.
VK International Fietsbeschermhoes Duo Zwart
Deze afdekhoes zorgt voor een optimale bescherming van uw fietsen (maximaal 2) of scooter. De sterke hoes is gemaakt van waterdicht materiaal, heeft een levensduur van tien jaar en is afsluitbaar met touw of slot.
Pagina 1 van 1