Fietskrat groot - voor het vervoeren van al uw spullen!

Een groot fietskrat is natuurlijk ideaal als u de mogelijkheid wilt hebben om veel spullen mee te kunnen nemen. Of als u bijvoorbeeld een grote tas in uw krat kwijt wilt. Denk bijvoorbeeld aan uw sporttas of een boodschappentas We hebben diverse soorten ruime fietskratten in het assortiment, zowel van kunststof, van riet als van hout. U vindt ze handig bij elkaar op deze pagina.

We spreken van een groot fietskrat als deze een inhoud heeft van meer dan 40 liter. We verkopen zelfs kratten met een inhoud van 50 liter. Een groter fietskrat biedt zeker voordelen. U hoeft nooit uw spullen in het krat te proppen of u af te vragen of alles wel past. Let altijd wel goed op of een groot fietskrat past op de voordrager van uw fiets. Bovendien kan het wat zwaarder fietsen met een (gevuld) groot krat. Denk hier dus om als u een bocht of een andere manoeuvre maakt.

Kunststof, hout of riet?
Wat voor soort krat u kiest, hangt natuurlijk vooral af van uw persoonlijke voorkeur. Voor alle soorten kratten is wel wat te zeggen. Kunststof kratten zijn licht in gewicht en in vele leuke, hippe kleurtjes verkrijgbaar. Bovendien zijn ze scherp geprijsd. Een houten of rieten fietskrat heeft een meer authentieke uitstraling en is unieker. Neem dus gerust eens een kijkje bij onze XL fietskratten hieronder om te zien welk krat u het meest aanspreekt!

 

Lees meer
Filter uw producten
Wicked Fietskrat Groot 40L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze grote Wicked, 40 liter, stevig en zo op de voordrager.
SALE Kerri Fietskrat Zwart 40L
Kerri Fietskrat Zwart 40L
Klassieker onder de fietskratten, van een flink formaat! Deze Kerri krat in traditioneel fietskrat-zwart biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Basil Fietskrat Groot Zwart 50L MIK/RT
Een hip, riant fietskrat om lekker veel spullen mee te kunnen nemen. De Basil fietskrat van 50 liter, zoals deze in klassiek zwart, biedt mogelijkheden. Gemaakt van sterk kunststof en toch... voor een lage prijs! Met reflecterend logo.
Basil Fietskrat Crate 50L Seagrass
Is dit mooie, grote fietskrat iets voor u? De Crate L Seagrass kan zó op de voordrager. Riant en stevig- een echte aanwinst dus! Dit voordelige krat met 50 liter ruimte is uitgevoerd in zacht groen.
Fastrider Fietskrat Groot 40L Oudroze
Zacht oudroze: wél roze, niet té roze! Noem dit fietskrat verder gerust een groot fietskrat, want de inhoud is 40 liter. In deze sterke Fastrider kunt u dus wel wat kwijt! Gemaakt van gerecycled kunststof en te koop voor een prima prijs.
Wicked Kratmand Naturel - Maat L
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een grote inhoud van 60 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.
SALE Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Wicked Kratmand Grijs - Maat L
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een grote inhoud van 60 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.

€49,95 €35,95

Informatie
VWP Houten Fietskrat 40L
Dit authentieke, houten fietskrat van VWP biedt extra gemak voorop de fiets. Ideaal voor het meenemen van al uw spullen. Inclusief bevestigingsmateriaal. Inhoud: 40 liter.
Urban Proof Fietskrat 55L Pastel Yellow
Een Urban Proof fietskrat in het pastel geel. Lichtgewicht met een inhoud van 55 liter. Gemaakt van kunststof en met fijne handgrepen. Kan zowel voor- als achterop de fiets.
SALE Kerri Fietskrat Bruin 40L
Kerri Fietskrat Bruin 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (bruin) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Plates 4 Bikes Afneembare Fietskrat Kunststof 32L Zwart
Een afneembare vouwkrat van Plates 4 Bikes met een inhoud van 32 liter, geschikt voor voor- en achterdragers. Inclusief een multifunctionele plaat met Click, Slide & GO-systeem.
SALE Kerri Fietskrat Rood 40L
Kerri Fietskrat Rood 40L
Een hip, solide fietskrat van een flink formaat. En van een solide fietskrattenmerk: deze Kerri krat (rood) biedt u al het gemak om fietsend 40 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
Pagina 1 van 4