Kunststof fietskrat - praktisch, stevig en in alle kleuren en maten

Kunststof is voor een fietskrat erg praktisch materiaal. Een kunststof fietskrat is niet te zwaar, maar toch erg stevig. Ook is het goed schoon te maken. Bovendien kan een hard kunststof krat uitstekend tegen een stootje.

Zo simpel is in feite dit type fietskrat. Klik op de vorige link en u leest meer over de eigenschappen van een fietskrat, waarvan we er ook vele hebben van hout, en zelfs van aluminium. Kiest u voor een traditioneel kunststof (plastic) exemplaar, dan heeft u op deze pagina's keuze te over. Qua kleur, prijs, afmetingen en méér!


Lees meer
Filter uw producten

Basil Fietskrat Crate 33L Bluestone MIK/RT
Is dit mooie, ruime fietskrat iets voor u? De Crate M Bluestone kan zó op de voordrager. Dit voordelige, stevige krat met 33 liter ruimte is uitgevoerd in stoer blauw. Ook geschikt voor MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate 33L Faded blossom MIK/RT
Is dit mooie, ruime fietskrat iets voor u? De Crate M Faded blossom kan zó op de voordrager. Dit voordelige, stevige krat met 33 liter ruimte is uitgevoerd in zacht roze. Ook geschikt voor MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate 33L Silver cloud
Is dit mooie, ruime fietskrat iets voor u? De Crate M Silver cloud kan zó op de voordrager. Dit voordelige, stevige krat met 33 liter ruimte is uitgevoerd in stoer zilvergrijs.
Basil Fietskrat Medium Seagrass 33L MIK/RT
Is dit mooie, ruime fietskrat iets voor u? De Crate M Seagrass kan zó op de voordrager. Dit voordelige, stevige krat met 33 liter ruimte is uitgevoerd in zacht groen. Met reflecterend logo en geschikt voor MIK en Racktime plaat!
Basil Fietskrat Crate 33L Saddle brown MIK/RT
Is dit mooie, ruime fietskrat iets voor u? De Crate M Saddle brown kan zó op de voordrager. Dit voordelige, stevige krat met 33 liter ruimte is uitgevoerd in stoer bruin. Ook geschikt voor MIK en Racktime.
Basil Fietskrat Crate 50L Bluestone MIK/RT
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Bluestone kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in stoer blauw. Ook geschikt voor MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate 50L Seagrass
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Seagrass kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in zacht groen.
Basil Fietskrat Crate 50L Faded blossom MIK/RT
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Faded blossom kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in kek roze. Ook geschikt voor MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate 50L Silver cloud MIK/RT
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Silver cloud kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in stoer zilvergrijs. Ook geschikt voor MIK en Racktime.
Basil Fietskrat Crate 50L Saddle brown MIK/RT
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Saddle brown kan zó op de voordrager. Riant en stevig - een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is ook geschikt voor MIK en Racktime!
Basil Fietskrat Crate 25L Faded blossom MIK/RT
Is dit kleintje onder de fietskratten iets voor u? De Basil Crate S Faded blossom kan achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets – super handig dus! Dit voordelige Basil krat (25L) met zachte kleur roze is geschikt voor MIK, Racktime en Carry-More p
Basil Fietskrat Crate 25L Saddle brown MIK/RT
Is dit kleintje onder de fietskratten iets voor u? De Basil Crate S Saddle brown kan achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets – super handig dus! Ook geschikt voor MIK en Racktime.
Pagina 1 van 8