Fietskrat accessoires

Accessoires voor een fietskrat. Waaraan te denken? Een fietskrat is zelf al een fietsaccessoire, maar er zijn ook losse producten die hieraan gerelateerd zijn. Bijvoorbeeld om de fietskrat te kunnen bevestigen op een bepaald type fiets. Daarvoor zijn er onze adapters. Er zijn ook accessoires die een fietskrat een goede plek geven op een ander deel van de fiets: dan kunt u denken aan een voordrager, achterdrager of één van de universele dragers. Een ander type onderdeel voor een fietskrat is een handig minislotje; ter bescherming tegen gelegenheidsdiefstal. Of neem de versieringen zoals een bloemenkrans en stickers om de krat te verfraaien. Het staat, kortom, op Fietsparadijs.com.

We hebben alle KLICKFix adapters, maar ook een reeks adapters en onderdelen van andere systemen voor het plaatsen van de krat op elk type fiets. Een leuke, tevens tegen weersomstandigheden beschermende afdekhoes voor de krat in een passend formaat? Ook dat is een goed voorbeeld van een accessoire voor de fietskrat. In de categorie leuk en mooi zijn er vanzelfsprekend ook de bekende bloemenkransen, net als onder andere de kratsticker. Let trouwens wel altijd even op of de krat in kwestie voor de fietskrat-accessoire geschikt is. Zo past de genoemde sticker maar op één specifiek formaat.

Afdekzeil - kratsticker - voordrager
Met een afdekzeil beschermt u de spullen in de fietskrat tegen regen én zorgt u dat ze er veilig in blijven zitten. Een kratsticker geeft de fietskrat een leuke, persoonlijke touch. U vindt bij de accessoires ook voordragers. Heeft uw fiets geen voordrager, maar wilt u toch graag een fietskrat kwijt? Dan kunt u een aparte voordrager aanschaffen en deze op de fiets monteren.

Accessoires voor montage
De meeste fietskratten zijn eenvoudig op de voordrager van de fiets te bevestigen via de (doorgaans meegeleverde) tiewraps. Basil heeft echter ook een speciale bevestigingsset in het assortiment voor de bevestiging van uw Basil-fietskrat of -mand. Ook die accessoire ligt hier in de schappen.

Onderdelen, producten en accessoires die horen bij een fietskrat

Nog één voorbeeld, voordat u natuurlijk zelf een kijkje kunt nemen: hebt u een merk en model fietskrat dat gemaakt is voor het plaatsen van een inlay of design inzettas? Dan is dat een typisch product voor de fietskrat dat in deze webshop voorradig is. Kortom, alle onderdelen, producten en accessoires die een fietskrat en het gebruik ervan mooier, veelzijdiger maken, leuker, veiliger, beschermender en/of praktischer, komen hier in beeld. Alleen nog even verder naar beneden scrollen!

Waarom Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenKerri Kratsticker Passievruchten voor fietskrat
U kunt de hippe fietskratten van Kerri opleuken met één van de vele kratstickers! Er is keus uit verschillende 'gezonde' prints, passend bij de kleur van het krat.
Kerri Kratsticker Sinaasappels voor fietskrat
U kunt de hippe fietskratten van Kerri opleuken met één van de vele kratstickers! Er is keus uit verschillende 'gezonde' prints, passend bij de kleur van het krat.
Kerri Kratsticker Olijven voor fietskrat
U kunt de hippe fietskratten van Kerri opleuken met één van de vele kratstickers! Er is keus uit verschillende 'gezonde' prints, passend bij de kleur van het krat.
Kerri Kratsticker Bananen voor fietskrat
U kunt de hippe fietskratten van Kerri opleuken met één van de vele kratstickers! Er is keus uit verschillende 'gezonde' prints, passend bij de kleur van het krat.
Basil Green Life Bevestigingsset MIK Zwart
De Green Life bevestigingsset MIK is een set van 4 brackets om de Basil Green Life-mand op een MIK-adapterplaat te monteren.
Basil Kratklikker High Reflective Zilver
Heeft u een fietskrat van Basil op uw fiets? Met deze reflecterende kratklikker bent u beter zichtbaar in het verkeer. Geschikt voor alle Basil fietskratten.
Snake Ledverlichting Rood (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met rood omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Lynx Bevestigingsset voor fietskratten
Met deze RVS bevestigingsset van Lynx bevestigt u eenvoudig uw fietskrat op een voor- of achterdrager. De set bestaat uit drie bevestigingsklemmen.
Nietverkeerd Krathoes Universeel Marineblauw
Universele donkerblauwe waterproof fietskrathoes waarmee u de spullen in uw fietskrat droog houdt. Met elastieken band zodat de afdekhoes vrijwel altijd past, en met reflectie.
Nietverkeerd Krathoes Universeel Zwart
Universele zwarte waterproof fietskrathoes waarmee u de spullen in uw fietskrat droog houdt. Met elastieken band zodat de afdekhoes vrijwel altijd past, en met reflectie.
Nietverkeerd Krathoes Universeel Groen
Universele groene waterproof fietskrathoes waarmee u de spullen in uw fietskrat droog houdt. Met elastieken band zodat de afdekhoes vrijwel altijd past, en met reflectie.
Snake Ledverlichting Oranje (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met oranje omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Pagina 1 van 4