Rugzak voor op de fiets

Kiezen voor een multifunctionele fietstas? Serieuze optie: een fietsrugzak!

Dat een rugzak op de rug past, is bij menigeen al ruimschoots bekend. Maar dat er ook rugzakken zijn die bovendien stevig op de fiets zelf zijn te bevestigen, weet nog niet iedereen. Het fietst vaak makkelijker met de tas stabiel achterop de bagagedrager, terwijl na het afstappen deze juist weer handig op de rug mee kan. Naast die typische fietsrugzak verkopen we hier ook de traditionele rugzakken. Immers, ook die zijn én blijven handig voor op de fiets.

Reizen naar werk, school, universiteit en/of sportvereniging? Een deel met de fiets en een deel lopend en/of met het openbaar vervoer? Zie daar: al gauw komt de fietsrugzak in beeld!

Beide handen vrij
Met de tas op de rug zijn beide handen vrij. En voor het gedeelte op de fiets, of e-bike natuurlijk, kan de tas gemakkelijk én stevig worden bevestigd op de bagagedrager. Of de tas blijft gewoon achterop de rug, want dat kan zoals gezegd natuurlijk óók. Daarom verkopen we ook de klassieke rugzakken zonder fietsbevestiging, eveneens te vinden op deze shoppagina's.

De fietsrugzak: hoe op de fiets of e-bike bevestigen?

De fietsrugzakken die een plek achterop de fiets of elektrische fiets krijgen, behoren tot de (uitgebreide) categorie 'pakaftassen'. Ze hebben doorgaans een haaksysteem waarmee de tas aan de bagagedrager kan worden geklikt. Geheel in het kader van 'Gemak dient de mens'!

Dit zijn enkele voorbeelden van typische fietsrugzakken:

 

Een fietsrugzak beantwoordt aan veel, specifieke wensen

Het is één van de redenen van de enorme populariteit ervan: allerlei snufjes en technieken kunnen van een mooie, moderne fietsrugzak deel uitmaken. Denk aan anti-diefstal mogelijkheden, rugzakken met LED, met USB, met rugventilatie en aan fietsrugzakken met complete drinksystemen. Daarnaast zijn deze tassen vaak voorzien van extra eigenschappen voor comfort en voor het goed beschermd kunnen meenemen van kostbare attributen zoals een tablet, laptop en smartphone.

TIP: een andere mogelijkheid voor het meenemen van een rugzak op de fiets, is via een fietskrat of fietsmand. Vaak in combinatie met een voordrager.

Nog meer tips? Scroll eens door de vele mooie producten voor de fiets en laat je inspireren, op Fietsparadijs.com!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Petrol - 26L
De vernieuwde uitvoering van de multifunctionele enkele fietstas en rugtas ineen, de Vario PS van Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging.

€164,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity Petrol 17L
Deze sterke waterdichte fietsrugzak met 17 liter inhoud is van het Duitse kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een gevoerd laptopvak, reflectie en een afneembare borst- en heupriem.
New Looxs Enkele Fietstas / Rugtas Nevada 20L Green
De Nevada van New Looxs is een enkele fietstas en rugtas in één, met ruimte voor een tablet en laptop. De groene fietsrugzak is voorzien van een regenhoes en reflectie.
New Looxs Pakaftas / rugtas Odense Backpack 18L Rust
Fier model met een bijzonder mooi weggewerkt laptopvak over de gehele achterzijde. Deze rugzak voor op de fiets past ook op de e-bike. De Odense rugtas heeft diverse vakken, en draagt als een zonnetje.
Ortlieb Commuter Daypack City Black 27L
Deze stoere, zwarte rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb is voorzien van een rolsluiting, een organiser met een gevoerd vak voor een laptop én een afneembare borst- en heupriem. Draagt comfortabel en is 100% waterdicht!

€144,95

Informatie
AGU Fietsrugzak Shelter Clean Large 21L Zwart
Een waterdichte, lichtgewicht fietsrugzak met een inhoud van 21 liter, van kwaliteitsmerk AGU. Met rolltopsluiting, laptopcompartiment en 3M-reflectie!
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Black - 26L
De vernieuwde uitvoering van de multifunctionele enkele fietstas en rugtas ineen, de Vario PS van Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging.

€164,95

Informatie
New Looxs Pakaftas / rugzak Varo Backpack 22L Black
Deze sportieve Varo Backpack is een pareltje onder de fietstassen. De tas ademt kwaliteit en zal u zeker verrassen. De fietstas, met 22 liter inhoud, is waterdicht en onder andere voorzien van rolsluiting en een vak voor een 15" laptop.
Ortlieb Commuter Daypack City Rooibos 27L
Deze stoere rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb is voorzien van een rolsluiting, een organiser met een gevoerd laptopvak én een afneembare borst- en heupriem. Draagt comfortabel en is 100% waterdicht!

€144,95

Informatie
SALE Thule Fietsrugzak Paramount Commuter Backpack 27L Zwart
Thule Fietsrugzak Paramount Commuter Backpack 27L Zwart
Een veelzijdige fietsrugtas van Thule met veel handige opbergmogelijkheden voor o.a. een helm, tablet en 16 inch laptop, en met een gevoerd rugpaneel, reflectie en regenhoes.

€169,95 €149,95

Informatie
Willex Enkele fietstas en rugtas Combi Waterdicht 27L Antraciet
Nieuw van Willex: de Combi, een enkele fietstas en rugtas ineen! De waterdichte rugzak heeft een inhoud van 27 liter en is voorzien van een laptopvak, een schouderriem en bevestigingshaken.
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 3.1 Black 20L
Een hybride zwarte enkele fietstas en rugtas ineen, van kwaliteitsmerk Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 3.1-bevestiging. Vernieuwde, compactere uitvoering!

€179,95

Informatie
Pagina 1 van 53