Fietstassen

Fietstassen op Fietsparadijs.com. Tassen voor fiets en e-bike: de ene is de andere niet, en daarom hebben we ze allemaal! Met snelle levering uit eigen voorraad, en voor lage prijzen. Dat geldt voor elke fietstas én bijbehorende accessoires in deze shop. Een enkele fietstas, dubbele fietstas, stuurtas, frametas, zadeltas, kinderfietstas, schouderfietstas en bijvoorbeeld fietsrugzak. In ons assortiment kun en mag je van alles verwachten!

Ons streven is: voor iedereen een passende fietstas. Voor jong en oud. Dames, heren en genderneutraal. Voor jongen en meisje, man, vrouw en uniseks. Van eenvoudige 'doe maar normaal' fietstas tot een fietstas met veel franje. Van kleine fietstas tot reuzenformaat - en alles daartussenin. Van zwart tot fleurig. Van klassiek tot modern. Van sportief tot effen en strak. U vindt op deze site vele modellen met een verscheidenheid aan vormen, motieven, kleuren, prints en designs.

Welke soorten fietstassen kunt u hier kopen?

Alle grote merknamen in de wereld van de goede, mooie en bruikbare fietstassen staan in deze shop online. De A-merken, maar ook budgetmerken en vele aanbieders daartussenin. Het uitgebreide rijtje bevat merken zoals Vaude, Ortlieb, Thule, Jack Wolfskin, Deuter, maar ook Beck, De Poort, ABUS, Basil, New Looxs, AGU en Selle Monte Grappa, Brooks England, Büchel, CONTEC, Cortina, Edge, FastRider, Lynx, Racktime, Urban Proof, XLC en Willex.

Zo goed als alle fietstassen hebben we op voorraad, in eigen beheer. Uw bestelling is daarmee ook vlug in huis en op de fiets. We bieden dankzij de samenwerking met onze merken en leveranciers een enorme variëteit aan fietstassen aan:

Een fietstas voor élk doel en elke doelgroep
Een greep uit onze producten: shoppers * krantentassen * bagagedragertassen * voortassen * achtertassen * e-bike tassen * goedkope fietstassen * high-end fietstassen * laptop fietstassen * messengers * luxe fietstassen * eenvoudige fietstassen * tassen voor fietsen naar school * tassen voor fietsen naar werk * boodschappen fietstassen * pakaftassen * smartphone fietstassen * fietstassen met navigatie * trendy fietstassen * sportieve fietstassen * hippe design fietstassen * tassen voor tochten, touren en reizen op de fiets * trekking fietstassen * tassen voor mountainbike * tassen voor de racefiets * waterdichte fietstassen * gerecyclede fietstassen * en vele andere uitvoeringen van dit mooie type product.

Op zoek naar een speciale fietstas?

Een speciale fietstas kopen? Dankzij ons grote leveranciersnetwerk en als specialist in dit type product, hebben we voor elke specifieke toepassing, doelgroep en/of soort tweewieler een geschikte tas. Denk hierbij aan fietstassen speciaal voor de ligfiets, voor de trail bike, fietstassen met drinkmogelijkheid, fietstassen voor specifieke merken e-bikes, voor tandems, bakfietsen, van specifiek materiaal, vormvaste varianten, anti-diefstal varianten... enzovoort, enzovoort en... zo voort!

Fietstassen in volle glans
Bij de beschrijving van haast elke fietstas tonen we deze letterlijk en figuurlijk in volle glans. Uitstekende productinformatie is één van de voordelen waarover onze klanten zeer tevreden zijn. Goed op de hoogte zijn van de details die de tas uniek maken? Daarmee komt de tas ook online alvast goed tot zijn recht, en is de keuze die u maakt al meteen op de echte kenmerken gebaseerd. En behalve de relevante eigenschappen en specificaties van de tassen zelf, zijn we ook al meteen heel duidelijk over de diverse mogelijkheden van gebruik en over de manier van bevestigen.

Nog meer voordelen van iets kopen op Fietsparadijs.com?

  • Iets voor de fiets? Zo gevonden!
  • Standaard lage prijzen
  • Snelle verzending, uit voorraad
  • Ook afhalen mogelijk
  • Betrouwbare levering, via PostNL
  • Beste productinformatie
  • Uitstekende klantenservice
  • Hoge beoordelingen!

 

Lees meer