Fietskrat groot - voor het vervoeren van al uw spullen!

Een groot fietskrat is natuurlijk ideaal als u de mogelijkheid wilt hebben om veel spullen mee te kunnen nemen. Of als u bijvoorbeeld een grote tas in uw krat kwijt wilt. Denk bijvoorbeeld aan uw sporttas of een boodschappentas We hebben diverse soorten ruime fietskratten in het assortiment, zowel van kunststof, van riet als van hout. U vindt ze handig bij elkaar op deze pagina.

We spreken van een groot fietskrat als deze een inhoud heeft van meer dan 40 liter. We verkopen zelfs kratten met een inhoud van 50 liter. Een groter fietskrat biedt zeker voordelen. U hoeft nooit uw spullen in het krat te proppen of u af te vragen of alles wel past. Let altijd wel goed op of een groot fietskrat past op de voordrager van uw fiets. Bovendien kan het wat zwaarder fietsen met een (gevuld) groot krat. Denk hier dus om als u een bocht of een andere manoeuvre maakt.

Kunststof, hout of riet?
Wat voor soort krat u kiest, hangt natuurlijk vooral af van uw persoonlijke voorkeur. Voor alle soorten kratten is wel wat te zeggen. Kunststof kratten zijn licht in gewicht en in vele leuke, hippe kleurtjes verkrijgbaar. Bovendien zijn ze scherp geprijsd. Een houten of rieten fietskrat heeft een meer authentieke uitstraling en is unieker. Neem dus gerust eens een kijkje bij onze XL fietskratten hieronder om te zien welk krat u het meest aanspreekt!

 

Lees meer
Filter uw producten

Basil Fietskrat Crate L 40L Black MIK/RT
Deze zwarte Crate L van gerecycled kunststof kan zó op de voor- of achterdrager van uw fiets. De voordelige krat met 40 liter inhoud is ook geschikt voor bevestiging met MIK en Racktime!
Plates 4 Bikes Afneembare Fietskrat Kunststof met Tasbeugels 32L Zwart
Een zwarte, afneembare vouwkrat van Plates 4 Bikes met een inhoud van 32 liter. Inclusief twee tasbeugels en een multifunctionele plaat met Click, Slide & GO-systeem.
SALE Kerri Fietskrat Zwart 34L
Kerri Fietskrat Zwart 34L
Klassieker onder de fietskratten, van een flink formaat! Deze Kerri krat in traditioneel fietskrat-zwart biedt u al het gemak om fietsend 34 liter aan boodschappen en andere spullen in te vervoeren. Snelle bevestiging aan de voordrager!

€24,95 €21,95

Informatie
SALE Wicked Kratmand Grijs - Maat XL
Wicked Kratmand Grijs - Maat XL
Zoekt u een praktische fietsmand die er ook nog eens fantastisch uitziet? Dan is hier de mooie Wicked kratmand! Een kruising tussen fietsmand en fietskrat met een grote inhoud van 60 liter. Bevestigen gaat eenvoudig met de meegeleverde tiewraps.

€49,95 €39,95

Informatie
Basil Fietskrat Crate L 40L Black MIK
Deze zwarte Crate L van gerecycled kunststof kan zó op de drager van uw fiets. De stevige krat met 40 liter inhoud is voorzien van een voorgemonteerde MIK-adapterplaat.
Wicked Fietskrat Groot 40L
Van een fiets een praktisch transportmiddel maken? Groen en duurzaam bezig zijn, veel kunnen meenemen, in een product gemaakt van natuurlijk materiaal? Een houten fietskrat! Zoals deze grote Wicked, 40 liter, stevig en zo op de voordrager.
FastRider Fietskrat Groot 34L Oudroze
Zacht oudroze: wél roze, niet té roze! De fietskrat heeft een inhoud van ruim 34 liter. In deze sterke Fastrider kunt u dus wel wat kwijt! Gemaakt van gerecycled kunststof en te koop voor een prima prijs.
SALE FastRider Fietskrat Large Roze 34L
FastRider Fietskrat Large Roze 34L
Deze grote variant van de Fastrider fietskrat heeft een inhoud van ruim 34 liter. Ideaal voor het vervoeren van een schooltas, boodschappen of andere spullen en eenvoudig te bevestigen aan uw fiets.

€24,95 €22,95

Informatie
Plates 4 Bikes Afneembare Fietskrat Kunststof 32L Zwart
Een afneembare vouwkrat van Plates 4 Bikes met een inhoud van 32 liter, geschikt voor voor- en achterdragers. Inclusief een multifunctionele plaat met Click, Slide & GO-systeem.
Basil Fietskrat Crate L 40L Moss Green MIK/RT
Deze groene Crate L van gerecycled kunststof kan zó op de voor- of achterdrager van uw fiets. De voordelige krat van Basil met 40 liter inhoud is ook geschikt voor bevestiging met MIK en Racktime!
Racktime Fietskrat Woodpacker Naturel
Een fraaie houten fietskrat van Racktime met een inhoud van 25 liter: de Woodpacker. Geschikt voor Racktime bagagedragers, inclusief voorgemonteerde Snap-it adapter.
Basil Fietskrat Crate L 40L Choco Brown MIK/RT
Deze donkerbruine Crate L van gerecycled kunststof kan zó op de voor- of achterdrager van uw fiets. De voordelige krat van Basil met 40 liter inhoud is ook geschikt voor bevestiging met MIK en Racktime!
Pagina 1 van 2