TOP 10 fietsstoeltjes aanbiedingen

De 10 beste aanbiedingen fietsstoeltjes: u vindt ze op Fietsparadijs.com (scroll naar beneden!). Een scherp geprijsd assortiment fietsstoeltjes achter en fietsstoeltjes vóór. Achterzitjes en voorzitjes voor op de fiets van marktleiders in de wereld van de fietszitjes.

Goede, veilige, prettig zittende stoeltjes
Voordelige fietsstoeltjes zijn in deze webshop sowieso al de standaard. Een veilig stoeltje aanschaffen om uw kind optimaal te kunnen beveiligen in het verkeer én een comfortabele zit te geven, is met de onderstaande aanbiedingen echter extra laagdrempelig.

Alle fietszitjes achter én fietszitjes voor
Voor het volledige aanbod aan fietszitjes voor achterop de fiets (de zogeheten Maxi's) en voorop de fiets (de zogeheten Mini's) kunt u terecht op Fietsparadijs.com in het hoofdstuk Fietsstoeltjes.

Bekijk de Top 10 van aanbiedingen van fietsstoeltjes
De stoeltjes die u op de pagina ziet waar u nu bent, zijn ondanks de extra lage prijs eveneens allemaal van hoge kwaliteit. U leest er ook altijd over in de bijbehorende productbeschrijvingen. Daar vindt u ook meer informatie over de diverse aspecten van veiligheid, comfort en andere eigenschappen.

 

Lees meer
Filter uw producten
SALE Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 4
Zadel op Stang nr. 4 is er speciaal voor op damesfietsen met enkele aluminium buis. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 7 jaar. Met stalen voetsteunen (ideaal voor het opstappen!) en ruggensteun.

€89,95 €82,95

Informatie
SALE Qibbel 6+ Junior Seat - Zwart/Grijs
Qibbel 6+ Junior Seat - Zwart/Grijs
Dit Junior achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar, of tot een gewicht van 35 kilo. Let op dit stoeltje wordt geleverd zonder voetsteuntjes en veiligheidsgordel.

€51,95 €44,95

Informatie
Urban Iki Junior Fietszitje Zwart/Bruin - zonder montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en zonder montagekader.
Zadel op Stang Zadel op Stang Nummer 1
De Zadel op Stang nr. 1 is speciaal gemaakt voor op een damesfiets. Ideaal voor iets oudere kinderen tot ongeveer 40 kilo. Compleet met ruggensteun en voetsteunen!
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Blauw/Bruin
Dit achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar en kan 35 kilo lichaamsgewicht aan. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en verstelbare en inklapbare voetsteunen. Makkelijk schoon te houden.
Qibbel 6+ Junior Seat compleet - Groen/Zwart
Dit Junior achterzitje van Qibbel is speciaal ontworpen voor kinderen van 6 tot 10 jaar, of tot een gewicht van 35 kilo. Compleet pakket met onder meer een veiligheidsgordel en inklapbare voetsteunen.
Urban Iki Junior Fietszitje Zwart/Bruin - inclusief montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en inclusief montagekader.
Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - zonder montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en zonder montagekader.
Urban Iki Junior Fietszitje Zwart - inclusief montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, en inclusief montagekader.
Urban Iki Rear seat Bincho Black - Kurumi Brown
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Bincho Black met Kurumi Brown, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Front seat Inaho Beige - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze variant in beige-zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Yepp Maxi Easyfit achterzitje bagagedrager Ocean
Dit Yepp Maxi Easyfit fietsstoeltje voor achterop heeft talloze pluspunten. Het zitje is veilig, zacht en waterafstotend. Met spaakbescherming, reflectie, een 5-puntsgordel en geïntegreerd slot. Ontworpen met oog op veiligheid. Uitgevoerd in oceaanblauw.
Pagina 1 van 2