Uitleg over Snap-it 2.0 van Racktime

Het merk Racktime heeft een nieuwe versie van het Snap-it-systeem op de markt gebracht: Snap-it 2.0. Dit is een gebruiksvriendelijk montagesysteem voor op de bagagedrager, waarmee u fietsmanden, fietstassen en andere fietsaccessoires kunt bevestigen. De bagagedrager moet echter wel geschikt zijn voor het 2.0-systeem.

Snap-it 2.0-accessoires van Racktime, zoals manden en fietstassen, zijn al voorzien van de nieuwe Snap-it 2.0-adapter. Deze 2.0 accessoires passen alleen op Racktime 2.0 bagagedragers en op bagagedragers met een Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat.

Controleer daarom goed of u een oudere generatie bagagedrager heeft, of een nieuwere Racktime 2.0 drager! Fietstassen en -manden voorzien van een oudere Snap-it-adapter passen niet op een 2.0 bagagedrager van Racktime.Verschillende varianten van de Snap-it 2.0-adapter
De Snap-it 2.0 adapter is verkrijgbaar in vier verschillende varianten: met of zonder voetjes, en met of zonder slot. De adapters met voetjes zijn breder dan de varianten zonder voet. De adapters met een slotje worden geleverd met twee sleuteltjes.

Waaraan kunt u het Snap-it 2.0-systeem en compatibele producten herkennen?

1) Alle Racktime-producten die geschikt zijn voor het 2.0-systeem hebben "2.0" in hun naam.
2) De Snap-it 2.0-adapter heeft aan de onderkant twee u-vormige elementen.
3) De systeembruggen van Snap-it 2.0 bagagedragers hebben een cilinder aan de onderzijde.

Bekijk ook deze (Engelstalige) video over het Snap-it 2.0-systeem:

Hier vindt u leest u meer over de eerdere variant van Snap-it van Racktime.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Groen
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper 28L Antraciet
Fietsmand Clipper is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Geschikt voor diverse bevestigingssystemen.

€89,95 €64,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Groen
Fietsmand Clipper Racktime is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
SALE New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
New Looxs Fietsmand Clipper Racktime 2.0 28L Antraciet
Fietsmand Clipper Racktime 2.0 is ideaal voor het vervoeren van uw trouwe viervoeter, maar kan ook worden gebruikt als duurzame boodschappenmand. Inclusief een Racktime Snap-it 2.0-adapter voor het bevestigen van de mand.

€109,95 €74,95

Informatie
Racktime Snap-it 2.0 Connect Bagagedrager-adapterplaat
Snap-it 2.0 is het nieuwe bevestigingssysteem van Racktime, geschikt voor Racktime 2.0 bagagedragers. Wanneer u deze drager niet heeft, biedt de Snap-it 2.0 Connect adapterplaat uitkomst.
Racktime Snap-it 2.0-adapter met voet
Het Snap-it-bevestigingssysteem van Racktime is vernieuwd! Met de Snap-it 2.0-adapter bevestigt u een fietstas of -mand stabiel op een Racktime 2.0-achterdrager.
Racktime Snap-it 2.0-adapter met voet en slot
Het Snap-it-bevestigingssysteem van Racktime is vernieuwd! Met de Snap-it 2.0-adapter bevestigt u een fietstas of -mand stabiel op een Racktime 2.0-achterdrager. Deze adapter is uitgerust met een slot.
Racktime Bagagedrager Basic 2.0 28" Zwart
Deze zwarte aluminium achterdrager Basic 2.0 van Racktime is Snapit 2.0-compatibel, en voorzien van een klemveer en een montageplaat voor een achterlicht.
SALE Racktime Fietsmand Agnetha 2.0 15L Carbon Black
Racktime Fietsmand Agnetha 2.0 15L Carbon Black
Een leuke zwarte fietsmand / fietstas! Deze Racktime bagagedragertas is vederlicht, met een vaste regenhoes en binnenzakje. Met voorgemonteerde Snap-it 2.0-adapter.

€62,95 €59,95

Informatie
New Looxs Sports Trunkbag Racktime 2.0 31L Zwart
Een veelzijdige zwarte bagagedragertas van New Looxs met een inhoud van 31 liter. Met een te vergroten hoofdvak, uitrolbare zijvakken, losse regenhoes, schouderband en een Snapit 2.0-adapter.
Racktime Bagagedrager Basic 2.0 Tour 28" Zwart
Deze zwarte aluminium achterdrager Basic 2.0 Tour van Racktime is Snapit 2.0-compatibel, en voorzien van een klemveer, bagagerails voor zijtassen en een montageplaat voor een achterlicht.
Racktime Snap-it 2.0-adapter met slot
Het Snap-it-bevestigingssysteem van Racktime is vernieuwd! Met de Snap-it 2.0-adapter bevestigt u een fietstas of -mand stabiel op een Racktime 2.0-achterdrager. Deze adapter is uitgerust met een slot.
Pagina 1 van 2