Loopfietsen en loopfietsjes

Een loopfiets voor een baby, een dreumes of een peuter. Op Fietsparadijs.com vindt u loopfietsen voor verschillende leeftijden. Gemaakt van hout, maar ook van ijzer, staal, aluminium en kunststof. In deze webshop treft u stoere en diverse kleurrijke loopfietsen. Voor meisjes en jongens in de leeftijden van 1, 2, 3, 4, en 5 jaar. Vind hier allerlei loopfietsjes, vanaf heel goedkoop, met of zonder rem, en met veel keuze aan opties. Van de betere merken.

Een loopfiets is ideaal om de wereld beetje bij beetje te verkennen. Maar een loopfietsje doet méér. Het is een goede manier voor de allerjongste kinderen om zijn of haar balans, motoriek en coördinatie spelenderwijs te oefenen. Op weg naar het meer risicovolle fietswerk in het leven van alledag. Onze loopstepjes zijn er in de vorm van tweewielers én driewielers.

Designs voor elke smaak en leeftijd
Voor elke passende leeftijd en voor elke jongen en meisje is er wel een loopfiets te vinden. Want ze zijn er in allerlei kleuren en designs. Van roze tot fleurig, van print met piraten erop tot loopfietsjes vol met hemelse sterren. Een loopfietsje in het blauw, groen, paars, rood of een andere kleur variërend van grijs-crème tot crème-mint - of iets daar compleet tussenin!

Wat kost een loopfietsje?

Loopfietsen zijn er vanaf zo'n vier tientjes tot ruimschoots boven de honderd euro. De eerste, goedkope loopfietsen zijn van een merk als PexKids: flitsende kunststof loopfietsjes met stalen frame, strak ontwerp, verstelbaar zadel en rubberen banden. TUV en EN71 goedgekeurd en met beschermende bumpers bij de handvatten. Een loopfiets van prima basiskwaliteit.

Van een paar tientjes tot ruim boven de 100 euro
Een loopfiets van ruim boven de honderd euro gaat natuurlijk in kwaliteit en mogelijkheden nog veel verder. Zoals de FirstBIKE Loopfiets Limited. Voorzien van moderne handrem en speciale, zogeheten Schwalbe banden: 12,5 inch luchtbanden voor maximale grip op allerlei ondergronden. Dit model is bovendien aanpasbaar aan de kinderlengte. Eveneens erg licht van gewicht, gemaakt van duurzaam, onderhoudsvrij materiaal en met een levenslange garantie op het frame en de vork.

Sta versteld van de details van de betere loopfietsen

De kwaliteit van de betere loopfietsen kan 'm ook zitten in details zoals anti-slip handgrepen, een stuurbegrenzer, spatborden vóór en achter en een zadel die afglijden voorkomt. 'Het lijken wel echte fietsen', gezien de vele mogelijke details ervan.

Een bij het loopfietsje passende helm, fietsbel of kinderhandschoen?
Het leuke van deze loopfietsjes, bijvoorbeeld van het merk Kiddimoto of het merk PexKids, is dat er ook andere kinderfiets accessoires met hetzelfde design van te verkrijgen zijn. Denk aan een bijpassende kinderfietshelm of aan matchende, beschermende fietshandschoenen, een fietsbel of -toeter. 

1, 2, 3, 4, 5 jaar | elk materiaal
Een loopfiets voor 1 jaar, voor 2 jaar, 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar kopen? Van aluminium, hout of staal? Voor een meisje of een jongen? Klik verder en alle bijbehorende fietsjes staan alvast online voor u klaar, netjes voorgesorteerd op een rij.

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw productenPolisport Loopfiets Balance Bike Crème-mint
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.
Polisport Loopfiets Balance Bike Grijs-crème
Met deze balance bike van Polisport leren kinderen alvast oefenen met sturen en het houden van hun evenwicht. De loopfiets is geschikt voor kinderen van 2-5 jaar. Met een in hoogte verstelbaar zadel en ingebouwde stuurbegrenzer.
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Stars
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Stars
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met eveneens flitsende sterren, zorgt voor stralende herinneringen. Maar de veilige Kurve Stars voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €64,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Red Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Red Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met kindvriendelijk rood-met-witte-stippen-uiterlijk, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Red Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €64,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fossil
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met stoere, prehistorische print, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fossil voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €64,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Fleur
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met buitengewoon fleurig voorkomen, zorgt voor blijvende, prettige herinneringen. Maar de veilige Kurve Fleur voor de leeftijd vanaf 2, 3 jaar doet méér: vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €64,95

Informatie
SALE Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Kiddimoto Loopfiets hout Kurve Pastel Dotty
Deze berkenhouten, flitsend gevormde loopfiets met opgewekt uiterlijk vol gekleurde stippen, zorgt voor blijvende herinneringen. Maar de veilige Kurve Pastel Dotty voor 2, 3 jaar doet méér: vol plezier vertrouwen tanken voor het latere fietsen.

€84,95 €64,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Studio 100 Loopfiets K3 12" Blauw
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze blauwe fiets staan vrolijke afbeeldingen van de populaire meidengroep K3.

€99,00 €79,95

Informatie
SALE Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Studio 100 Loopfiets Maya 12" Wit/Geel
Een 12 inch loopfiets met stalen frame, geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Op deze wit met gele fiets staan vrolijke afbeeldingen van Maya de Bij.

€99,00 €79,95

Informatie
FirstBIKE Loopfiets Basic Groen
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Perfect voor gebruik binnenshuis. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.
FirstBIKE Loopfiets Basic Blauw
De FirstBIKE Loopfiets Basic helpt kinderen spelenderwijs bekend raken met het fietsen zonder zijwieltjes. Geschikt voor kinderen van 22 maanden tot 5 jaar. Perfect voor gebruik binnenshuis. Wereldwijd onderscheiden met meerdere prijzen.
Rebel Kidz Loopfiets Classic Runner Donkergrijs/Blauw
Deze stoere loopfiets Classic Runner van Rebel Kidz is geschikt voor kinderen van 2-4 jaar. Het stevige loopfietsje heeft luchtbanden en een verstelbaar stuur en zadel.
Pagina 1 van 2