Rugzak voor op de fiets

Kiezen voor een multifunctionele fietstas? Serieuze optie: een fietsrugzak!

Dat een rugzak op de rug past, is bij menigeen al ruimschoots bekend. Maar dat er ook rugzakken zijn die bovendien stevig op de fiets zelf zijn te bevestigen, weet nog niet iedereen. Het fietst vaak makkelijker met de tas stabiel achterop de bagagedrager, terwijl na het afstappen deze juist weer handig op de rug mee kan. Naast die typische fietsrugzak verkopen we hier ook de traditionele rugzakken. Immers, ook die zijn én blijven handig voor op de fiets.

Reizen naar werk, school, universiteit en/of sportvereniging? Een deel met de fiets en een deel lopend en/of met het openbaar vervoer? Zie daar: al gauw komt de fietsrugzak in beeld!

Beide handen vrij
Met de tas op de rug zijn beide handen vrij. En voor het gedeelte op de fiets, of e-bike natuurlijk, kan de tas gemakkelijk én stevig worden bevestigd op de bagagedrager. Of de tas blijft gewoon achterop de rug, want dat kan zoals gezegd natuurlijk óók. Daarom verkopen we ook de klassieke rugzakken zonder fietsbevestiging, eveneens te vinden op deze shoppagina's.

De fietsrugzak: hoe op de fiets of e-bike bevestigen?

De fietsrugzakken die een plek achterop de fiets of elektrische fiets krijgen, behoren tot de (uitgebreide) categorie 'pakaftassen'. Ze hebben doorgaans een haaksysteem waarmee de tas aan de bagagedrager kan worden geklikt. Geheel in het kader van 'Gemak dient de mens'!

Dit zijn enkele voorbeelden van typische fietsrugzakken:

 

Een fietsrugzak beantwoordt aan veel, specifieke wensen

Het is één van de redenen van de enorme populariteit ervan: allerlei snufjes en technieken kunnen van een mooie, moderne fietsrugzak deel uitmaken. Denk aan anti-diefstal mogelijkheden, rugzakken met LED, met USB, met rugventilatie en aan fietsrugzakken met complete drinksystemen. Daarnaast zijn deze tassen vaak voorzien van extra eigenschappen voor comfort en voor het goed beschermd kunnen meenemen van kostbare attributen zoals een tablet, laptop en smartphone.

TIP: een andere mogelijkheid voor het meenemen van een rugzak op de fiets, is via een fietskrat of fietsmand. Vaak in combinatie met een voordrager.

Nog meer tips? Scroll eens door de vele mooie producten voor de fiets en laat je inspireren, op Fietsparadijs.com!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Petrol - 26L
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 2.1 Petrol - 26L
De vernieuwde uitvoering van de multifunctionele enkele fietstas en rugtas ineen, de Vario PS van Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 2.1-bevestiging.

€179,95 €169,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity Petrol 17L
Deze sterke waterdichte fietsrugzak met 17 liter inhoud is van het Duitse kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een gevoerd laptopvak, reflectie en een afneembare borst- en heupriem.
Ortlieb Commuter Daypack City Black 27L
Deze stoere, zwarte rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb is voorzien van een rolsluiting, een organiser met een gevoerd vak voor een laptop én een afneembare borst- en heupriem. Draagt comfortabel en is 100% waterdicht!

€139,95

Informatie
New Looxs Pakaftas / rugzak Varo Backpack 22L Black
Deze sportieve Varo Backpack is een pareltje onder de fietstassen. De tas ademt kwaliteit en zal u zeker verrassen. De fietstas, met 22 liter inhoud, is waterdicht en onder andere voorzien van rolsluiting en een vak voor een 15" laptop.
SALE Vaude Rugtas Tecoday III 25L Zwart
Vaude Rugtas Tecoday III 25L Zwart
Deze Tecoday rugzak van Vaude is voor de echte organiser. De tas heeft tal van opbergmogelijkheden. Met ruimte voor een 15.6" laptop, reflectie, lusjes voor ledverlichting, rugventilatie en meer!

€79,95 €74,95

Informatie
Ortlieb Commuter Daypack City Rooibos 27L
Deze stoere rugtas van kwaliteitsmerk Ortlieb is voorzien van een rolsluiting, een organiser met een gevoerd laptopvak én een afneembare borst- en heupriem. Draagt comfortabel en is 100% waterdicht!

€139,95

Informatie
SALE Basil Pakaftas Miles Daypack 17L Zwart/ Grijs
Basil Pakaftas Miles Daypack 17L Zwart/ Grijs
U kunt met deze fietstas vele kanten op. Deze pakaftas annex schoudertas annex rugzak is waterdicht, heeft een strakke look, 17 liter inhoud en extra opbergvakken. Topkwaliteit qua materiaal en met een goede bescherming van uw spullen.

€69,95 €54,95

Informatie
SALE Ortlieb Koerierstas Messenger-Bag Black 39L
Ortlieb Koerierstas Messenger-Bag Black 39L
De Messenger-Bag is een robuuste, waterdichte koerierstas van kwaliteitsmerk Ortlieb, met een inhoud van 39 liter. De tas is voorzien van een rolsluiting, reflectie en heeft een verstelbare borst- en heupriem. Draagt comfortabel.

€109,95 €99,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity PS Black 17L
Deze zwarte, waterdichte fietsrugzak is van het Duitse kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een organiser met een gevoerd vak voor een laptop en een afneembare borst- en heupriem.
SALE New Looxs Pakaftas / rugtas Odense Backpack 18L Green
New Looxs Pakaftas / rugtas Odense Backpack 18L Green
Fier model, in de kleur donkergroen en met een bijzonder mooi weggewerkt laptopvak over de gehele achterzijde. Deze rugzak voor op de fiets past ook op de e-bike. De Odense rugtas heeft voldoende soorten vakken, en draagt als een zonnetje.

€74,95 €69,95

Informatie
Ortlieb Enkele Fietstas en Rugtas Vario PS QL 3.1 Black - 26L
De vernieuwde uitvoering van de multifunctionele enkele fietstas en rugtas ineen, de Vario PS van Ortlieb. Met waterproof rolsluiting, laptopvak, gevoerd rugpaneel en Quick Lock 3.1-bevestiging.

€189,95

Informatie
Ortlieb Fietsrugzak Velocity Petrol 29L
Deze sterke, waterdichte fietsrugzak is van het Duitse kwaliteitsmerk Ortlieb. Met rolsluiting, een gevoerd vak voor een laptop, reflectie en een afneembare borst- en heupriem.

€119,95

Informatie
Pagina 1 van 52