Fietsstoeltje Bobike

Als je denkt aan een fietsstoeltje, denk je al snel aan Bobike. Bobike is namelijk al sinds jaar en dag producent van fietsstoeltjes voor zowel voor- als achterop de fiets. Hun motto -‘Simply Safe’ - zegt het al: als het aankomt op het veilig vervoeren van uw kind, moet u bij Bobike zijn.

Fietszitjes met sportief uiterlijk
De zitjes van Bobike zijn van Nederlands ontwerp, wat u terugziet in het design. De fietsaccessoires van Bobike zijn namelijk voorzien van een rustig en sportief uiterlijk. No-nonsense en toch stijlvol, zo kunt u de fietsstoeltjes het beste omschrijven. Daarbij staan veiligheid en comfort natuurlijk centraal.

Bobike voorzitjes (de Mini)
Als u kiest voor een Bobike zitje voor voorop de fiets, dan komt u uit bij de Bobike Mini. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 9 maanden oud (of wanneer ze zelfstandig rechtop kunnen zitten) tot ongeveer 3 jaar oud (of 15 kilogram). Bobike heeft onder meer de ONE Mini, de trendy Exclusive Mini - met een uniek gordelsysteem - en de Classic Mini. De Bobike Classic Mini is zelfs al ruim twintig jaar één van de bestverkochte kinderzitjes in Nederland.

Bobike achterzitjes (de Maxi)
Is uw zoon of dochter te zwaar geworden voor een voorzitje of is er een broertje of zusje bij gekomen? Dan kunt u kiezen voor de Bobike Maxi; het achterzitje. In het assortiment van Bobike vindt u de ONE Maxi, de Exclusive Maxi/Exclusive Maxi Tour, de Maxi Classic, de Classic Junior en de nieuwste variant: de Bobike Go (deze is te verkrijgen in onze andere webshop Fietsstoeltje.com). Ook wat betreft de achterzitjes heeft u dus ruime keuze en ook voor deze zitjes geldt: een strak Nederlands design, keuze uit diverse kleuren en de vertrouwde Bobike veiligheid.

Bijpassende windschermen voor bij de Bobike fietszitjes
Bij de Bobike fietszitjes zijn verschillende accessoires beschikbaar. Het belangrijkste accessoire voor bij het voorzitje is het windscherm. Voor elk type voorzitje is er een windscherm die past bij dat zitje. Dit maakt het bevestigen van het windscherm extra gemakkelijk. Ook het design van de windschermen sluit aan op de zitjes. Zo bent u verzekerd van een uniforme look op de fiets.

Overige accessoires voor bij de Bobike fietszitjes
We hebben op Fietsparadijs.com ook veel andere leuke accessoires voor op de fiets. Zo kunt u een voorzitje uitbreiden met een stuurkussen, voor als uw kindje onderweg in slaap valt. Ook hebben we veel leuke kinderhelmen in het assortiment, onder andere ook van Bobike. Ook voor de kinderfietshelmen van Bobike geldt dat ze zijn ontworpen met de veiligheid van uw kind in het achterhoofd.

 

Lees meer
Filter uw productenBobike Junior Classic Urban Black
U kunt de Junior Classic Urban Black gebruiken als multifunctionele bagagedrager óf een comfortabel achterzitje voor uw kind in de leeftijd tot 10 jaar/35 kilo. Een slimme uitvinding dus!
Bobike Exclusive Mini Safari Chic
Dit prijswinnende fietszitje (Safari Chic) van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, luxe gordels, comfortabele zit en méér.
Bobike Maxi Classic Smokey Grey
Dit fietsstoeltje voor achterop is dé klassieker van Bobike. Het iconische Maxi Classic achterzitje vindt al ruim twee decennia gretig aftrek. Succesfactoren zijn het strakke ontwerp, vertrouwde veiligheid en de prima prijs-kwaliteitverhouding.
Bobike Exclusive Mini Cinnamon Brown
Dit prijswinnende fietszitje (Cinnamon Brown) van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, luxe gordels, comfortabele zit en méér.
Bobike Exclusive Mini Denim Deluxe
Dit prijswinnende fietszitje (Denim Deluxe) van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, luxe gordels, comfortabele zit en méér.
Bobike ONE Maxi Crisp Copper – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit koperkleurige fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike ONE Maxi 1P Olive Green - frame
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit olijfgroene fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame-montage.
Bobike Exclusive Mini Urban Black
Dit prijswinnende fietszitje (Urban Black) van Bobike is stijlvol, veilig en van uitstekende kwaliteit. Met stuurtje, luxe gordels, comfortabele zit en méér.
Bobike ONE Maxi 1P Bahama Blue - frame
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit blauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en frame-montage.
Bobike ONE Maxi Coffee Brown – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit (koffiebruine) fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
Bobike ONE Maxi Sky Blue – bagagedrager BD
De Bobike ONE is met zijn hippe, slanke uiterlijk een ware eye-catcher. Dit hemelsblauwe fietsstoeltje is geschikt voor kinderen tot 22 kilo. Het stoeltje heeft een fijne zit, zachte schouderriemen, verstelbare voetsteunen en bagagedrager-montage.
SALE Bobike ONE Mini Olive Green
Bobike ONE Mini Olive Green
De Bobike ONE Mini is een duurzaam voorzitje van Hollands design. Het veilige stoeltje is dubbelwandig, waterafstotend en kleurvast. Zit comfortabel en ziet er hip uit. Uitgevoerd in Olive Green.

€69,95 €56,95

Informatie
Pagina 1 van 3