Kunststof fietskrat - praktisch, stevig en in alle kleuren en maten

Kunststof is voor een fietskrat erg praktisch materiaal. Een kunststof fietskrat is niet te zwaar, maar toch erg stevig. Ook is het goed schoon te maken. Bovendien kan een hard kunststof krat uitstekend tegen een stootje.

Zo simpel zijn feitelijk de voordelen van dit welbekende, populaire type onder de fietskratten. Klik op de vorige link en u leest meer over de algemene eigenschappen van een fietskrat, of lees bijvoorbeeld direct meer over de fietskratten van hout. Kiest u voor een traditioneel kunststof exemplaar? Op deze pagina's info en keuze te over. Qua kleur, prijs, afmetingen en méér!

Tip: voordrager kopen

Nog geen plek voor het kunststof fietskrat want géén transportfiets in bezit? Koop dan eenvoudigweg een voordrager en monteer deze op de gewone fiets. De meeste 'gewone' fietsen en e-bikes zijn hiervoor geschikt.

Sterke kunststof fietskratten in mooie kleuren

Een fietskrat van kunststof wordt veel verkocht. Een snelle blik in het straatbeeld bevestigt dit. Dit komt omdat ze weinig wegen, maar wel stevig genoeg zijn om ook zwaardere spullen in te plaatsen. Bovendien zijn ze goed schoon te houden en droog te maken (een doekje en klaar). Het leuke is natuurlijk ook dat kunststof fietskratten te koop zijn in vele leuke kleuren!

Een kunststof fietskrat biedt nog meer voordelen: ze zijn door het lichte gewicht makkelijk hanteerbaar. In het verlengde daarvan voelt het sturen met een kunststof fietskrat voorop als 'gewoon' en natuurlijk. Ook gunstig is dat een fietskrat van kunststof materiaal lang meegaat, ondanks het feit dat het krat veelvuldig en langdurig in de wisselende buitenlucht vertoeft.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


SALE Kerri Fietskrat Zwart 34L
Kerri Fietskrat Zwart 34L
Klassieker onder de fietskratten, van een flink formaat! Deze Kerri krat in traditioneel fietskrat-zwart biedt u al het gemak om fietsend 34 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
SALE Kerri Fietskrat Limoengroen 34L
Kerri Fietskrat Limoengroen 34L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (limoengroen) biedt u al het gemak om fietsend 34 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
FastRider Fietskrat Klein Babyblauw 27L
Dit vlotte Fastrider fietskrat van 27 liter is geschikt voor op zowel de kinderfiets als een fiets voor volwassenen. Kan op de grote fiets óók achterop. Gemakkelijk te bevestigen.
SALE Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Steco Opvouwbare fietskrat Zwart 20L
Dat is nog eens gemakkelijk: een opvouwbare fietskrat! Steco heeft het bedacht en vormgegeven. Deze krat is geheel plat te maken en voor gebruik weer eenvoudig uit te klappen. Compact en stevig!

€19,95 €16,95

Informatie
Lastpak Fietskrat Kunststof Wit M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur wit heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Lastpak Fietskrat Kunststof Zwart M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur zwart heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Lastpak Fietskrat Kunststof Grijs M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur grijs heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
FastRider Fietskrat Junior 25L oud roze
Dit kleinere fietskrat van Fastrider heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in mooi, oud roze. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en al wat dies meer zei.
FastRider Fietskrat Junior 25L bruin
Dit kleinere fietskrat van Fastrider heeft een inhoud van 25 liter en is gekleurd in krachtig bruin. De krat past ook op kinderfietsen én achterop de bagagedrager van fietsen voor volwassenen. Handig voor tassen, boodschappen en... behoorlijk wat meer.
FastRider Fietskrat Junior 25L Mint
Mintgroen, passend bij een zomerse sfeer maar ook een lichtpunt in donkere fietsdagen. Dit fietskrat van Fastrider heeft 25 liter aan capaciteit voor al uw spullen. Het is 'n praktisch, stoer krat, van gerecycled (!) kunststof. Prijsvriendelijk bovendien!
FastRider Fietskrat Groot 34L Blauwgrijs
Bijzonder blauwgrijs: net even anders dan anders! Noem dit gerust een groot fietskrat, goed voor ruim 34 liter. In deze sterke Fastrider kunt u dus wel wat kwijt! Gemaakt van gerecycled kunststof en te koop voor een prima prijs.
FastRider Fietskrat Groot 34L Oudroze
Zacht oudroze: wél roze, niet té roze! De fietskrat heeft een inhoud van ruim 34 liter. In deze sterke Fastrider kunt u dus wel wat kwijt! Gemaakt van gerecycled kunststof en te koop voor een prima prijs.
Pagina 1 van 5