Fietskussentje - cushie voor op bagagedrager - zit goed en hippe look!

Uw kind comfortabel achterop? Dan komt u al gauw terecht bij een fietsstoeltje. Maar voor iets grotere kinderen (en volwassenen) kan een fietskussentje wat betreft zitcomfort al gauw wonderen verrichten!

Cushies in veel designs
Het fietskussentje - of de cushie - is er qua design in veel varianten. Ook voor kinderen valt er ruimschoots iets te kiezen. Veel van de prints zijn overigens óók te vinden in de vorm van een bijbehorende fietstas, fietsbel, zadelhoesje of rugleuning. Perfect voor een uniforme look!

In combinatie met rugleuning?
Een fietskussentje is niet duur, maar maakt voor de jongen of het meisjes achterop een groot verschil. Zeker in combinatie met de al genoemde rugleuning.

Verschillende diktes fietskussentjes
De dikte van het fietskussentje kan verschillen: zo hebben we ze van 4 centimeter en van 8 centimeter. Allebei de versies zijn erg gemakkelijk vast te maken aan de achterdrager. Het kussentje kan dus niet schuiven.

Makkelijk schoon te houden
Een cushie is sowieso altijd handig om achter en bij de hand te hebben. Ze zijn bovendien in bijna alle gevallen waterafstotend en eenvoudig met een vochtig doekje schoon te houden. Zie ook de productomschrijvingen.Lees meer
Filter uw producten


Hooodie Cushie Fruit
Vrolijk achterop met deze fruitige Cushie van Hooodie! Dit gezellige fietskussentje van 2,5 cm dik is makkelijk te bevestigen en is gemaakt van waterafstotend materiaal.
Hooodie Cushie Blocks
Met de Cushie van Hooodie maakt u het comfortabel om achterop de fiets te zitten. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een kleurige blokkenprint.
Hooodie Cushie Watercolors
Maak achterop de fiets zitten comfortabel met de Cushie van Hooodie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een frisse roze en paarse print. Een aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie Blackish Pattern
Voortaan comfortabel achterop de fiets? Neem deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een hippe zwart- witprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie White Small Dots
Zit voortaan comfortabel achterop de fiets met deze Cushie! Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een hippe stippenprint. Aangename zit, voor een aangename prijs!
Hooodie Cushie Tulips Red
Met de Cushie van Hooodie maakt u het comfortabel om achterop de fiets te zitten. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en voorzien van een vrolijke bloemenprint.
Hooodie Cushie Black Solid
Met de Cushie wordt achterop de fiets zitten heel aangenaam. Dit zachte, zwarte fietskussentje is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. En dat voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie PTT
U zit prinsheerlijk achterop de fiets met deze Cushie van Hooodie. Dit waterafstotende fietskussentje is 2,5 cm dik en uitgevoerd in een vintage PTT-look. Een vriendelijke zit voor een vriendelijke prijs!
Hooodie Cushie Colored Triangles
U heeft nog nooit zo lekker achterop de fiets gezeten! Deze leuke, kleurrijke Cushie van Hooodie is 2,5 cm dik en gemaakt van waterafstotend materiaal. Een fietskussentje voor een vriendelijke prijs!
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Bruin
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit bruine Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Roze
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit roze Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Nietverkeerd Fat Zitje Bagagedrager Blauw
Achterop de fiets zitten wordt nog plezieriger met dit blauwe Fat Zitje van Nietverkeerd! De zitjes zijn waterdichte en verkrijgbaar in diverse kleuren. Simpel aan de bagagedrager te bevestigen met de meegeleverde tiewraps.
Pagina 1 van 2