Fietskrat grijs / zilver

Wilt u geen zwart of wit fietskrat maar zoekt u wel een krat in een klassieke, rustige kleur? We raden u dan graag één van onze grijze of zilveren fietskratten aan. Grijs is stoer en rustig maar tegelijkertijd hip en trendy. Bovendien spreekt grijs zowel volwassenen als kinderen aan. U vindt al onze grijze, antraciete en zilveren fietskratten handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

Zoals u op deze pagina kunt zien zijn de meeste grijze fietskratten gemaakt van kunststof. Kunststof kratten hebben als voordeel dat ze stevig maar tegelijkertijd lekker licht zijn. Dit maakt het sturen of manoeuvreren een stuk gemakkelijker. We verkopen ook een paar grijskleurige kratmanden. Deze zijn gemaakt van riet, een echt natuurproduct. Dit materiaal geeft de kratten een authentieke, duurzame uitstraling.

Grijze fietskratten in verschillende formaten
Onze grijze fietskratten zijn er in diverse formaten. Zo hebben we kleine modellen maar ook grote exemplaren. Het is dus maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. De kleine(re) kratten zijn ook bijzonder geschikt voor op de kinderfiets óf voor achterop uw bagagedrager. Al onze fietskratten zijn eenvoudig op uw voordrager (of achterdrager) te monteren door middel van tiewraps.

Toch liever een zwart of wit fietskrat? Of juist een fietskrat in een hippe pastelkleur? U vindt hier al onze fietskratten.

 

Lees meer
Filter uw productenWicked Kratmand Grijs - Maat S
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van ruim 19 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
SALE Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een grote inhoud van 60 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.

€49,95 €35,95

Informatie
Basil Fietskrat Crate 50L Silver cloud MIK/RT
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Silver cloud kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in stoer zilvergrijs. Ook geschikt voor MIK en Racktime.
Lastpak Fietskrat Kunststof Grijs M - prima krat voor lage prijs
Dit kunststof fietskrat van handzaam formaat is ook geschikt voor kinderfietsen. Het krat in de kleur grijs heeft een inhoud van 25 liter. Sterk, licht en voordelig! Maat M.
Urban Proof Fietskrat 30L Dark Grey
Donkergrijs. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!
Urban Proof Fietskrat 30L Silver
Zilvergrijs. Heerlijk lichtgewicht. Een fijn aantal liters: 30. Een compact formaat. Goed vast te pakken via de open grepen. Past op voordrager én achterop. Is nu hiermee dit Urban Proof fietskrat goed samengevat? Nou, zie in elk geval óók de prijs!
Wicked Kratmand Grijs - Maat M
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van 30 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
Urban Proof Fietskrat 30L Light Grey - Recycled
Een lichtgewicht fietskrat van gerecycled materiaal. Dit grijze fietskrat van Urban Proof (30 liter) heeft open grepen en past op de voordrager én achterop. Ook voor de kinderfiets!
Basil Fietskrat Crate 25L Silver cloud MIK/RT
Is dit kleintje onder de fietskratten iets voor u? De Basil Crate S Silver cloud kan achterop de grote fiets én voorop de kinderfiets – super handig dus! Ook geschikt voor MIK en Racktime plaat!
SALE Kerri Fietskrat Antraciet 40L
Kerri Fietskrat Antraciet 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (in antraciet) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Pagina 1 van 1