Verlichting voor op de fiets

Fietsverlichting is essentieel, ook voor de kinderfiets. Is de huidige fietsverlichting niet voldoende, ontbreekt de fietsverlichting op de kinderfiets of wilt u extra bescherming? Dan bent u hier aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan ledlampjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen. Welke variant u ook kiest, voor slechts een paar euro zorgt u ervoor dat uw kind veilig over straat fietst. 

Ledverlichting
Ledlampjes bevestigt u eenvoudig aan de fiets. De lampjes zijn vaak makkelijk vast te binden aan de bagagedrager, aan de voordrager of om het stuur. Ook kunt u deze lampjes bevestigen aan bijvoorbeeld een fietstas, fietskrat of fietsmand.

 

Lees meer
Filter uw productenFietsverlichting Velo Led Bike Light Set
Een set van twee Led-fietslampjes, met helder wit en rood licht voor voor en achter. De lampjes zijn gemakkelijk te bevestigen en hebben twee standen: constant en knipperlicht.
Lynx Sleutelhanger / ledverlichting set rood en wit
Deze superfelle leds zijn zichtbaar tot 600 meter afstand! Dit setje bestaat uit een rood en een wit lampje, dus voor vóór en achter op de fiets. De lampjes zijn tevens te gebruiken als sleutelhanger en kunnen constant branden én knipperen.
Snake Ledverlichting Rood (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met rood omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
Snake Ledverlichting Oranje (set)
Deze set van het merk Snake bestaat uit voorlicht en achterlicht, inclusief batterijen. Deze ledlampjes met oranje omhulsel bevestigt u snel, zonder gereedschap, aan de fiets. Zo bent u goed zichtbaar in het verkeer.
AXA Verlichtingsset Niteline 44
De AXA niteline 44 is een set fietsverlichting voor voorop en achterop de fiets. De fietslampjes werken op CR2032 batterijen en zijn eenvoudig op uw fiets te bevestigen. 
LITTA Fietsverlichting LED op zonne-energie Stormy Grey
Een verlichtingsset op zonne-energie voor op de fiets. Waterproof, ook zichtbaar van opzij en vaste bevestiging met tie-wraps. Een opgeladen lampje gaat tot wel 6 uur mee!
Pagina 1 van 1