TOP 10 fietsstoeltjes aanbiedingen

De 10 beste aanbiedingen fietsstoeltjes: u vindt ze op Fietsparadijs.com (scroll naar beneden!). Een scherp geprijsd assortiment fietsstoeltjes achter en fietsstoeltjes vóór. Achterzitjes en voorzitjes voor op de fiets van marktleiders in de wereld van de fietszitjes.

Goede, veilige, prettig zittende stoeltjes
Voordelige fietsstoeltjes zijn in deze webshop sowieso al de standaard. Een veilig stoeltje aanschaffen om uw kind optimaal te kunnen beveiligen in het verkeer én een comfortabele zit te geven, is met de onderstaande aanbiedingen echter extra laagdrempelig.

Alle fietszitjes achter én fietszitjes voor
Voor het volledige aanbod aan fietszitjes voor achterop de fiets (de zogeheten Maxi's) en voorop de fiets (de zogeheten Mini's) kunt u terecht op Fietsparadijs.com in het hoofdstuk Fietsstoeltjes.

Bekijk de Top 10 van aanbiedingen van fietsstoeltjes
De stoeltjes die u op de pagina ziet waar u nu bent, zijn ondanks de extra lage prijs eveneens allemaal van hoge kwaliteit. U leest er ook altijd over in de bijbehorende productbeschrijvingen. Daar vindt u ook meer informatie over de diverse aspecten van veiligheid, comfort en andere eigenschappen.

 

Lees meer
Filter uw producten

SALE Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang nr. 4 is er speciaal voor op damesfietsen met enkele aluminium buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen!) en ruggensteun.

€89,95 €82,95

Informatie
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 1
De Zadel op Stang nr. 1 is speciaal gemaakt voor op een damesfiets. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met ruggensteun en voetsteunen!
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Blauw/Bruin
Dit achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en verstelbare en inklapbare voetsteunen. Makkelijk schoon te houden.
Urban Iki Front seat Koge Brown - Kurumi Brown
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki,combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Qibbel 6+ Junior Seat - Zwart/Grijs
Dit Junior achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar, of tot een gewicht van 35 kilo. Let op dit stoeltje wordt geleverd zonder voetsteuntjes en veiligheidsgordel.
SALE Polisport Bubbly Mini grijs/bruin
Polisport Bubbly Mini grijs/bruin
Rustig en strak, Dutch design. Voor kinderen van 9 tot 15 kilogram is dit een voordelig fietsstoeltje dat óók comfortabel is, stevig en natuurlijk veilig. Dit voorzitje is geschikt voor smallere én brede voorframes. Diverse verstelbare elementen.

€39,95 €27,95

Informatie
SALE Polisport Bubbly Mini zwart/grijs
Polisport Bubbly Mini zwart/grijs
Rustig en strak, Dutch design. Voor kinderen van 9 tot 15 kilogram is dit een voordelig fietsstoeltje dat óók comfortabel is, stevig en natuurlijk veilig. Dit voorzitje is geschikt voor smallere én brede voorframes. Diverse verstelbare elementen.

€39,95 €27,95

Informatie
Pagina 1 van 1