Urban Iki

Urban Iki (by OGK) brengt een goed ontwerp, hoge kwaliteit, gegarandeerde veiligheid en up-to-date technologie samen. Een Japans/Nederlands 1+1=3 derhalve, tegen bovendien een betaalbare prijs. Urban Iki maakt fietsstoeltjes, fietshelmen en bijbehorende accessoires, zoals windschermen en producten voor montage van de fietszitjes.

Urban Iki heeft een bijzonder verhaal over de eerste stappen op weg naar het ontwikkelen van een toegankelijk lifestyle-fietsmerk voor het gezin. Want dat beoogt Urban Iki voor elkaar te krijgen: een lifestyle-fietsmerk voor families met jonge kinderen.

Urban Iki by OGK is ontstaan vanuit een vurige wens van de familie Kimura om buiten Japan met hun bedrijf OGK een nieuw tijdperk in te stappen. Het IKI-gevoel is niet lang daarna omarmd door Nederlandse ontwerpers.

Op de fiets reizen door de stad
OGK in Japan is meer dan 80 jaar geleden opgericht en is marktleider in fietsaccessoires en kinderfietszitjes. In Japan is in elke straat in de steden duidelijk te zien hoe belangrijk deze producten zijn. Gezinnen reizen door de straten van de stad, via fietstochtjes met kinderen die zo de wereld om hen heen ontdekken...

De familie Kimura vond inspiratie in de Europese landen waar fietsen net zo gewoon is als in het grote fietsland Japan. Met ondernemingsspirit, een open blik en het sterke geloof dat er een nieuw verhaal te vertellen is, kwam Urban Iki tot leven. De genoemde Nederlandse ontwerpers verrijkten het Japanse Iki gevoel met de kracht van Dutch Design, en fris en clever denken. Zie hier: de producten van Urban Iki.

 

Urban Iki producten

Een fietszitje, kinderhelm of ander product van Urban Iki kopen: kijk op deze pagina's.

We zijn een door velen gewaardeerde shop, voor alle liefhebbers van fietsen en spullen voor de fiets!

Dat uit zich in een mooi productaanbod met duidelijke en volledige informatie. De voordelen uiten zich ook in lage prijzen, snelle levertijden en goede levervoorwaarden. De producten van Urban Iki leveren we vanuit voorraad. Dat betekent dat we deze producten zelf ook in handen hebben gehad en goed kennen. Een ander voordeel is dat we alle Urban Iki accessoires die we verkopen direct zelf kunnen verzenden. Daarmee verliezen we geen tijd en zijn we daarbij niet afhankelijk van derden. Daarbij is het voor ons vanzelfsprekend dat we alle producten zorgvuldig verpakken. Zo ontvangt u de nieuwe Urban Iki aankoop normaal gesproken al de volgende dag én in goede orde.

Alvast veel plezier met het nieuwe fietsstoeltje, kinderfietshelm of andere Urban Iki aankoop!

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Filter uw producten

Urban Iki Front seat Chigusa Green - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze chigusa groen en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black - inclusief montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, geïntegreerd slot, en inclusief montagekader.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black - zonder montagekader
Dit zwarte fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, geïntegreerd slot en zonder montagekader.
Urban Iki Achterzitje Ta-ke Bincho Black - Kurumi Brown
Dit achterzitje voor op de drager is verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. De Urban Iki is veilig en comfortabel, en biedt de perfecte combinatie van Japanse roots met Dutch Design. Het zitje is bovendien voorzien van een geïntegreerd slot.
Urban Iki Rear seat cijferslot - veiligheidsslotje achterzitje
Om extra veiligheidsredenen heeft het achterzitje 'Urban Iki Rear seat' standaard een extra kabelslot. Deze is echter óók apart te bestellen, bijvoorbeeld als vervangend - of reserve exemplaar.
Urban Iki Front seat Koge Brown - Bincho Black
Elegant, compact, veilig. Verfijnd qua vorm, kleur en materiaal. Het voorzitje Urban Iki, zoals deze in koge bruin en bincho zwart, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go.
Urban Iki Junior Fietszitje Bincho Black/Kurumi Brown - zonder montagekader
Dit fietszitje van Urban Iki is speciaal ontworpen voor kinderen van 5 tot 10 jaar en een maximaal gewicht van 35 kilo. Met inklapbare voetsteunen en rugleuning, geïntegreerd slot en zonder montagekader.
Urban Iki Windscherm Universeel Suiboku Grey
Dit windscherm met strakke rondingen hoort bij het voorzitje Urban Iki Front seat. Het scherm is van hoogwaardige kwaliteit en volledig transparant, met een zonwerende grijstint.
Urban Iki Rear seat Sakura Pink - Shinju White
Een verfijnd achterzitje, qua vorm, kleur en materiaal. Elegant en veilig. De Urban Iki, zoals deze Sakura Pink - Shinju White, combineert Japanse roots met zen-achtig Dutch Design. Met veel zitcomfort én Click & Go. Voor uw eigen Iki gevoel...
Urban Iki Kinderhelm Shinju White maat S
Deze lichtgewicht kinderfietshelm van Urban Iki is een prettig zittende helm met in-mold constructie en een lampje achterop. De witte helm past bij andere fietsaccessoires van Urban Iki.
Urban Iki Bevestigingsset achterzitje framebevestiging Zwart
Wilt u een achterzitje van Urban Iki plaatsen, maar heeft u geen geschikte bagagedrager? Deze stalen montagebeugel voor aan het frame biedt uitkomst. Inclusief montagemateriaal.
Urban Iki Carrier mounting frame - montageframe bagagedrager
Heeft u het achterzitje Urban Iki Rear seat? Dan ontvangt u daar standaard dit eenvoudige montagesysteem bij, bestemd voor op de bagagedrager. Maar u kunt deze Iki accessoire ook apart bijbestellen. Voor kostenbesparing en extra vrijheid.
Pagina 1 van 6