Slaaprol - voor kinderen in voorzitje fiets

Een slaaprol draagt bij aan een prettige fietsrit. Natuurlijk allereerst voor de peuter die voorop meereist en in slaap valt. Die dommelt lekker weg. Maar ook voor vader of moeder, opa of oma is het handig dat (klein)zoon of (klein)dochter ook in slaaptoestand naar voren toe in een comfortabele houding ligt. Als het kind ontspannen zit of ligt, stelt dit gerust én het fietst een stuk aangenamer.

Slaaprol voor de Mini
Fietsparadijs.com heeft verschillende slaaprollen voor bij het voorzitje (de Mini). Een slaaprol kan specifiek horen bij een merk fietsstoeltje, is in de meeste gevallen water- en vuilafstotend en daarnaast qua uiterlijk afgestemd op de wensen van het kind.


Lees meer
Filter uw productenYepp Slaaprol Basic
Deze unieke slaaprol van Yepp ondersteunt uw kind als hij of zij in slaap valt. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini.
Yepp Slaaprol Nijntje
Deze unieke slaaprol van Nijntje ondersteunt uw kind als hij of zij in slaap valt. Leg hem of haar in de watten met deze waterafstotende, schokabsorberende slaaprol voor bij het voorzitje Yepp Mini. Nijntje zelf is afneembaar.
SALE Bobike Stuur met slaaprol
Bobike Stuur met slaaprol
Handige accessoire voor de Bobike mini CLASSIC, ONE en GO fietsstoeltjes. Uw kind kan onderweg op de fiets lekker ‘meesturen’ of een dutje doen.

€32,95 €29,95

Informatie
Pagina 1 van 1