Fietskrat grijs / zilver

Wilt u geen zwart of wit fietskrat maar zoekt u wel een krat in een klassieke, rustige kleur? We raden u dan graag één van onze grijze of zilveren fietskratten aan. Grijs is stoer en rustig maar tegelijkertijd hip en trendy. Bovendien spreekt grijs zowel volwassenen als kinderen aan. U vindt al onze grijze, antraciete en zilveren fietskratten handig bij elkaar in onderstaand overzicht.

Zoals u op deze pagina kunt zien zijn de meeste grijze fietskratten gemaakt van kunststof. Kunststof kratten hebben als voordeel dat ze stevig maar tegelijkertijd lekker licht zijn. Dit maakt het sturen of manoeuvreren een stuk gemakkelijker. We verkopen ook een paar grijskleurige kratmanden. Deze zijn gemaakt van riet, een echt natuurproduct. Dit materiaal geeft de kratten een authentieke, duurzame uitstraling.

Grijze fietskratten in verschillende formaten
Onze grijze fietskratten zijn er in diverse formaten. Zo hebben we kleine modellen maar ook grote exemplaren. Het is dus maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. De kleine(re) kratten zijn ook bijzonder geschikt voor op de kinderfiets óf voor achterop uw bagagedrager. Al onze fietskratten zijn eenvoudig op uw voordrager (of achterdrager) te monteren door middel van tiewraps.

Toch liever een zwart of wit fietskrat? Of juist een fietskrat in een hippe pastelkleur? U vindt hier al onze fietskratten.

 

Lees meer
Filter uw productenWicked Kratmand Grijs - Maat M
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van ruim 19 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
SALE Wicked Kratmand Grijs - Maat XL
Wicked Kratmand Grijs - Maat XL
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een grote inhoud van 60 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.

€49,95 €39,95

Informatie
Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een inhoud van 30 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
Wicked Fietskrat Smart Crate Donkergrijs
Deze compacte kunststof Smart Crate van Wicked heeft een inhoud van 16 liter. De fietskrat is inklapbaar en eenvoudig te bevestigen op de drager van uw fiets.
Pagina 1 van 1