Qibbel styling achterzitje

Op deze pagina vindt u stylingsets die geschikt zijn voor het voorzitje van Qibbel. Met deze set kunt u uw fietsstoeltje helemaal naar uw eigen smaak maken. De Qibbel basiselementen (zoals het fietsstoeltje) zijn apart verkrijgbaar. De stylingsets zijn gemaakt van waterafstotend materiaal en bestaan uit bekleding voor de armsteunen, voetriempjes en het zitje. Qua bekleding heeft u keus uit verschillende kleuren en dessins. Ook zijn er bijpassende stylingsets voor het windscherm (apart verkrijgbaar), met dezelfde dessins als uw zitje voor een unieke look!

Lees meer
Filter uw producten

Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Checked Green
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Checked Green. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Dots Purple
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Dots Purple. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Blauw
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Polka Dot Blauw. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Blossom Roses Blue
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Blossom Roses Blue. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Polka Dot Red
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Polka Dot Red. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Qibbel Stylingset Luxe Achterzitje Princess Dreams
Een achterzitje zelf stylen? Dat kan met de luxe stylingsets van Qibbel, zoals deze Princess Dreams. Het setje is voor de armsteuntjes, voetriempjes en zitje.
Pagina 1 van 1