Fietstas

Het aanbod aan fietstassen is gigantisch op Fietsparadijs.com. De kans is groot dat u hier de fietstas vindt die u zoekt. Dat kan gaan om bijvoorbeeld een enkele fietstas, dubbele fietstas, stuurtas, frametas of zadeltas. Van een shopper tot riante krantentas. In alle soorten, maten, kleuren en uitvoeringen, van veel topmerken. Voor een passende prijs, of beter gezegd: altijd een voordelige prijs. Dat geldt óók voor de vele accessoires voor fietstassen die op Fietsparadijs.com te vinden zijn.

De ene fietstas is de andere niet...
Ons streven is: voor iedereen een passende fietstas. Voor jong en oud. Voor jongen en meisje, man en vrouw. Van eenvoudige 'doe maar normaal' fietstas tot een fietstas met veel franje. Van kleine fietstas tot reuzenformaat en alles ertussenin. Van zwart tot fleurig. Van klassiek tot modern. Van sportief tot strak. U vindt op deze site vele, vele modellen met een verscheidenheid aan motieven, prints en overig design.

A-merken fietstassen
Alle grote namen in de wereld van de fietstassen staan hier online. Zoals Beck, De Poort, Abus, Basil, New Looxs, AGU en Selle Monte Grappa. Zo goed als alle fietstassen hebben we in voorraad, dus is uw bestelling vlug in huis. En vlug op uw e-bike, omafiets, stadsfiets, sportieve of andere fiets.Lees meer
Filter uw producten

Thule Pack 'n Pedal Handlebar Bag
Een geweldige stuurtas zonder opsmuk, zeer verfijnd en van hoge kwaliteit. Subliem afgewerkt en gestroomlijnd ontwerp. Met deze Handlebar Bag met dubbele opening heeft u camera of versnapering direct te pakken. Met regenhoes en reflecterende stof!
Basil Dubbele fietstas Wanderlust Charcoal
Een groen tafereel, met vogels, takjes en vlinders. Op de dubbele fietstas Wanderlust staat de natuur centraal. En uw bagage à maximaal 35 liter zit er goed in opgeborgen. Waterafstotend, tweezijdige reflectie en méér: een fietstas met mogelijkheden!
Basil Carry All Wanderlust Charcoal
De natuur staat centraal op deze schoudertas Wanderlust van Basil. Evenals het droog en stabiel vervoeren van uw fietsbagage à maximaal 18 liter. Een enkele fietstas met opvallend motief, stevige binnenvoering, reflectie en het Hook-on-systeem.
Basil Dubbele fietstas Wanderlust Ivory
Een groen tafereel, met vogels, takjes en vlinders op crème-wit. Op de dubbele fietstas Wanderlust staat de natuur centraal. Evenals uw bagage à max. 35 liter. Waterafstotend, tweezijdige reflectie en méér. Een fietstas met mogelijkheden!
Basil Carry All Wanderlust Ivory
De natuur staat centraal op deze crème-witte schoudertas Wanderlust van Basil. Evenals het droog en stabiel vervoeren van uw fietsbagage à max. 18 liter. Een enkele fietstas met opvallend motief, stevige binnenvoering, reflectie en Hook-on-systeem.
Basil Dubbele fietstas Wanderlust Vintage Red
Een 'groen' tafereel, met vogels, takjes en vlinders, en rood als achtergrond. Op de dubbele fietstas Wanderlust staat de natuur centraal. Evenals uw bagage à max. 35 liter. Waterafstotend, tweezijdige reflectie en méér. Een tas met mogelijkheden!
Basil Carry All Wanderlust Vintage Red
De natuur staat centraal op deze vintage rode schoudertas Wanderlust van Basil. Evenals het droog en stabiel vervoeren van uw fietsbagage à max. 18 liter. Een enkele fietstas met opvallend motief, stevige binnenvoering, reflectie en Hook-on-systeem.
Beck Dubbele fietstas YES! Groen
Al bij de eerste aanblik is het duidelijk: deze dubbele fietstas (subtiel groen met zwart, 28 liter) ademt kwaliteit. De Beck YES! staat bol van verfijnde details. Zoals: een laptop opbergvak, aanpasbare inhoud, mooie afwerking en extra regenhoes.
Beck Dubbele fietstas YES! Zwart
Al bij de eerste aanblik is het duidelijk: deze dubbele fietstas (rustige variant zwart, 28 liter) ademt kwaliteit. De Beck YES! staat bol van verfijnde details. Zoals: een laptop opbergvak, aanpasbare inhoud, mooie afwerking en extra regenhoes.
Beck Enkele fietstas YES! Groen
Een enkele fietstas/schoudertas die kwaliteit ademt. Er zijn van die fietstassen waarbij dit direct duidelijk is. Deze subtiel groene fietstas (14 liter) Beck YES! is een bundeling van verfijnde details. Met laptop vak, aanpasbare inhoud + regenhoes!
Beck Enkele fietstas YES! Zwart
Een enkele fietstas/schoudertas die kwaliteit ademt. Er zijn van die fietstassen waarbij dit direct duidelijk is. Deze zwarte fietstas (14 liter) Beck YES! is een bundeling van verfijnde details. Met laptop vak, aanpasbare inhoud + regenhoes!
Thule Enkele fietstas Pack 'n Pedal Small Adventure Touring Pannier 15,5 L Zwart
Avontuur op de fiets? Kies voor deze lichtgewicht, duurzame en waterbestendige fietstas (15,5 L), met sublieme kwaliteit en andere kwaliteitskenmerken van Thule. Ook zonder fiets comfort bij het dragen en alle inhoud stevig op zijn plek!
Pagina 1 van 25