Drager & verlenger

Stel, u heeft een mooi fietsstoeltje, maar de bagagedrager van uw fiets dan wel e-bike is er niet of onvoldoende voor geschikt. In dat geval zijn deze bagagedragers, adapters, verlengende achterdragers en alternatieve framebuis methoden de oplossing. Bovendien zijn er speciale dragers die het mogelijk maken om achterop de fiets of elektrische fiets zowel een fietsstoeltje als een fietstas mee te nemen...!

Een wat langere bagagedrager nodig? Bijvoorbeeld om het fietsstoeltje dat u al hebt geschikt te maken voor plaatsing achterop? Of hebt u de wens om een dubbele fietstas te combineren met het fietsstoeltje achter, beide op of aan de achterdrager? Kijk bijvoorbeeld eens naar de achterdragers met zijsteunen of zijbeugels. Deze bieden ook ruimte voor het achterlicht. Deze en andere dragers en verlengers, van meerdere merken, zijn voor veel doeleinden een handige oplossing.

Dragers en verlengers voor het plaatsen van een fietsstoeltje

Wilt u een achterzitje van Urban Iki plaatsen, maar is de bagagedrager daarvoor niet geschikt? Daarvoor is er een veilige, stalen montagebeugel voor aan het frame. De Yepp Maxi Easyfit of Junior Easyfit op de bagagedrager combineren met een fietstas? Kies dan bijvoorbeeld de verlengde Easyfit drager XL met grote zijbeugels. Dit soort voorbeelden zijn typisch voor het soort product op deze pagina's. Nog hulp nodig bij het vinden van zo'n drager? Laat het even weten en we helpen u verder!

Voordelen Fietsparadijs.com

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer
Filter uw producten


Urban Iki Bevestigingsset achterzitje framebevestiging Zwart
Wilt u een achterzitje van Urban Iki plaatsen, maar heeft u geen geschikte bagagedrager? Deze stalen montagebeugel voor aan het frame biedt uitkomst. Inclusief montagemateriaal.
Pagina 1 van 1