Fietsstoeltje Bobike

Als je denkt aan een fietsstoeltje, denk je al snel aan Bobike. Bobike is namelijk al sinds jaar en dag producent van fietsstoeltjes voor zowel voor- als achterop de fiets. Hun motto -‘Simply Safe’ - zegt het al: als het aankomt op het veilig vervoeren van uw kind, moet u bij Bobike zijn.

Fietszitjes met sportief uiterlijk
De zitjes van Bobike zijn van Nederlands ontwerp, wat u terugziet in het design. De fietsaccessoires van Bobike zijn namelijk voorzien van een rustig en sportief uiterlijk. No-nonsense en toch stijlvol, zo kunt u de fietsstoeltjes het beste omschrijven. Daarbij staan veiligheid en comfort natuurlijk centraal.

Bobike voorzitjes (de Mini)
Als u kiest voor een Bobike zitje voor voorop de fiets, dan komt u uit bij de Bobike Mini. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden oud (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot ongeveer 3 jaar oud (of 15 kilogram). Bobike heeft onder meer de ONE Mini, de trendy Exclusive Mini - met een uniek gordelsysteem - en de Classic Mini. De Bobike Classic Mini is zelfs al ruim twintig jaar één van de bestverkochte kinderzitjes in Nederland.

Bobike achterzitjes (de Maxi)
Is uw zoon of dochter te zwaar geworden voor een voorzitje of is er een broertje of zusje bij gekomen? Dan kunt u kiezen voor de Bobike Maxi; het achterzitje. In het assortiment van Bobike vindt u de ONE Maxi, de Exclusive Maxi/Exclusive Maxi Tour, de Maxi Classic, de Classic Junior en de nieuwste variant: de Bobike Go (deze is te verkrijgen in onze andere webshop Fietsstoeltje.com). Ook wat betreft de achterzitjes heeft u dus ruime keuze en ook voor deze zitjes geldt: een strak Nederlands design, keuze uit diverse kleuren en de vertrouwde Bobike veiligheid.

Bijpassende windschermen voor bij de Bobike fietszitjes
Bij de Bobike fietszitjes zijn verschillende accessoires beschikbaar. Het belangrijkste accessoire voor bij het voorzitje is het windscherm. Voor elk type voorzitje is er een windscherm die past bij dat zitje. Dit maakt het bevestigen van het windscherm extra gemakkelijk. Ook het design van de windschermen sluit aan op de zitjes. Zo bent u verzekerd van een uniforme look op de fiets.

Overige accessoires voor bij de Bobike fietszitjes
We hebben op Fietsparadijs.com ook veel andere leuke accessoires voor op de fiets. Zo kunt u een voorzitje uitbreiden met een stuurkussen, voor als uw kindje onderweg in slaap valt. Ook hebben we veel leuke kinderhelmen in het assortiment, onder andere ook van Bobike. Ook voor de kinderfietshelmen van Bobike geldt dat ze zijn ontworpen met de veiligheid van uw kind in het achterhoofd.

 

Lees meer
Filter uw producten
Bobike Junior Classic Urban Black
U kunt de Junior Classic Urban Black gebruiken als multifunctionele bagagedrager óf een comfortabel achterzitje voor uw kind in de leeftijd tot 10 jaar/35 kilo. Een slimme uitvinding dus!
Bobike Exclusive Tour - Urban Black - 1P bevestiging frame
Dit prijswinnende fietsstoeltje 'Exclusive Tour' is stijlvol, veilig en comfortabel. Met Click & Go framebevestiging, uniek gordelsysteem, geïntegreerd cijferslot en verstelbare hoofdsteun!
Bobike Exclusive Mini Plus Denim Deluxe
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.
Bobike ONE Maxi Sky Blue – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit hemelsblauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike Exclusive Mini Plus Cinnamon Brown
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.
Bobike GO Mini Macaron Grey
De Bobike GO Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige, trendy fietsstoeltje heeft een dubbelwandige kuip, een lichaamsomsluitend ontwerp en is verkrijgbaar in diverse pastelkleuren.
Bobike Exclusive Mini Plus Urban Grey
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.
Bobike Exclusive Maxi - Urban Grey - 1P bevestiging frame
Dit prijswinnende fietsstoeltje 'Exclusive Maxi' is stijlvol, veilig en comfortabel. Met EASY framebevestiging, uniek gordelsysteem, geïntegreerd cijferslot en spaakafscherming!
Bobike ONE Maxi Coffee Brown – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit (koffiebruine) fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike Exclusive Maxi – bagagedrager BD – Denim Deluxe
Dit prijswinnende fietsstoeltje 'Exclusive Maxi' is stijlvol, veilig en comfortabel. Met Click & Go bevestiging voor op de bagagedrager, uniek gordelsysteem, geïntegreerd cijferslot en spaakafscherming! Uitgevoerd in 'Denim Deluxe'.
Bobike ONE Maxi 1P Olive Green - frame
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit olijfgroene fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame-montage.
Bobike Exclusive Mini Plus Urban Black
Dit gerestylede voorzitje Exclusive Mini Plus van Bobike is stijlvol, zeer veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, nieuwe gordels met zachte covers en verbeterde voetsteunen.
Pagina 1 van 4