Windscherm - voor voorzitje (de Mini)

Een windscherm is geen overbodige luxe, zeker niet in Nederland. En zeker niet in combinatie met een voorzitje, bestemd voor kleine kinderen die u op een prettige manier kunt meenemen op de fiets.

Slagvast en goede bescherming
De windschermen op Fietsparadijs.com beschermen het kind voorop de fiets ruimschoots tegen regen, wind, opstuivend zand en stof. Ze zijn verder slagvast, vaak verstelbaar en meestal op maat gemaakt, behorende bij de betreffende Mini.

Vormgeving van het windscherm
Het zijn belangrijke overwegingen om een windscherm aan te schaffen. Daarnaast maakt een windscherm het 'plaatje' af. Vooral als dit qua vorm en kleur overeenkomt met het voorzitje, en misschien zelfs óók met het achterzitje. Merken zoals Bobike en Yepp hebben wel het een ander te bieden, ook als het om strak vormgegeven en kleurvaste windschermen gaat. En het merk Qibbel gaat zelfs zo ver dat u zélf uw 'pakket' kunt samenstellen.


Lees meer
Filter uw producten
Bobike Windscherm Exclusive – Toffee Brown
Een windscherm met moderne, strakke look in de kleur Toffee Brown. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm is sterk en slagvast. Perfect voor het Hollandse weer!
Qibbel Air Windscherm
Dit Qibbel Air windscherm beschermt uw kindje tegen wind, regen en felle zon. Het sterke, transparante scherm is in verschillende standen in te stellen.
Bobike Windscherm Exclusive – Cinnamon Brown
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Cinnamon Brown, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Denim Deluxe
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Denim Deluxe, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Urban Black
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Urban Black, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm Exclusive – Safari Chic
Een sterk, transparant windscherm met moderne, strakke look. Past bij het voorzitje Mini Exclusive van Bobike. Het windscherm, uitgevoerd in Safari Chic, is sterk en slagvast. Perfect dus voor het Hollandse weer!
Bobike Windscherm GO Macaron Grey
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in het grijs. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm GO Marshmallow Mint
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in mintgroen. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm GO Cotton Candy Pink
Een mooi, strak product van Bobike, trendy in zijn eenvoud en vooral heel doeltreffend: het windscherm GO, zoals deze in pastelroze. Sterk, slagvast en helemaal doorzichtig, met een opvallende touch qua vormgeving.
Bobike Windscherm ONE Bahama Blue
Dit windscherm van Bobike is doeltreffend en trendy tegelijk. Het scherm is stevig en slagvast en daarnaast ontzettend hip dankzij de strakke vormgeving met kleurrijke touch. Uitgevoerd in de kleur Bahama Blue.
Bobike Windscherm ONE Olive Green
Dit windscherm van Bobike is doeltreffend en trendy tegelijk. Het scherm is stevig en slagvast en daarnaast ontzettend hip dankzij de strakke vormgeving met kleurrijke touch. Uitgevoerd in de kleur Olive Green.
Bobike Windscherm ONE Chocolate Brown
Dit windscherm van Bobike is doeltreffend en trendy tegelijk. Het scherm is stevig en slagvast en daarnaast ontzettend hip dankzij de strakke vormgeving met kleurrijke touch. Uitgevoerd in de kleur Chocolate Brown.
Pagina 1 van 2